**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)
Raspunsuri - Pagina 19
chiquitita spune:
mcrissa ia-te de mana cu mine. In ultimul an mi se "reglase" la "38-40". Noroc cu testele de ovulatie si statul pe burta dupa (uter retrovers)ca nu il mai prindeam pe bebe. L-am asteptat un an...
Eu visez numai baietei si vomit non-stop. Si atat vreau o fata... Pana acum mi-a facut cineva cu verigheta o superstitie si mi-a iesit cand baiat, cand fata. 
11+
poohy spune:
Merci de raspunsuri! 
Inseamna ca nu sunt singura... Mama ma tot bate la cap ca ma plang prea mult, ca ea nici nu baga in seama ca se simtea rau, ca nu se poate sa am insomnii, ca pe ea nu o durea capul, ca pana acum trebuie sa ma simt foarte bine, etc etc etc Isi face griji saraca ca m-a vazut mai suparata
Din pacate eu sunt un ciudat fenomen anti-ceai... Si cand sunt sanatoasa tun mi se face
cand incerc sa beau. Am incercat si cu laptele si se pare ca lui bebe nu ii place. Insa paine cu branza a devenit felul meu principal de mancare :) Cred ca al meu bebe o sa imi ceara din prima branza :))
Eu am o prietena cu ciclu asa neregulat si a reusit sa ramana insarcinata :) Deci poate veni si bebe 2 si bebe 3 etc :)) Depinde ce vrei tu.
Eu sunt singurica :(( Iubi al meu e plecat depaaarte toata saptamana si mi-e dor de el.
13+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
mcrissa spune:
chiquitita cred ca ne luam de ambele maini ca si eu am uter retrovers.
si eu am visat ca am baietel.eu inca nu stiu daca vreau fetita sau baietel.as vrea si fetita si baietel, dar cum e unul singur, acum ce-o vrea Domnul.
Mcrissa
14+ bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami
pauly spune:
multumesc ptr raspunsuri mamicute dragute.
chiqui si mie cel mai rau mi acuma la 10 sapt...chiar cand ma gandeam ca poate scap
, m-o lovit, greata groaznica , dureri de cap si o stare de lesin.am tinut-o asa doua zile...azi ma simt un pic mai bine.
dideip si eu visam urat intr-o perioada,dar acuma visez nmai frumos...dar continuu,cum inchid ochii visez.
10+
mcrissa spune:
eu azi am facut 14 saptamni.deci am intrat in trimestrul II

Mcrissa
14 bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami
chiquitita spune:
mcrissa de abia astept sa ajung si eu in 14. Ia zi, e mai bine, gata cu greturile? A, apropo, si eu zic cateodata, ce o da D-zeu...
Pauly eu m-am simtit mult mai bine inainte si acum, pe masura ce trece timpul...sa vezi cand ma internez vineri ce o sa vomit de la mirosul din spital...
Imi persista in nas un miros dulceag care ma da peste cap.
11+
mcrissa spune:
chiquitita greturile au inceput sa se diminueze ca intensitate si durata cam acum 2 saptamani, dar ce nu-mi da pace sunt ametelile.uneori vad si stelute si asta nu e bine deloc.ma gandesc sa nu fie de la lipsa de ceva (calciu, fier).o sa intreb doctorul saptamana asta ca apoi nu ma mai vad cu el pana in ianuarie.
Mcrissa
14 bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami
Vali5 spune:
chiquitita, mcrissa, felicitari pentru saptamanile implinite! 
Valentina
16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
pauly spune:
chiqui si mie mi greata de la orice miros...si mirosul de spital e chiar nasol,plus ca e un aer imbacsit(mie si de la aerul prea cald, neaerisit mi greta) si sunt sigura ca si tu esti la fel.sa speram ca mai dureaza putin perioada asta nasoala
.
mcrissa felicitari ptr trim II.abia astept sa ajung si eu..atunci sigur ne simtim mai bine.
10+