**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

quote:
Originally posted by poohy
Am si eu o intrebare - mai are cineva insomnii? Eu le am de saptamani bune... Si aciditate - dau afara numai suc gastric

13
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Eu am avut azi-noapte insomnie combinata cu un rau general. Sotul si cu mine n-eam facut de lucru si dupa aia m-a apucat un rau... o stare generala rea si nu am reusit sa adorm decat pe la 3:30... In rest dorm bine, cred ca a fost o intamplare... Hai ca m-am intins cu ce am patit eu... Sfatul meu este sa faci o baie calda si sa bei un lapte cald inainte de culcare. Asa stiu ca e recomandat in cazul insomniilor.
Pentru aciditate eu beau ceai de galbenele, mananc paine prajita cu urda sau branza. Si imi trece destul de repede.

Valentina 16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

vad ca voi calculati DPN-ul in functie de UM.eu ma incapatanam sa calculez in functie de data aproximativa a conceptiei (eu aveam ciclu la 38-40 de zile), dar si doctorul meu calculeaza tot dupa UM.asta inseamna ca bebele meu e mai mare si ca DPN-ul meu nu mai e 1 iunie si 22 mai.

Mcrissa 12+ bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami

Mergi la inceput

poohy cu toate ca sunt moarta de oboseala si simt ca adorm in picioare, ma pun in pat, adorm, dar la cel mai mic zgomot ma trezesc si nu mai reusesc sa adorm.ma invartesc toata noaptea in pat pna spre dimineata cand trebuie sa ma trezesc sa ma duc la munca si atunci ma apuca un somn dulce

Mcrissa 12+ bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami

Mergi la inceput

mcrissa, cum adica aveai ciclu la 38-40 de zile? Mi se pare enorm. Sau n-am inteles eu bine?

Valentina 16+

Mergi la inceput

Vali5 din pacate asa aveam.chiar si mai mult.mi-a venit si la 71 de zile (cel mai mult).din cauza asta mi-au luat 2 ani ca sa raman insarcinta.eu il asteptam de tare mult timp pe bebe.
am facut tot felul de tratamente si investigatii ani de zile (dinainte de a ma hotari sa fac un bebe pentru ca stiam ca la un ciclu ca al meu e cam greu sa ramai insarcinata), dar fara rezultat.in aprilie am renuntat sa mai fac orice tratament.si uite ca concediul la mare din vara asta ne-a adus ceea ce ne doream cel mai mult

Mcrissa 14+ bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetelor pe ine cand ma vad cunostintele ca mi greta mai tot timpul, i-mi zic "o sa ai fetita"...si cum printre noi sunt mamici care au baietei sau li s-a spus la eco ca au baietei, le intreb,voi nu a-ti avut greturi?se confirma teoria?....

ii doar o curiozitate a mea.

poohy eu nu am insomnii si aciditate...cel putin nu inca...sincer nici nu le vreau curand.nimic nu ii mai groaznic decat sa te simti obosita si sa nu poti dormi, sau sa mananci si sa nu i-ti treaca stomacul.

Vali5 sincer si eu abia astept sa putem face miscare, di pacate inca nu avem voie...din cauza placentei jos inserate.....dar vine si randul nostru.

10+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pauly

fetelor pe ine cand ma vad cunostintele ca mi greta mai tot timpul, i-mi zic "o sa ai fetita"...si cum printre noi sunt mamici care au baietei sau li s-a spus la eco ca au baietei, le intreb,voi nu a-ti avut greturi?se confirma teoria?....

ii doar o curiozitate a mea.
10+

Cand am avut greturi, toata lumea imi zicea ca o sa am baietel, ca numai la baietei ai greturi si imi tot dadeau exemple: soacra mea a avut doi baieti si niste greturi cumplite, bunica mea la fel, mama a aavut doua fete si nici un pic de greturi, etc. Eu nu prea cred in chestiile astea - depinde de la caz la caz. Mai asteapta un pic si vei afla la echo ce este (daca nu o fi rusinos bebe ).

mcrissa, nu am mai auzit de ciclu atat de neregulat. Bine ca ati reusit pana la urma sa faceti un puiut.

Valentina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza burtici,

Simsonel si mie mi-a iesit APTT marit. Se pare ca din cauza asta am pierdut si prima sarcina. Dr bechir m-a trimis la Fundeni la dr Uscatescu si am inceput tratamentul de vreo 2 luni. Luna trecuta a iesit in valori normale dar luna asta iar a crescut. Dr Uscatescu mi-a zis sa nu ma sperii si sa revin luna viitoare la control. O sa fie bine, ai incredere in ea ca e foarte buna pe domeniul ei.

Michelle bine ai venit printre noi.

Raza cum ai reusit sa iti iei concediu? Pana la urma care mai e situatia la serviciul tau? Sa te intorci repede.

Pupici,

Mica 14+

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Buna dimineata gravidutele, ce mai faceti?
Pauly aceeasi problema o am si eu cu toti prietenii mei, toti imi spun ca o sa fac baiat ca nu imi este rau, nu am nici o greata, dar fina mea are baietel si ia fost rau toata sarcina, eu acum ce sa mai cred?
Cu visele am si eu o problema, fetelor daca ati fi langa mine sa vedeti ce urat fac in somn si ce cosmaruri am, se sperie sotul meu. Fetite si baieti care ii scap din mana si imi mor si.......multe . Dar am zis ca poate imi trec cat de curand cand imi va misca bebelul. Pupici

Paula(16 saptamani+)

Mergi la inceput

pauly nu e o regula ca daca iti e greta sa fie fetita.sora mea are baietel si i-a fost atat de rau, avea greturi toata ziua si vomita fercvent.si cunosc si alte mamici de baietei carora le-a fost atre rau.

cat imi doresc si eu sa fac miscare .duminica am terminat tratamentul cu utrogestan, iar zilele astea merg la doctor si o sa intreb daca avem voie.

Mcrissa 14+ bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami

Mergi la inceput