**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)
Raspunsuri - Pagina 20
mica0307 spune:
Vali si eu am insomnii. De fapt cred ca sunt normale in sarcina.
Mica
14+
http://community.webshots.com/user/mica0307
lbelciug spune:
theolumi, pt balonare stiu ca exista carbunele medicinal dar nu stiu in ce masura e indicat in sarcina, asa ca cel mai bine e sa intrebi un doctor. Daca iei utrogestan, te sfatuiesc sa-l intrerupi caci nu-ti face bine la bila. In rest, ai grija ce papi. Incearca sa consumi fructele si iaurtul numai inainte de masa.
Michelle35, welcome in our club!
Raza, ma bucur ca ai reusit sa-ti pastrezi salariul intreg, chiar daca stai acasa. Ai obtinut concediu medical de urgenta? Ai grija de tine, perfuziile nu sunt chiar rele, dar in cazul tau sunt f necesare. Sa te faci bine repede!
Vali5, cu placere.
Mcrissa, am nevoie de adresa ta de email ca sa-ti pot trimite fisierul. Ma bucur ca iti e de folos anuntul referior la Kidex.
Vali5, si eu tot asa aveam menstra, la 35-40 zile. Cica asta conduce si probleme d eovulatie datorita carora pt a-l "obtine" pe Matei a trebuit sa fac stimulare artificiala. Acum insa la BB2, vad ca n-a mai fost nevoie.
Pauly, se zice ca in general fetitele sunt mai "gretoase", insa eu nu cred. La Matei am avut greturi rele tare, acum sunt ceva mai reduse, dar tot prezente. Cunosc si mamici de fete care n-au avut deloc greturi.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
mica0307 spune:
Liviana nici eu nu cred ca exista legaturi intre starile de voma si sexul bebe-ului. Mie mi-a fost foarte rau pana pe la 10-11 saptamani. Acum sunt ok, dar uite ca vineri am
.
Pupici,
Mica
14+
Simsonel spune:
Mica, multumesc pentru incurajari! Sper sa fie totul bine si sa iasa si data viitoare APTT-ul in limitele normale. Refuz sa ma gandesc la lucruri rele. E prima oara cand raman insarcinata si ne-am pus mari sperante in bb deja.
Apropos de dr. Bechir, esti multumita de ea?
Am auzit lucruri si pro si contra, dar mie mi se pare ok. Nu e ea foarte mamoasa...dar, ma rog, fiecare cu stilul ei.
Simsonel
10+
cristinamaria spune:
Simsonel , Business & Michelle35 bine ati venit si sarcini cat mai usoare!!
Simsonel nu stiu exact ce implica APTT marit! Eu am proteina S crescuta si o deficienta de MTHFR! Fac analize tot la Fundeni si iau aspenter + injectii cu clexane!!
Tine-te de analize si succes!!
cristina
16+
pauly spune:
cristalina ce inseamna MTHFR, analiza ptr ce?
fetelor daca am facut APTT si a iesit bine, mai trebuie sa il repet?
vroiam sa va intreb daca si pe voi va doare gura stomacului?daca mananc dispate cam jumate de ora, dupa aia apare din nou.simt ca si cum tot timpul mi-ar fi foame.
10+
mcrissa spune:
of ce de probleme!dar e bine ca le-ati descoperit si le tineti in frau cu medicatia adecvata.
si eu am streptococ B si ureaplasma.stiu ca ureaplasma e periculoasa in saptamanile mici (poate duce la avort spontan), dar eu deja am depasit perioada aia.despre streptococ stiu ce e periculos in lunile mari si daca nu reusesc sa-l tratez probabil voi face cezariana ca sa nu risc infectarea lui bebe.
lbelciug multumesc mult pentru fisier.l-am colorat pe fiecare luna in parte si ma tot joc cu el
Mcrissa
14 bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami
mica0307 spune:
Simsonel eu merg la 2 dr ginecologi, Dr Bechir si Dr. Irina Pacu. Am ales sa nasc cu dr. Pacu. Dr. Bechir este foarte ok ca si medic dar ca om mi se pare cam rece. Eu nu reusesc ca comunic deloc cu ea. Si de asta nu vreau sa nasc cu ea.
Mica
14+
Simsonel spune:
cristina Doamne ajuta si sarcina usoara la toata lumea!
Cat priveste APTT-ul, in linii mari si din ce am inteles eu de la dr., este legat de coagularea sangelui, adica, daca este marit sangele se coaguleaza mai repede iar canalele de alimentare a placentei se pot bloca in timp, lucru care duce la imbatranirea placentei si o subdezvoltare a fatului, chiar oprirea din evolutie a sarcinii. Asta, in linii mari, repet. Oricum, nu e de bine deloc! Trebuie monitorizat foarte strict ca sa vedem daca e nevoie de tratament.
pauly eu am facut APTT de 2 ori, prima oara a iesit prost (si asa am ajuns la Fundeni) si a doua oara a iesit bine; dar dr. Uscatescu de la Fundeni mi-a zis sa-l repetam peste 2 saptamani, chiar daca a iesit bine acum. Cel mai bine te consulti cu doctorul.
mica Dr. Pacu de unde e? ...Nu stiu...sunt cam confuza cu doctorii astia...dar trebuie clar sa ma decid cat mai repede cu cine "votez" (ca sa zic asa
!)
Simsonel
10+
Vali5 spune:
Da, fetelor, ce de probleme si ce de tratamente... Imi pare rau pentru toate care trebuie sa treceti prin tot felul de analize, teste, tratamente...
Dar, cand o sa apara bebicii o sa uitati repede de toate astea.
Valentina
16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe