Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dragelor!

Am o veste foarte buna!
Am facut saptamana trecuta control si la eco s-a vazut ca galusca din burtica mea este FETITA!!!!

Ne bucuram foarte tare, ne doream inca o fetita, chiar si sotul imi spusese ca dupa el tot fetita ar vrea... oricum v-am mai scris eu ca nu conteaza ce este, sanatos sa fie, dar pentru mandruta mea as fi vrut sa fie fetita... diferenta mica de varsta intre ele, se joaca impreuna, vor creste si vor avea multe preocupari comune... si se pare ca ne-a dat Dumnezeu ce ne-am dorit

Ciudat ca toti care afla ca sotul isi dorea tot fetita se minuneaza, parca-s batuti in cap In fine, suntem foarte fericiti, la masuratori e totul bine, eu am colul lung de 4.5cm si inchis. Ma simt bine, obosita, mai o durere pe ici, pe colo, ma mai doare capul, ma mai injunghie burtica... dar in ansamblu sunt bine, Domane ajuta sa fie bine pana la sfarsit.

Acuma ne punem si noi pe cautat nume de fetita, ca nu mai am eu sansa sa visez numele cum s-a intamplat la Emma. Sau poate de data asta viseaza tati

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Katink, ma bucur ca Doamne-Doamne i-a indeplinit dorinta lui tati. Si tie, ca tu ti-ai dorit un puiut sanatos! Iar cu mirarea celor din jur... si noi le spunem prietenilor ca daca mai vrea Dumnezeu sa mai raman gravida, tot fata ne dorim... si tot asa se uita la noi, parca am fi noi ciudati, nu ei!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Saptamana trecuta am avut-o pe mama in vizita, ce bine a fooost Mancarica, placinte, distrat copilul, mers prin magazine si stat la povesti la cafeluta tare bine ne-a prins.

Am citit ca au revenit multe din fetele vechi, chiar m-am bucurat mult si nu imi venea sa cred ca ati reaparut , cel putin tu Laura_s cred ca nu am mai citit de tine de cel putin 6 luni

Irinuca, sa stapaniti sanatosi casuta, sa aveti numai bucurii in ea. Radu cand vine? Din cate am inteles, Emaaimee te intreba cand pleci?! Unde pleci? Pupam cretulina dolofanica cu funduletul gol, e o dulceata.

Irda, sarcina usoara. Cu Emma am avut DPN 3 august , exact cum ai tu acuma.

Nicoll, sarcina usoara si bebelus sanatos.

Ce multe burtici suntem!! Cine se mai inscrie?

Giana, ti-am trimis PM in legatura cu jucariile pe care vrei sa le cumperi.

Laura, mandra mea toate vaccinurile le-a primit in picior , iar fetitei unor amici toate i-au fost facute in mana...

Peca, sanatate lui Niko, sper ca ati scapat de scaunele moi.

Va pup, fug sa ma intind cat doarme Emma,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Felicitari Nicol Mada pentru .
Nu imi mai aduc aminte daca pe Irda si pe Giana le-am felicitat, pentru ca eu va citesc dar scriu mai rar.... asa ca felicitari fetelor si voua pentru.

Katink si tie felicitari pentru fetita, eu ce am prezis ca vei avea, parca baiat.

Am vazut poze cu Ioana e tare frumoasa si are aceeasi mutrita de smechera, mereu pusa pe sotii ca Medeea. Nu ne dati macar o suvita din parul vostru sa am si eu de-o codita la Medeea.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Anis ma bucur ca v-ati revenit. Si tie iti urez sa duci sarcina cat mai aproape de termen si sa nasti usor. Ce inspirata ai fost ca ai refuzat sa faci cezariana cu Ingrid.

Peca va urez multa sanatate ca sfaturi nu am ce sa mai dau ca te-au sfatuit fetele foarte corect.

Si eu ma gandesc la Andatudor,oare ce or fi facand?

Poze

Mergi la inceput

Si acum sa va spun ce mai fac eu. Joi ma internez la ORL si vineri ma opereaza de deviatie de sept ca vad ca altfel nu se rezolva problema, ca sangerez tot la 3-4 zile, exceptand saptamana asta dupa ce m-am programat la operatie nu am mai sangerat de o saptamana.
Tineti-mi pumnii sa iasa totul bine!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicitari Katink ptr printesa mica din burtica.

Felicitari si noilor gravidute Irda si Nicole- mada .

Delia sanatate o sa iasa bine ai sa vezi.

Mergi la inceput

Dar sa va spun cate ceva si despre copii.
Sunt bine amandoi.

La Medeea ii mai ies doua maselute si normal ca iar are scaune mai moi. Dar acuma chiar ca nu ma mai alarmez, ca e clar ca are legatura cu maselele. Mananca putin mai greu dar in rest e foarte bine dispusa, e mare smechera, si intelege tot ce ii spun.
Ce imi place cel mai mult la ea: daca gaseste ceva mizerii pe jos le ia si le duce la gunoi, sau ia matura sa le stranga cumva. Farfuriile goale lasate de Adi prin casa le ia si le duce in bucatarie. Cere servetel sa se stearga pe manute sau gurita daca e murdara. II spun sa mergem sa ne spalam pe maini si isi sufleca manecutele.
ce mai, am educat-o bine....da de unde, le-a prins ea din zbor pe toate. Dar de ce nu are si Adi astfel de obiceiuri...stiu... ca e baiat.
Intr-o carte pe care am citit-o mai demult scria ca diferentele de comportamnet dintre fetite si baieti se datoreaza educatiei. da eu i-am educat la fel.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Katink, felicitari sa fie sanatoasa, si cine stie poate mai visezi o data numele

Dede, sanaate multa, tinem pumnii. Si te contrazic, Luca are aceleasi obiceiuri ca si Medeea. Matura si farasul sunt prietenii lui, aduna de pe jos, chiar de multe ori mai arunca si ce nu treb la gunoi Cred ca nu tine de nimik pana la urma.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 29+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Faza cu gunoiul cred ca o au toti. M-am trezit intr-o zi cu gunoiul mutat din galeata in mijlocul bucatariei noroc ca erau doar pamparsi in gunoi . Degeaba am dat carca d ebani pe tot felul de dispozitive de siguranta ptr usi si sertare ca pe toate le deschide a invatat cum se deschid si nu mai sunt i problema si degeaba pun si scoci ca si pe ala il scoate. Asa ca scormonici Mihnea umbla peste tot. Azi tare m-am speriat ca isi va gasi cadoul de Mos Nicolae mai repede la cum cauta peste tot.

Sa va faceti ghetele mamici si pitici ca la noapte vine Mosul

Mergi la inceput