Inimioare de iulie-august 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 30
anis spune:
fetele eu am o problema cu Ingrid.Isi da cu jucariile f tare in cap, se da cu capul de gresie, pereti etc....da isi da pe bune tare de tot.Asta de regula cand nu o las sa faca ceva.Are la cucuie ,vanatai...CE SA FAC?
AniS
33+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
FELICITARI KATINK.......super 2 fetite....ca si noi.Lasa ca e mai bine asa.
AniS
33+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Laura25 spune:
Fetelor,
multumesc mult pentru informatii si suport! L-am facut in mana, a mers repede si numai cu un pic de plans, mai mult de nervi, asa... Au mancat bine cand ne-am intors si acum se joaca si se hilizesc amandoi.
Katink felicitari pentru fetitza din burtica! O sa le fie foarte bine la cucuietele tale sa creasca impreuna.
delia daca te hotarasti sa te operrezi, atunci iti doresc sanatate multa, sa decurga totul fara probleme, sa te refaci rapid si sa iti fie mult mai bine. Cat despre talentele Medeei, e o domnisoara adevarata! Foare bine educata, harnica si cumintica! La mine cel care da cu matura, duce hartii si pungi la gunoi, da cu aspiratorul si mai nou sterge praful e Rares. Astept sa mearga si Bianca fara ajutor peste tot si atunci sunt convinsa ca o sa aiba si ea pasiuni de astea. Cel putin asa sper
. Desi se contureaza tot mai mult o asemanare de caracter si personalitate intre Bianca si tati pe de o parte si Rares cu mine pe de alta parte. Deci, sanse minime sa ii placa fetei sa faca prea multa curatenie sau mancare.
Monica multumesc pentru mesaj
.
anis exact asa face si Bianca mea cu datul cu capul. Isi da cu palmele, cu pumnisorii, cu jucarii,se da cu capul de covor, faianta, pat, gardutz, usi .. ce ii iese in cale. Ea nu da asa de tare cat sa faca cucuie, dar de multe ori plage de durere. Si la fel am observat ca o face cand e frustrata. Daca nu poate sa faca ceva sau nu sar in sec. 2 cand a marait sa o iau sau nu ii dau ce vrea ea imediat sau o supara Rares. I-am zis "nu" de am ragusit si degeaba. Acum incerc sa o ignor dar nu prea vad nici asa progrese.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Monica-Elena spune:
Cuscra ii dai IGNORE TOTAL si sa vezi ce ii trece......Mihnea a trecut de faza asta si acum e baiat cuminte.
anis spune:
Cuscra nu cred ca merge cu ignore.Face si ami rau.Citeam in spock azi si scrie ca e bine s aii spui "nu" sa iei copilul din zona respectiva si sa-i distragi atentia imediat cu ceva, o jucarie care ii place etc.O s aincerc asa.
Dar sincer, desi vad ca e o perioada la ei asta, nu ii place deloc chestia asta.
AniS
33+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
INGRID

POFTITI LA POVESTIT: