Prichindei martie - aprilie 2005 (115)
Raspunsuri - Pagina 29
raresionut spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR SI UN SF. NICOLAE FARA NUIELUSE!!!!!!

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
ninocikap spune:
La multi ani!!!! tuturor sarbatoritilor de azi, o zi frumoasa si plina de bucurii alaturi de cei dragi. 

multumesc mult tuturor pentru urari. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
coco spune:
La multi ani! tuturor purtatorilor de nume Nicolae si derivatelor sale. 

Pupici speciali: Nino, Zuzu, Nicole.Mos Nicolae sa va aduca tot ceea ce va doriti!
Sunt super-fericita: ieri s-a nascut nepotelul meu Nickolas(nu traieste in Ro, desi cu globalizarea asta orice nume e posibil)!! Deci am un Mos Niculae 'gras'!
Bine ai venit pe lume dragule!
dariaevelin spune:
la multi ani Nicolai si Nicolete!!!
bine v-am regasit fetelor.Jurnal:
Ieri am alergat(dupa daruri) si trebaluit non-stop. Am ajutat-o(impreuna cu iulia,sora mea) pe mama la pregatiri,de acasa,adica nu am mers la ea sa lucrez,am facut la mine si am dus platourile[asta din cauza 1 - de brien care nu sta o clipa locului, 2 din cauza vesnicei dispute dintre noi(are impresia ca brien i s-ar cuveni si ca ea ar trebui sa-l creasca, ba chiar,zilele trecute ne-am certat pe motiv ca "de ce nu-i zice ei mami
") la care s-au adaugat si reprosurile aduse sor'-mii pentru decizia de-a pleca in america ca au-pair(vreau sa faca cursuri de acreditare a medicinei acolo si,evident daca e posibil sa ramana. In plus,prietenul ei s-a stabilit definitiv in America si asta a avut o maaaare pondere)].Tata e si Nicolae si e si nascut astazi.Ieri ne-am dus doar noi(si parintii lu' m) fara sora-mea care s-a sustras
. Astazi urmeaza vreo 18-20 musafiri.
Brein a primit cadouri multe si frumoase foc.Din pacate am uitat aparatul foto,dar nu-i bai,le-am tras in chip acasa. Noi am optat pt castelul cel mare,o revista pt copii si inca o jucarie de indemanare(pt copii mai mari,asa ca noi
),o balta cu peste in miniatura.Restul sunt de la bunici.
din capitolul
"joarda pt parinti"(coco
).Am ajuns la ai mei destul de tarziu(7),pt ca am intarziat cu pregatirile. Evident,atragand dupa sine,am si plecat tarziu(in jur de zece). Pediatru ne-a spus sa trecem sa-l vada pe Brien,el fiind de garda nu eram conditionati de ora(am optat sa mergem la intoarcerea de la ai mei,ca sa nu asteptam la cozi si negandindu-ne ca ne vom intinde atat). Asa ca....veseli nevoie mare
,inarmati cu o sticla de vin(pt cadou,nu s-o bem noi
)si cu voie buna cat cuprinde

,ne-am infiintat la om la spital la ora 10.30. S-a distrat vazandu-ne asa bucurosi

,voiosi si intarziati.I-am oferit sticla de vin spre indulcirea garzii
,ne-a consultat si ne-a indicat un exudat nazal-faringian(are urme de puroi pe amigdale).
din capitolul "unu-doi-trei" le foloseste de ceva vreme cu sens,adica cu numar de elemente incorporate. faza dragutza,cand dadea M ex de soferit(acu' 2 luni),noi il sustineam 

,zburdand pe la Mall prin enorma cladire(acolo se dadea sala).Brien tot fura niste aranjamete si le numara 1 = unu,2 bucati = doi. Apoi,la 2 zile dupa,ne-am dus la o pretena de-a mea, a carei fetitza are 4 ani si care savura linistita niste alune. Brein se tanguia pe langa noi "nu doi mamaaaa,unu",asta insemnand ca ne ruga sa-l lasam sa ia nu doua alune, ci una(de parca interzicerea era la numarul de alune luate,nu la produs in sine
).Evident ca au zburat rapid de pe masa,fetitza mare fiind intelegfatoare a mancat pe furis
.
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
andrruzza spune:
La multi ani sarbatoritilor! 
nino,zuzu 

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
coco, sa-ti traiasca nepotelu'!
coco spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
coco, sa-ti traiasca nepotelu'!

dariaevelin spune:
mamacita imi cer scuze ca raspund abia acum,te rog sa ma crezi,am fost extrem de prinsa.Dr spunea ca din cele 5% eozinofile, rezulta indubitabil prezenta parazitilor.
marox imi pare rau ca treceti prin asa ceva.Imi imaginez ce spaima trebe ca ai in sufltet.Sper sa se rezolve usor pentru micutza.sanatete lui Alex
Danutza si eu adorr efectiv fiecare povestire despre Mihai.De fapt,despre toti prichindeii cand detaliati
.
crissa am vazut pozele,Andrei e frumusel foc.Sincer,fara complimentari de curtoazie,imi place mult de tot.Am tot uitat sa-ti spun(sau am zis-o??)ca am vazut facut si filmuletul ,mai demuuuut,ce-i drept si m-a impresionat tare mult.
coco
sa-ti traiasca nepotelul Nikolas!
VRem poze cu noua frizura!
buburuzica bine ai venit,Asteptam poze si povesti
rrox felicitari pentru kg de acre ai scapat.S-o tii tot asa,sa nu te imbie bucatele de Craciun
. Dar cu sanatatea cum stai?De cand ai avut caderea aceea,ti s-a mai intamplat sa te simti ametitza,obosita(patologic),terminata?? Multumesc pt urale,jobul inca nu e pe roate,vedem la intalnirea de saptamana asta daca ne putem angaja intr-un asa proiect.
ancamicaela hai ,capul sus
. Stii,cred ca tuturor ni s-a intamplat sa avem caderi.E ff bine ca ai decis sa vorbesti cu cineva,stii de ce? Pt ca te va ajuta sa vezi ca problemele care te macina,sunt mari si grele,nu contesta nimeni,dar rezolvabile.Si prin cererea ajutorului deja veti fi 2(tu si psihologul)care veti lupta sa le rezolvati.Sper sa intelegi ce vreau sa spun.Asta e menirea lui,sa ajute putin la indepartarea,rezolvarea poverii oamenilor.Si,deja stiind ca ai un aliat numai si numai pt tine....va fi mai bine.te pup si asteptam vesti
alina,moaaaaaaaaaaamaaaaa.Tu crezi ca esti singura cdare ai cedat?te invit la mine acasa,draga mea! Pur si simplu uneori simt ca-mi vine sa-l zbor pe fereastra. Spre ex alaltaieri,venisera cei de la cablu sa ne schimbe internetul de pe normal,pe fiobra optica. Brien ii ajuta la lucru.Aia dadeau gauri,Brien,cu bormasiuna lui(pt ca are una fantastica,de jucarie,dar extrem de resalist realizata) era langa ei(la distanta,dar prezent) si participa activ la gaurirea peretilor.Apoi...cand eu am semnat actele de executie a lucrarii,profitand de absenteismul meu(in sensul ca nu mai stateam "ventuza" pe el,dar eram in imediata vecinatate),a luat cicocanul baietilor de la cablu si s-a gandit sa rezolve televizorul(da,da,ati citit bine,a vrut sa ciocaneasca ecranul
). Norocul meu,ca unul dintre baieti l-a vazut si a strigat la el,ca altfel....
E doar un mic exemplu.Face miiiiiiiiiiii de prostii zilnic,are tantrumsuri si zbiara cand vrea ceva(pt ca la zbierat cedez si fie strig la el,fie obtine pe cale amiabila(?),pt el si reactia negativa(zbieratul) e mai buna decat indiferenta,oricum)
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
simonela spune:
La multi ani tuturor piticilor, mamicilor, taticilor, care isi serbeaza onomastica (Nicoleta si Nicolae)!! Multa sanatate si fericire va dorim!!

Noi suntem parinti ingrati, la noi n-a venit inca Mos Nicolae pentru ca abia aseara am luat salariul si n-am avut cu ce lua copilului cadouri pina acum
In ultima saptamina ne-am imprumutat, nu stiu ce facem cu banii in fiecare luna, parca ii topim??!!!!
). Si pentru ca saptamina asta lucram si eu si sotul pina seara tirziu, abia vineri sau simbata seara va veni Mosul la Andrada...
Noroc ca nu e inca in colectivitate, sa vada la alti copii si la ea nu, ca ar fi foarte trista, cred...
Bona i-a cumparat ieri un dres mai gros si niste sosetute colorate, iar pentru bona va veni Mosul in seara asta, ca aseara n-am mai avut cind sa mai trec pe la magazine...Asa e cind lasi totul pe ultimul minut!!!! 
Danuta_t, Geani, Daria, Ana71 mi-a placut mult cum ati povestit despre piticii vostri, mai scrieti, mai scrieti!!! Va pupam cu drag!
Daria, sa-ti traiasca taticul si sa fie sanatos!! 
Mamacita, RRox, multumim!
Ligia, ce mai faceti voi?
Buburuzica, bine ati venit printre noi! Asteptam muuulte povesti despre copilasii tai si vrem sa vedem si poze, daca se poate! 
Coco, sa-ti traiasca nepotelul, sa creasca mare, sanatos, voinic, voios!
Pupici si lui Vlad!
Si o prietena buna de-a mea a nascut, ieri, cu cezariana, o fetita!! I-a luat putin prin suprindere pe parinti, ca a venit mai repede cu 2 saptamini...Parintii nu vor sa-i puna nume Nicoleta, in ideea sa nu-si sarbatoreasca deodata ziua de nastere si onomastica, n-am idee de ce n-ar fi bine?! O va chema Carina! M-a apucat nostalgia si dorul si m-au napadit amintirile, de acum 1 an si 7 luni, cind era si Andrada cit o franzeluta!...
Va pupam!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
simonela spune:
Daria, am vazut fotografiile recente cu Brien, cele cu cadourile, cu impodobirea casei de sarbatori si cele de la bunica (sau strabunica?) de la tara...Mi-au placut mult, sa-ti traiasca feciorul, si sa fie sanatos, e un scump!!!
Si sa stii ca nu zic doar asa, chiar imi place - are niste ochisori superbi!!!!!!!!!

Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28