**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

pauly, draga de tine, te iert ca asa sint femeile gravide, asta e privilegiul, da, e in 20 adica azi ziua mea, merci mult de urari, m-a emotionat ce-ai spus, chiar m-a intrebat cineva ca ce am primit de ziua mea, si i-am spus ca am primit cadoul inestimabil, il am pe bebe la mine in burtica, si stiu ca e bine, si c-o sa-l vad joi, si ca el stie ca mami il iubeste. ei bineinteles c-am primit eu si un inel frumos si o poseta rosie traznet, dar astea sint chestii materiale....trecatoare.

chiquitita, merci mult de urari, si tie la fel, eu contra constipatiei beau lapte de soia.

cristalina, merci de informatii, medicul meu imi spune la fel, ca din moment ce am un bebe care e ok, asta nu inseamna ca voi avea probleme genetice cu urmatorul, am sa vad ce ma sfatuieste la controlu de joi, va tin la curent.

eu, ma lupt inca cu greturile, si sa-mi tineti pumnii joi, merg la medic, va pup pe toate

Flavia +10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

Draga Piticasigogosica, nu a fost ziua mea zilele trecute. Pepsi mi-a urat si ea la multi ani pentru ca e draguta. Dar La multi ani! si tie si la toata lumea. Ziua mea e in iunie si o sa am cel mai frumos cadou din lume

Vali5 si eu sunt tare speriata de vergeturi. Am citit si am auzit ca uleiurile si cremele cateodata nu previn. Depinde de tine si de sarcina cred. O prietena nu s-a uns deloc la prima sarcina si nu a avut vergeturi. La a2a sarcina s-a uns toata tot timpul dar a avut vergeturi. S-a uns cu produse fff scumpe si cu renume.

Intrebare intrebatoare: Cum fac sa-mi apara si mie varsta burticii la sfarsitul mesajului?

Multam mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

fete dragi, intru sa spun ca de azi voi sta acasa, cu salariul intreg.. asa a decis sefu'!ma simt ff rau...voi mai intra de la net cafe, cand ma voi simti mai bine.
pup, aveti grija de voi! de maine intru la perfuzii.

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe ! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

lbelciug, multumesc pentru fisier! Mi l-ai si personalizat! Esti o dulce!

theolumi, eu nu prea stiu ce sa-ti spun impotriva balonarii. Si eu patesc destul de des, mai ales seara, dar nu prea stiu ce sa fac. Beau un ceai si cam atat... dar nu prea trece...

Michelle35, bine ai venit printre noi! Felicitari pentru bebic! Te asteptam sa scrii mai des!

jollyies, ca sa iti apara varsta burticii la semnatura trebuie sa intri la Profil personal (in stanga paginii) apoi in dreapta, unde scrie "semnatura" ai un camp in care poti scrie. Si acolo poti scrie gravi intre paranteze patrate ca sa iti apara si varsta sarcinii. Apoi apesi pe butonul de jos "Trimite".

Raza de soare, mesajul tau m-a bucurat, dar m-a si intristat in acelasi timp. M-am bucurat pt ca s-a rezolvat foarte bine la tine la servici. Si m-am intristat ca de maine vei intra la perfuzii - asta inseamna ca tot nu prea mananci si nu te simti bine. Si m-am mai intristat si pt ca vei intra mai rar... Tu sa ai grija de tine si de bebe.

Valentina 16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Raza de soare ma bucur ca ai un sef atat de intelegator, dar imi pare rau ca trebuie sa faci perfuzii.dar cand ne gandim cu ce scop facem tot ce facem merita tot efortul nostru.

eu sunt si constipata si balonata.o sa incerc sa caut si eu remedii pe internet si va spun ce gasesc.chiquitia o sa incerc si eu Activia, dar cafea nu pot sa beau ca ma ia cu tremurat de la orice inseamna cofeina.

lbelciug multumim mult pentru HOT NEWS.d'abia astept sa vina week-end-ul cu KIDEX ca sa-mi pot cumpara si eu cateva bluzite de gravide si o rochita mai lejera ca vine petrecerea de Craciun de la firma si trebuie sa ma imbrac elegant si nu-mi mai vine nimic.

ce mi se pare ciudat la mine e ca m-am ingrasat doar un kg si nu ma mai cuprinde niciun pantalon din cei de dinainte sa raman insarcinata.

zilele astea trebuie sa merg sa fac ecografia pentru masurarea pliului nucal si am emotii.

Mcrissa 12+ bebe strumph-ul meu asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

lbelciug vreau si eu fisierul te rog

Mcrissa 12+ bebe strumph-ul meu asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata burtici!

Raza, sanatate multa si concediu odihnitor. Sarcina cat mai usoara in continuare.
Jollyies, adevarul e ca depinde de materialul clientului...daca e sa le faci, poti sa dai si cu mama cremelor...
Te duci la profil personal in partea stanga a paginii (unde scrie mesaje private, foloseste punctele...blah blah) iti apare formularul albastru dupa ce bagi user name si parola, in formular ultimele rubrici sunt cu semnatura si daca vrei sa apara in mesaj...Scrii de mana intre paranteze drepte gravi si alaturi varsta sarcinii....

Acum vazui ca a scris si Vali5...:)

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutele mele,

de cum m-am trezit am fugit la calculator sa vad ce faceti, i-mi place asa mult sa va citesc.
eu ma simt bine azi, si cand greata lipseste toata ziua pap.

Pepsi .cat despre eco sunt sigura ca totul va fi bine.oricum i-ti tinem pumii sa-ti vezi bbeul si sa fie bine.
Michelle35 bine ai venit la odisee, sarcina usoara si un bb sanatos.
Theolumi cat priveste balonarea, ma las in voia sortii.
pe de o parte i-mi place ca am burticuta.
Raza de soare ma bucur ca ai trecut pe la noi, chiar ma intrebam ce mai faci?ne lipsesti ..ma bucur totusi ca ti-ai rezolvat problema de la lucru, dar i-mi pare rau ca trebuie sa ajungi la perfuzii.trebuie sa fi tare pentru bebe.

pupici fetele

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Raza de Soare, multa sanatate, bebeu sanatos si sper sa te ajute concediul sa te simti mai bine

Am si eu o intrebare - mai are cineva insomnii? Eu le am de saptamani bune... Si aciditate - dau afara numai suc gastric

13
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Amely, sa ne spui ce ai facut la echo! Si sa ne aduci poze.

Valentina 16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput