Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

In cartierul Titan, bulevardul 1 decembrie 1918 ... aproape de circa 13 de politie ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

N-ajung io acolo....e prea departe.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daca vrei, la proxima data cind merem acolo, iti iau eu unul... sper sa mai gasesc, ca erau doar vreo trei seturi aruncate intr-un raft !!
Te tin la curent ... si daca gasesti altul intre timp, nu-i bai !! Cind ajung acasa, fac o poza cu ingineria respectiva si iti arat cum se prezinta !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci sa ma iexplic cu cozonacitu`: a luat mandra o bucatoaca de aluat, l-a trantit pe blat si l-a framantat (ie drept ca avea o culoare dubioasa), l-a intins si l-a umplut asa cum am facut io si l-a pus ca mot pe cozonacu` meu A tot aprins becu` apoi la cuptor sa-l vada Deci maimutareala curata, ce fac eu, face si ea, ce zicem noi, repeta si ea
Aaa, si aseara a alergat sa mergem la olita si si-a dat jos pantalonii ca avea o urgenta Asta ma bucura mult, sa stiti !

Fetili, nu stiu voi, dar eu abia astept anu` urmator sa mearga la gradinita, nush dc ... dar abia astept sa o vad cu rucsacelul.

Mey, io vreau sa strig catalogu` ... Kro cu fetili, Papadicea cu fetili, Roxa fata verde, Raaain cu mandra, Irrinuca cu bb2 la purtator, Iren cu cupiii, DuoamnaBibi, BlueAngel ... si restul de mamici care nu mai dadura nici un semn de muuult timp ....
De AndreeaBanica mai stiti ceva ??? ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

aaa, pai la asta m-a luat giulia ca io n-am framintat in viata mea cozonac, felicitarili meli
cristalule, ce numar au aia la pomperi acolo? tot 112?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Sa va dau reteta celui mai simplu aluat cozonacos, asa, ca sa nu credeti cine stie ce, ca nu-i cazu`. Am prestat reteta in n`shpe feluri, moduri, forme:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9135&hl=bombite

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9135&hl=bombite&st=80
produs final cozonacos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

ce va invidiez ca aveti timp de cozonaci si de joaca! eu nici pomeneala de asa ceva, ieri am plecat de la birou pe la 8 seara (si venisem la 8 dimineata), azi si maine cred ca la fel.. si cred ca pana la concediul de Craciun nu vad eu nici o zi mai libera. of doamne!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

prezent:-)
in primu rind felicitari lu coana mitzu:-) imi pare bine ca ai ascultat de nascutu in 10 minute. felicitari pt pasarika! Mara bine ai venit
cristale daca mai esti in doicilandezia vb cu pretenii tai sa te duca la un praktiker ca acolo au covorase puzzle.
fetile is ok. sofia in sfarsit s-a intors si ea de pe burta pe spate (dar dupa ce am pus-o io pe burta ca ea detesta pozitia). in skimb a inceput sa stea cateva secunde singura in fundulet. catrina are si ea ceva pleata drept care ii ies doo codite cat clestii de rufe
de cate ori o 'lezez' sare si-mi zice "palnod mama" (pardon). am facut si eu cozonaci. a mincat catrina doua imbucaturi dupa care mi-a zis ferm:"vau cane mama" (vreau carne mama)...
mai viu

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Andries -
Eu ies la 8,30 si ajung intre 18,30 - 19,00. Intru in casa si incepem activitatile, orice as avea de facut, cu Giulia ca ajutor. M-am obisnuit sa trebaluiesc cu ea langa mine, ii dau si ei cateva chestii de facut si e incantata. In fiecare seara ne dam de facut si mergem si la cate o plimbare la magazinul de jos, pe orice vreme. De multe ori m-as tranti doar in pat sa zac. Si`atat. Tati al nostru vine de obicei pe la 22,00, taman bine sa-i pun si lui cina ...
Vreau si io la pensie sa am vreme de frekat menta !!!

Papadicea - vrem poze, vrem poze ! Tu cum stai cu sanatatile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io-te de-te papa cu batu`... cum stai cu sinusurile? pup gagicile, baga poze

quote:
Originally posted by papadie

prezent:-)
fetile is ok. sofia in sfarsit s-a intors si ea de pe burta pe spate (dar dupa ce am pus-o io pe burta ca ea detesta pozitia). in skimb a inceput sa stea cateva secunde singura in fundulet. catrina are si ea ceva pleata drept care ii ies doo codite cat clestii de rufe
de cate ori o 'lezez' sare si-mi zice "palnod mama" (pardon). am facut si eu cozonaci. a mincat catrina doua imbucaturi dupa care mi-a zis ferm:"vau cane mama" (vreau carne mama)...
mai viu

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput