Prichindei martie - aprilie 2005 (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita hipnoza O sa-ti fur si eu ideea Ioana in ultimele seri s-a culcat foarte tarziu, avea un chef nebun de joaca cu mami... O fi o aliniera de planete, ceva, de nu mai vor sa doarma..
Cu comparatia, mea culpa, nu retinusem prea multe despre nasa anterior, probabil ca ai dreptate...

Raresionut pentru ca ai reactionat prompt si ai evitat muulte probleme! Sa-ti traiasca finuta si sa aiba mult noroc in continuare, se pare ca are mare nevoie de el sa contracareze ignoranta parintilor.

Andira mergi la medic. Probabil nu-i nimic serios, dar iti poate da ceva sa limiteze sangerarea. Bravo Nataliei pentru analizele bune si Irinei pentru curaj! Tin pumnii sa-i iasa si ei analizele foarte bune!

tuturor! Pozele le las pentru diseara

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Va pup, dragele mele.

Mamacita, e super Alexutu' explorator. In privinta somnului eu nu vorbesc, raspunsuri nu am gasit nici pina acum, cred ca am ramas ultimii care adormim leganati, dormim intre mami si tati noaptea, ba Cristi i-a introdus mai nou si un biberon de lapte pe la patru dimineata, toate astea ca sa nu ne lenevim si sa ne iesim din mina pina apare bb2. Dar nu-i nimic, bine ca sintem sanatosi. Eh, mai putin nenorocita de dermatita, careia nu i-am descoperit cauza, dar care sper sa-i treaca pina la 2 ani.
Ma gindesc, poate nu-i mai place patul de bebelus si vrea unul ca al Ioanei sau il incinta prea mult escaladarea ca sa mai presteze si alte activitati in el si atunci tot schimbatul ar fi o solutie. S-o invete si pe Mara cum e greva tacerii, ca ea numai de greva tipatului stie. Va pupam.

Ligia, Raducu cel frumos stie o groaza de cuvinte noi (auzi la el, "pi" ). Bravo! Mi-a placut si faza cu injuratura. Asa e cu vorbitul, e si cu bune si cu rele. Nici nu vreau sa ma gindesc ce o sa debiteze Mara cind o sa inceapa sa vorbeasca.

Rrox, ma bucur ca i-a placut Mariucai la concert si ca ati gasit o solutie buna cu facutul temelor. sa fie fetele cuminti pina vine tati.

Crisa, nu ne incarci cu problemele tale. Scrie-ne de cite ori simti nevoia, vom fi mereu aici sa-ti oferim o imbratisare si un gind bun.

Alina, sa-ti traiasca finuta! E tare dragalasa, grasuta si maricica, la cele 3 sapt. ale ei. Sper sa se insanatoseasca repede. Pupam nazdravanul de Rares.

Coco, sanatate multa tatalui tau.

Andira, mi-au placut la nebunie fetele tale. Irina are un par superb (i-a crescut mult de cind nu am mai vazut-o) si niste sprincene frumoase foc - primul element pe care-l observ care indica ca ar fi si fetele tale, nu numai ale lui Ionut Tinem pumnii sa iasa bine analizele. Si Nati a crescut si e dragalasa tare. Cel mai mult imi place la ea zimbetul de strengarita. Sfatul meu e sa te duci la doctor, chiar daca cel mai probabil nu e nimic grav, dar o hemoragie puternica iti seaca si ultimele puteri, lux pe care nu ti-l poti permite in situatia data. Va pupam.

Marutza, iubirea noastra

roxana 24s+ si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by andira

Salut!

Eu nu stiu ce naiba am patit, de 2 zile am o hemoragie puternica, cum n-am mai avut niciodata, cred ca o sa termin un pachet de tampoane in 2 zile, daca ma tine asa. E ceva tare ciudat, ma gandesc sa ma duc la dr. Vad ca s-a dus linistea mea si perioada de vacanta, am aproape 2,5 ani de cand nu mai stiu ce-i aia . Speram sa mai dureze, ca inca o mai alaptez pe Nati dimineata, seara si noaptea, dar se pare ca n-a mai tinut.
Va pup!

andira,si eu am patit la fel,se pare ca sunt hemoragii datorate tulburarilor hormonale din timpul sarcinii/alaptarii.Mie mi-a venit in halul asta cand avea Alex 8 luni si m-am abtinut de la tratament[chit ca,daca va amintiti,dupa vreo 4 hemoragii de-astea incepusem sa lesin prin casa]ca sa-l alaptez pana la 12 luni,cum imi propusesem.apoi am luat Duphaston-ul prescris si in 2 luni s-a rezolvat,cunoscandu-se efectul chiar din prima.
Deci,daca vrei s-o alaptezi pe nati in continuare,go for it,depinde ce doresti tu,daca nu,tratament.Bafta!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rrox3

Mamacita hipnoza O sa-ti fur si eu ideea Ioana in ultimele seri s-a culcat foarte tarziu, avea un chef nebun de joaca cu mami... O fi o aliniera de planete, ceva, de nu mai vor sa doarma..
Cu comparatia, mea culpa, nu retinusem prea multe despre nasa anterior, probabil ca ai dreptate...

Ce hipnoza,ca n-a mers decat aseara;azi am luat-o de la capat!Dar ma pufneste si rasul ce fericit e el de descoperire.doar ca azi a fost frant toata ziua,caci aseara,epuizat fiind,a dormit extrem de prost,s-a trezit plangand la 23,24,1;30,6...Asa ca i-am pus salteaua in tarc,vazand ca 1/2 ora nu da rezultat nimic[nici hipnoza]si a adormit in 5 min.Daca el nu intelege ce e bine ptr.el,macar noi sa actionam.Nu stiu daca vom continua asa,mi-ar placea sa stea in patutul lui...

Asta-mi place la tine,esti matura si recunosti fara frica atunci cand gresesti!Desi multa lume considera asta un semn de slabiciune,eu actionez identic si ma simt bine.psihologii spun insa ca numai oamenii maturi intelectual si sentimental,fara frustrari,sunt capabili de asa ceva.

andiruto,ce bine imi pare ca nu ai putut sa stergi din poze!Am vizionat astfel o minunata pereche de puiuti,care seamana la trasaturi[nu si la color]si la falcute si copaneleIar la ultimele poze,cele cu mutritele lui Nati,radeam de una singura,asa m-au inseninat!Sa va traiasca!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Multumesc tuturor pentru complimente si suport in problema noua a escaladarii!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Va mai scrissem de 2 ori mai devreme dar desteptu' de fi-meu m-a invatzat la ce e buna tastEscape: sterge tot textul in cazul dat!

Sa revenim:
Andira- frumoase foc fetele tale! sa-ti traiasca, ai grija de tine -mergi la medic si pentru tine! Multa sanatate!

Raresionut- sa va traiasca finutza si voi alaturi de ea! Bravo voua! Un calutz ca al printzului tau am vazut si aici. Am dreptul de copyright, sper

Rp- multumesc frumos pt. suport! Deocamdata e bine taatl meu, nu s-a confirmat banuiala de cancer, insa toata ziua am fost stresata si am facut la treaba: mancare, curatenie, spalat.

Mamacita- super idei mai ai: auzi hipnoza , la asta nu ma gandisem si nici nu citisem pe undeva: sa va spun un secret -eu il culcam pe Vlad la pranz leganandu-l. Cu soacra-mea se culca imediat smecherul. Azi nu l-am leganat, i-am zis rugaciunile mangaindu-l pe fata ca ii place tare mult. Sper sa ma ierte Dumnezeu ca folosesc rugaciunile la asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multumesc de sustinere ,Fetelor.Si eu sper ca Andrei sa aibe o viata mai buna.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Azi a fost o zi tare aiurea: ceata-ceata-ceata... Cand o vei si zapada?

Poate ma ajutati sa-i cumpar si lui Vlad niste cizme pt. zapada...ca ghetutele care le are nu-i sunt bune in mod sigur. Aveti sugestii? Am vazu ceva la Quelle dar nu stiu cum sunt si nu prea i-as lua pe neprobate-el are piciorusul mai gros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Rares Ionut ma bucur ca totul s-a sfarsit cu bine si acum finuta este mai bine cu sanatatea.L-am vizionat pe micul ingerash terorist,este o scumpete de baietel.

Danuta intr-adevar legile acestei tari sunt de kk sau aplicarea lor lasa de dorit.Eu nu inteleg ce ne legam de niste aspecte precum:nu face adoptii internationale ca le este mai bine copiilor aici in tara-adica in canale,in camine de copii unde nu sunt bine ingrijiti,baturi,abuzati etc etc.Si atunci cand cineva vrea sa adopte un copil este supus la un intreg interogatoriu...nu am cuvinte ce sa mai.Sper ca situatia sa se rezolve cat mai repede si sa fie curmate suferintele inutile.

Andira ai doua fetite muninate,cred ca dincolo de probleme esti in al noualea cer de fericire.Multa sanatate iti doresc

Coco daca stam sa ne gandim la anul trecut a nins numai de vrei 2 ori si atunci a fost cam scurt si la cat a stat Matei cel putin pe afara...Sper ca anul acesta sa fie mai bine.Noi avem doua perechi de bocancei pt care ii mumtumim mult de tot Dariei.Aici sunt poze cu bocancei

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pisi- adevarul e ca sunt super bocanceii! Ii vazusem si la Brien -deci Daria- sa indraznesc-mai poti face rost de asa ceva? Sunt anti-apa?!

Mergi la inceput