Inimioare de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Irina, sa nu se mai intample, vrem poze mereu, mai cu seama facute de tine (profesioniste) E superba carliontata voastra. Sper sa fie si a mea tot asa numai bucle, ca si sotzu a fost asa (cu toate ca nu se vede), iar cumnata mea e creata natural.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 29+ Barza aduce o

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buan seara!
Fetelor, am o rugaminte la voi. Stiti cumva daca ROR-ul se face in mana sau in picior? Trebuie sa mergem maine si as vrea sa stiu, ca sa le pregatesc hainutze potrivite, in functie de partea care trebuie dezvelita mai repede.

Promit sa revin la povesti dupa ce culc shtrumphii.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Mda, vad ca nu a dat inca nimeni pe aici. Multumesc Diana pt raspunsul pe private .

Pai in primul si in primul rand BRAVO NICOLL!!!! Super de fain! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos tun si mancacios mare.

Irina m-a topit de tot Ioana ta! E superba. Are un par frumos, frumos si niste ochi bestiali si o guritza de-ti vine sa o mananci. Esti o norocoasa cu asa o mandrete de fata! Dar sa te vad eu peste nu multi ani cu rotwaileri in curte si pusca pregatita sa o aperi de pretendenti.

Laura calutul mi l-a adus o prietena de-a mea din Bucuresti. Dar poate gasesti si in Cj, ca e destul de mare orasul si pp sa aveti magazine mai serioase. Apropo de dimensiunile lui Andrei si clubul grasunilor, ca tot zicea Simona, trimite un PM sau scrie aici in ce cluburi vrei sa-ti inscrii baiatul, sa modificam pe prima pagina.

peca sper ca Niko deja e bine si ca l=ai pus pe picioare. E super bine ca mananca si bea. E important ca sa nu se dezhidrateze. Dar in spital de ce ati stat? Ce ati patit?

Ioana in sfarsit mai dai si tu un semn si pe aici. Bravo pentru plimbare. Chiar daca nu ti-a tihnit, macar ai iesit din casa.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Noi am avut un we plin. Vineri ne-a facut Oana surpriza de a ne vizita tocmai de la CT, fara sa ne anunte. M-am trezit cu ea la usa. Super fain a fost. Copii au acceptat-o imediat, s-au jucat cu ea, Bianca a avut din greu accese de tandrete cu tushica (Oana a decretat ca vrea neaparat o printesa asa ca Bianca). Cu tushelu' au avut ceva probleme in prima zi, le era drag daca nu se apropia prea tare Le-au adus cadou carioci lavabile. Cand prind o camera fac poze sa vedeti si voi primele capodopere. Imi pare rau ca nu i-am prins atunci, cand erau rosii si verzi de carioca pe la gura, pe maini pana la cot si pe bluze.

Sambata am plecat cu totii la mamea mea, unde nu mai fusesem din septembrie. Eu sunt convinsa ca cei mici si-au amintit de locul unde au stat toata vara. Au fost foarte cuminti si veseli, super incantati de gaini, pisica, vitzel si porc. Bianca ar fi stat numai langa vitzel, sa se converseze cu el Si asta vara era preferatul ei. A fost frumos, chiar daca drumul a durat 3 ore dus, 3 ore intors si am ajuns f. obositi acasa.

De azi a inceput sa vina tanti care probabil va sta cu shtrumphii. E in perioada de proba (sa vad daca imi convine mie) si adaptare a copiilor cu ea. Azi a stat 2 ore si desi erau mai reticenti, ca la orice strain, dupa vreo 20 de minute au inceput sa se joace cu ea, sa o lase sa ii ia in brate. E o tipa destul de simplutza (a fost textilista), dar pare a se descurca cu copii. Le vorbeste mult, se joaca in legea lor. Sper sa nu fie probleme cu respectarea regulilor impuse de mine si sa reuseasca sa le dea de mancare. Uneori nici soacra'mea nu-i poate hrani, la ce figuri au in cap.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Buna seara!
Multumesc fetelor Yasmari, Laura, Irina, Irda, Simona pentru urari de bine. Acum sunt mai bine, dar inca nu am scapat. Multumesc ca nu trebuie sa-l intarc pe BuBu.
Nicoll, felicitari pt bb2. Sarcina usoara si bebe mancacios si sanatos sa aveti.
Simona, nu cred ca am sa uit vreodata momentul in care l-am vazut prima data pe BuBu. Cat despre nostalgie, eu nu mai vreau inca un bb (in schimb sotul da), cel putin nu acuma. Vedem noi ce ne aduce viitorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Laura, din pacate cu vaccinul nu te pot ajuta. Noi trebuia sa-l facem martea trecuta, dar ne-a reprogramat. Ma bucur ca v-ati distrat asa bine in we. Bafta cu bona sa se inteleaga shtrumphii cu ea si sa iti respecte regulile. copilasii cuminti si frumosi.
Sa va mai spun cate ceva de BuBu. Acu 2 saptamani l-am tuns si imi place cum ii sta , e baietel mare . Am fost saptamana trecuta la dr. si ii dau Pikovit 2,5ml pe zi pt. ca manca cam o data pe zi din cauza de canini. De ieri are stare subfebrila si ii dau Nurofen, dr. zice ca se poate de la canini sa faca si 40 temperatura. Sper sa-i iasa repede sa nu-l mai chinuie. Ieri dupamasa era tare marait si l-am intrebat ce are el saracutul isi pune manutele pe cap si zice cap. Imi venea sa plang de mila lui si sa rad cum a stiut el sa-mi zica ce-l doare.
Va dorim noapte buna!
copilasii bolnaviori sa se faca repede bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna mamici!

Cum lipsesc putin, cum mai apare un bb in burtica...
Felicitari Nicoll si sarcina usoara!
Cand citesc de noile burtici ma apuca o dorinta apriga de bb2, dar creierul meu inca refuza sa creada ca poate imparti iubirea pt Andrei si cu alt bb. Mama nebuna ce sunt

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Am o mare rugaminte la voi. Am nevoie de un mester priceput care sa imi darame un perete de BCA la bucatarie, sa imi repare dupa punerea de termopane si sa imi mute usa de la intrare. Va rog mult, daca aveti pe cineva sa imi spuneti pt ca mesterul nostru o are pe mama lui pe moarte si o pazeste non-stop si timpul trece si nu ne putem muta in noul apartament la timp.
Va multumesc anticipat si promit ca dupa ce ma mut, iau in calcul si intrarea in clubul mamicilor cu 2 copii.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Laura, ROR-ul i l-a facut in picior, ca vaccinurile de inceput. Va tin pumnii sa nu faca reactii urate dupa, ca a mea a facut rujeola ca reactie la vaccin...

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Laura la noi ROR-ul a fost facut in manuta si varilixul in picior. ATENTIE ffff IMPORTANT cand le da cu spirt ca sa le faca injectia sa se evapore spirtul inainte de a introduce acul ptr ca alcoolul inactiveaza virusul(vaccinul introduce un virus in stare latenta) si il faceti degeaba. Bafta!

Mergi la inceput