Prichindei martie - aprilie 2005 (115)
Raspunsuri - Pagina 17
laura72 spune:
buna,am intrat repede sa va anunt ca si George a sarit duminica patul.sa vedeti de acu distractie.nu pot sa scriu sunt singura cu tero si e calare pe mine.deseara merg la concert la Holograf.azi noapte pe la 3 am vazut toate pozele.si pupam dragutii si dragutele fotomodele.
Alina se vad pozele blondutului.si alea "rusinoase" conteaza scopul.
va pupic.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
dariaevelin spune:
ziua buna fetelor!
alina,de ieri am vrut sa scriu,nu stiu cum mama nevoii am omis,m-am luat cu altele(anume botezul finutei).rarea este un dragalas.De fiecare data cand il privesc ma minunez de seninatatea,limpezimea figurii lui.E un frumos cu o mamica si-o matusa pe masura
. Nazdravani sunt toti
,de ce ar face rares nota discordanta???![]()
rp mi-era tare,tare,tare,tare,tare dor s-o vad de Mara. E frumoasa,vesela si mare.Tare mult mi-as dori sa te vad si pe tine,viitoare mamica cu dovada bb2. Glumesc,bineinteles,dar chiar mi-as dori sa te vad si pe tine intr-o foto.
andira u did my day! Comorile tale sunt nepretuite.Irina e bucatica rupta din tati,frumoasa foc! Durdulie si nazdravana(cel putin asa pare).Nici Nati nu se dezminte,a mostenit bucutzele,ochisorii si scumpetea.Sa fiti fericiti,uniti si impliniti!
coco Ghetutlele sunt de-o calitate excelenta,sincer,iti pot confirma si pisi si gegea.Pot sa le cumpar daca vrei,le aduc niste tanti.Au mai multe modele. Eu am facut poza pentru fete,ca sa vada modelele.Acum...iti dai seama ca n-am insistat pe detalierea fiecarui modfel(imi era teama SA NU MA CREADA VREUN TURNATOR,CEVA. M-am bucurat ca mi-au permis sa le fotografiez
)Nu le-am intrebat de unde fac rost de ele, nu musc mana care ma hraneste
.
Cat despre cizmuletze de iarna...a cumparat mama mea unele,nu-s din piele,ci dintr-un material impermealbil(gen fash,dar nu e udabil),dragutele,imblanite si care,au limba unita cu partile laterale(avantaj anti udare).Sunt dragute si suficiente,zicem noi,pt cat il vom tine afara.Aici am atasat modelele cu ghetutze de la tanti si 2 foto cu cizmele achizitionate de mama.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
ligia13 spune:
raresionut, l-am vazut pe printul pe tron! Mai ce cuminte e. O sa-i iau si eu un adaptor din asta de buda lui Radu, mi-ai dat o idee, ca olitza nu-i mai place deloc!
E tare simpatic, cum se cocoatza el pe masintza. 
daria, faine cizmutele. Ceva in genul asta imi doresc pt Radu, poate gasesc la BabyExpo!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
andira spune:
Alina, Ellinia, RP, Mamacita, Coco, Pisicuta, Ligia, Rrox, Daria - va multumesc tuturor!!

Normal, toata lumea ne spune ce frumoase sunt fetele (doar sa zica nimeni altceva
, desi la un moment dat as fi curioasa sa aflu fiecare in realitate ce gandeste
), ai mei si ai sotului sunt topiti dupa ochii mari si falcutele lor, dar tot imi creste inima cand mi se spune ca sunt niste copii frumosi. Asa ca va multumesc frumos, inima mea de parinte e plina de mandrie!
Va multumesc si pt raspunsurile referiotare la problema mea (Mamacita, Rrox, RP, Coco), am fost ieri la dr si mi-a dat sa iau Augmentin si inca ceva care sa regleze, ambele permise in alaptat. Culmea e acum ca dupa ce-am dat 500mii pe medicamente, hemoragia s-a oprit si e mult mai bine, ca in vremurile normale. Acu' nu stiu ce sa fac, sa ma apuc de tratament sau sa astept luna viitoare, sa vad ce sa intampla?
Cel mai bine ar fi sa intreb dr, dar tare nu-mi vine sa ma duc acolo doar pt atat.
Mi-a dat si o trimitere la eco, am programare vineri, sa nu fie cica vreo pierdere de sarcina. Nu prea cred, mi-am pus sterilet la o luna jumatate dupa ce am nascut-o pe Nati, si sper ca sta bine acolo
.
Eu va rog frumos sa nu va suparati pe mine, pozele voastre le vad pe apucate, sper sa ma intelegeti daca nu raspund sau daca nu le vad pe moment. Stiu ca v-am mai spus de multe ori, dar chiar sunt tare pe fuga, desi mi-e dor sa stau mai mult cu voi. 
andira spune:
Ligia, si cand zici ca vii la Bucuresti sa smotocim picii? ![]()
Ca noi la Brasov e posibil sa ajungem, dar de-abia la vara. Soacra-mea are o verisoara acolo, si vrea sa mearga cu fetele sa stea la ea vreo 2 saptamani.
Atunci probabil va fi prima noastra perioada de liniste de dupa nasterea lui Nati (dupa cum vezi, o programam deja
.
Daria - asa e, Irina tot cu tati seamana, e fetita lui, desi eu trageam speranta intr-o vreme ca incepe sa semene si cu mine. Dar cred ca nici o sansa.![]()

RP - multumesc frumos pt compliment, nu stiu daca il merit, dar tu esti o scumpa 
Si tare ma bucur ca esti bine, cu colul inchis, sunt sigura ca totul va fi bine. Unde vei naste, la ce spital?
Iri si Nati
ninocikap spune:
Daria exact asa i-am luat si eu lui Alex, ma refer la bocancei impermeabili, sunt identici... am pus unul langa poza.
fetelor eu i-am luat din Kaufland de aici de la noi, cu ... 170.000 lei vechi. poate gasiti si prin bucuresti daca va tenteaza... desi eu i-am luat de vreo 3 saptamani...dar poate mai au.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
Fetelor eu am cam tras chiulul... am mai citit asa cate un pic...
am fost pe afara zilele astea ca e cald si bine... nici nu iti vine sa crezi ca incepe decembrie.
pana la urma cu restaurantul pentru revelion am renuntat la Hanul Manuc ..ca am vrut ceva mai traditional... nu carnita de mistret si caprioara..am zis ca nu e de nasul nostru...
si ieri am platit rezervarile la Restaurantul Clasic Romanesc, e undeva pe Jean Louis Calderon ..parca... deja suntem 14 persoane... mai mult colegi de ai prietenei mele... dar important e sa ies din casa, ca sunt cu prietena mea si sper sa ne distram. cred ca sunt singura care m-am stresat atata cu revelionul... dar vroiam sa fiu sigura ca reusesc sa imi aranjez ceva... ca m-am saturat sa il tot facem la noi si sa servesc pe toata lumea si sa fac curatenie dupa...bine asta inainte de copil.. ca atunci am stat acasa.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
andira spune:
Daria, am vazut si eu ghetutele, arata foarte bine. Poti sa-mi spui cumva si cat costa, unele de zapada? Scuze daca deja ai spus, eu uneori citesc pe sarite.
Eu i-am luat unele tare frumoase, le fac poze acasa si vi le arat maine, dar sunt doar de vreme uscata, cam pt acum. De-astea imblanite nu i-am luat inca.
Ligia - cand e BabyExpo? La Brasov sau la Bucuresti?
Daca e in Bucuresti poate ajungem si noi. In weekendul trecut a fost Festivalul Cafelei si Ciocolatei (sau ceva de genul asta) la Sofitel, imi pare asa rau ca n-am ajuns (cred ca sunt dependenta de ciocolata, nu stiu ce sa fac)... Dar nu puteam baga copiii in aglomeratie, asa ca am renuntat.
Iri si Nati
ligia13 spune:
quote:
Originally posted by andira
Iri si Nati
La Brasov este, weekendul acesta , vineri, simbata si duminica!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
andira spune:
quote:
Originally posted by ligia13quote:
Originally posted by andira
Iri si Nati
La Brasov este, weekendul acesta , vineri, simbata si duminica!
Eusi Raducu
(22.04.2005)
Aaaa, multam, ma gandeam ca veniti voi in Bucuresti...
Eh, cu alta ocazie...
Iri si Nati