Prichindei martie - aprilie 2005 (115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici
Dar ati avut ceva activitate,nu gluma.
Noi santem iar fara Dodo.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE FOARTE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Saru-mana la toate fetele pentru complimente, m-am infoiat toata cand am citit!

Noi am hotarat sa apelam la prietena mea din Germania pt achiztionarea cadoului de Craciun. Sa nu credeti ca suntem snobi, dar cum ea se pricepe asha bine la cumparaturi, si cum in Bv oferta nu e cine stie ce, ajutorul ei e binevenit!
Asha ca avem pe drum, plecate deja de la ea, masutza si scaunel, de la Ikea, arata f bine in poza, papuci de casa si un joc, cica sun t niste table (una alba si altele cu desene) si o carioca cu apa, netoxica, care se curatza singura(dispare scrisul dupa un timp de pe tabla). Prietena mea a venit cu ideea si mie mi s-a parut super.
De Mos Nicolae speram ca va veni jucaria cu dus de la Quelle. Azi a sosit o transha, dar numai pt mine si tati, pt Raduc nimic. Asta e discriminare.
Am fost cea mai harnica la achizionat cadouri?!
A, am primit duminica prin promotoa Pampers de la CArrefour o jucarie FisherPrice, un elefant si niste cuburi, in genul girafei primite anul trecut! Asta o pastram pt petrecerea de Craciun de la firma de la tati, unde se face bradut, si parintii trebuie sa cumpere ceva cadouri pt copilasi (firma sponsorizeaza cu o suma fiecare parinte).

Hai ca fug la nani , ca parca vad ca si la noapte avem concert! Uf. Saptamana trecuta i-au "pleznit" 2 canini. Suntem disperati, in 2 luni 4 masele, 2 incisivi si 2 canini si nervii parintilor varza.

aa, era sa uit!
Andira, ai niste fete SUPERBE. Irina e atata de dragutza, ca m-as urca in masina si as veni la Buc sa o pupacesc o tzar pe bucutele alea ale ei! Nati si ea are acelasi format de bucute, iar impreuna sunt extraordinare!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Am vazut ca vorbiti de papucei (coco,pisi). Eu i-am luat 2 perechi , pt iarna, dar am cam dat gres, unele nu's suficient de groase de ger, merg insa acuma (asta era si scopul) , insa cu celelalte am gresit nr, ii incape doar o shosetutza , daca va fi ger ii ingheata picioarele!
Asteptam cu interes babyexpo la Bv la sf saptamanii, poate ne lipim de ceva de incaltat, plus ceva haine moderne pt petrecerile ce ne asteapta in luna decembrie!

mamacita, la noi merge hipnoza, dar la tati. De 3-4 seri tati adoarme inaintea lui Radu . Intr-o seara tati sforaia si Radu se uita bine-mersi la televizor. Ca a cam fost randul lui tati sa se ocupe de procesul de adormire
(ca sa pot eu sta pe DC )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by ligia13

Am vazut ca vorbiti de papucei (coco,pisi). Eu i-am luat 2 perechi , pt iarna, dar am cam dat gres, unele nu's suficient de groase de ger, merg insa acuma (asta era si scopul) , insa cu celelalte am gresit nr, ii incape doar o shosetutza , daca va fi ger ii ingheata picioarele!
Asteptam cu interes babyexpo la Bv la sf saptamanii, poate ne lipim de ceva de incaltat, plus ceva haine moderne pt petrecerile ce ne asteapta in luna decembrie!

mamacita, la noi merge hipnoza, dar la tati. De 3-4 seri tati adoarme inaintea lui Radu . Intr-o seara tati sforaia si Radu se uita bine-mersi la televizor. Ca a cam fost randul lui tati sa se ocupe de procesul de adormire
(ca sa pot eu sta pe DC )

si radeati de mine cand i-am luat atatea ghetute...

si tati a fost asta-seara de rand la culcat,aseara am fost eu;bilant=eu l-am adormit in 45 min.tati intr-o ora,garda la gardut sa nu-l sara

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andira ai doua minunatii de fetite cu falcute impresionante (cred si eu ca vrea Ligia sa vina la Bucuresti si ochisori mari, frumosi si tare expresivi

Ellinia l-am vizionat si pe mancaciosul tau blond

Mamacita Multumesc Ma inrosesc de atatea laude Hai sa-i pun pile lui Alexut Ioana doarme foarte bine toata noaptea in patul ei de 90x200 cm N-a cazut niciodata din pat, dar ii insir un rand de maimutoi mari de plus (am apelat si la rezervele Mariucai si i-am ales pe barosani ) peste care intind patura facuta sul. Dimineata ma striga si se da si jos cateodata, a devenit si ea experta la escalade. In patutul de bebe nu mai dormea deloc, se scula si plangea continuu pana o luam la noi in pat. S-a mai trezit cateva nopti si dupa mutare, pana s-a adaptat, dar dupa, trai pe vatrai!

Coco Ioana are niste bocancei inalti imblaniti si o pereche de cizme gen de schi, cu fas la exterior si totalmente impermeabile (pe probate). Te sfatuiesc sa le cumperi totusi pe probate, la incaltaminte e totusi critica si marimea si calapodul.

Ligia Super faza cu Raduc telespectator si tati dormind fericit Tati e tot nefamutor?
Si noi le-am luat cadouri, nu stiu daca nu mai luam si altele , dar, eu, ca mamica cu experienta , evit sa le iau multe cadouri. Am casa plina de jucarii de la aniversari, zile de nume, iepuras de Paste, Mos Nicolae si Mos Craciun, reveniri din diverse deplasari, vizite ale prietenilor, etc. Cantitatea dauneaza. Deci, pana acum: Mariuca: set pentru bb de jucarie: carucior, patut, scaun de masa; o enciclopedie barosana (ii plac si chiar le citeste), un soi de calendar de advent - puzzle cu dulciuri. Ioana: puzzle de lemn pentru bb (gen al lui Bubu), set instrumente muzicale pentru piticoti - nu electronice (vai de urechile noastre!), telefon mobil cu butoane gen catel- latra, porc - grohaie, etc. (fiindca e absolut inebunita dupa telefoane).
Apropo de scaunel si masuta Ikea... eu am venit cu un scaunel Ikea in valiza din Canada cand Mariuca avea 3 ani ... masuta n-a incaput Da' nu radeti prea tare, pe vremea aia gaseai tare greu ceva dragut si de calitate pentru copii.

Pisi foarte frumosi bocancei lui Matei! Sa-i poarte sanatos!

tuturor! Fug si eu la nani ca sufar de o lipsa cronica de somn. Dupa ce termin cu maimutele (pe la 11 ) nu ma indur sa ma culc... abia am timp sa vad un film (mi-a sosit colectia Star Wars din Franta ), sa intru pe forum la voi, sa citesc ceva... si s-ar mai gasi... Si la 6.45 suna ceasul...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Neata...

Ellinia, da sunt poze facute in aceasta vara in Cheile Bicazului, de fapt , mai tot timpul tragem o fuga prin chei cand ne intoarcem de la Izvorul Muntelui.
Si, cred ca ai pus punctul pe i in ceea ce priveste modul de gandire a unor parinti, dar eu inca nu pot sa il accept.

Rrox, mersi.

Rp, multumesc, da finuta mea a luat 900 gr in 3 saptamani si o consider o luptatoare, poate o sa vi se para absurd, dar dupa socul avut...imi venea sa iau fata cu mine acasa.
Tu ce faci, cum te mai simti?

Coco, multumesc, sigur ca ai drept de copyright.Noi , inca nu am trecut la cizmulite si vrem sa o facem in weekend, iar daca nu gasim pe placul nostru, cred ca o sa tragem o fuga in Brasov...asa am facut si de Pasti.

Pisi, multumesc, mi-au placut bocanceii lui Matei si cu ocazia asta am mai tras un ochi in pozele vechi, caci poze noi ...le ducem dorul.

Ligia, n-am putut sa ma abin si sa nu rad...poza cu tati si Raducu pe post de "santinela"....mai cunoastem noi pe cineva....
Ati rezolvat cu problema mostenirii?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Cred ca v-am mai spus caci Rares , ma sfideaza la propriu, atunci cand ii ignor tipetele cand isi doreste ceva cu ardoare...si , ca dovada am mai adaugat cateva pozici...si inca doua rusinoase....dar la drept, vorbind reprezinta mandria mamei.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

raresionut, am gasit o tanti avocat care vrea sa ne ia dosarul dar acu nu mai raspunde la telefon . Dar eu sunt rabdatoare!
Si daca dati o fuga la Bv te rog nu ne ocoli, poate reusim sa ne intalnim! E Baby Expo la Bv weekendul acesta!
Eu am program de curatenie generala, dar o iesire la Baby expo to fac , nu o sa ma abtin!

rrox, deci nu sunt singura care am terminat aprovizionarea cu cadouri! Sper ca am terminat, sper sa ma abtin sa nu mai cumpar si altele.
Si eu as fi vrut cizmulite impermebile de fas , dar si groase pentru Raduc, dar nu am vazut asha ceva! De unde le-ai achizitionat?

Azi noapte nu s-a trezit Radu niciodata! Doamne ce rasfat pe noi!

EDIT: DA, tati este inca nefumator!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raresionut

Cred ca v-am mai spus caci Rares , ma sfideaza la propriu, atunci cand ii ignor tipetele cand isi doreste ceva cu ardoare...si , ca dovada am mai adaugat cateva pozici...si inca doua rusinoase....dar la drept, vorbind reprezinta mandria mamei.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

sigur sigur le-ai facut publice? ca nu se vad!
Vezi ca Yahoo e bolovan, daca adaugi oze intr-un album tre sa mergi din nou in permision, desi e ales public, mai apesi o data pe Save ca altfel pozele noi nu le arata!
(Scuze daca deja stiai asta)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ligia13

quote:
Originally posted by raresionut

Alina si printul Rares
Pozele noastre

sigur sigur le-ai facut publice? ca nu se vad!
Vezi ca Yahoo e bolovan, daca adaugi oze intr-un album tre sa mergi din nou in permision, desi e ales public, mai apesi o data pe Save ca altfel pozele noi nu le arata!
(Scuze daca deja stiai asta)

Sigur sunt publice, sora mea le vede....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput