Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina iti cumpar,dar la ce-ti trebuie doua?Eu am unul combinat cu litere si cifre si a costat doar 7 lei noi!Si pentru eliminarea morcovului singura solutzie este sa stai departe de radiatzii. Apropo,dar nu mai este nici un roman in laborator?
Alice doar nu crezi ca al meu este tot timpul covorash,ieri de exemplu l-am impartit in doua si l-am facut shine de tren,sa ma fi vazut cum faceam ca trenul ca deh io eram locomotiva,iar spre seara a scos toate tzamburucile de la litere si cifre,sa vezi p'orma chinuiala sa le potrivesti!
Felicitatiuni calduroase Giuliei,trebe sa recunosc ca nici io n-am prestat pana cum cozonaci doar niste sfintzisori din aluat de cozonac!
Vazut tzucurei iubaretzi,tare frumosi sunt cand se dragalesc!!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Andries -
Eu ies la 8,30 si ajung intre 18,30 - 19,00. Intru in casa si incepem activitatile, orice as avea de facut, cu Giulia ca ajutor. M-am obisnuit sa trebaluiesc cu ea langa mine, ii dau si ei cateva chestii de facut si e incantata. In fiecare seara ne dam de facut si mergem si la cate o plimbare la magazinul de jos, pe orice vreme. De multe ori m-as tranti doar in pat sa zac. Si`atat. Tati al nostru vine de obicei pe la 22,00, taman bine sa-i pun si lui cina ...
Vreau si io la pensie sa am vreme de frekat menta !!!

Papadicea - vrem poze, vrem poze ! Tu cum stai cu sanatatile ?

Daria & Giulia (2004 08 16)

Draga Daria, esti wonder woman daca poti asta. Eu nu pot, eu de cele mai multe ori cand ajung acasa sunt epuizata nervos, nu ma mai pot concentra, de exemplu zic in loc de aragaz frigider si daca vreau castraveti murati ii zic sotului sa-mi aguca gogosari... mai ales ca daca plec de la birou la ora 19:30, pana ajung acasa se face 20:30, daca mai prind un blocaj in trafic am pus-o... ce mai nu mai are nici un sens sa mai explic ceva, cred ca va este clar.

Ca sa nu mai spun ca de multe ori as vrea sa mai fac cate ceva si acasa si nici asta nu mai pot sa fac. Am si acasa documente de citit si revazut, nu mai le dau de cap fir-ar sa fie!! Trebuie sa ma ocup si de probleme de familie, trebuie sa dau telefoane, trebuie, trebuie, trebuie mereu sa fac ceva care nu sufera amanare. Nu stiu cum o sa o scot la capat, dar am zis ca daca si la 40 de ani o sa muncesc pentru altii inseamna ca sunt o mare fraiera.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Doamna Papadie, !!! Multumim ca ati trecut pe la noi si nu ne-ati spus cum stati cu sanatatile ??? Speram cu toatele ca esti OK !! Pupici mielushelelor scumpe !
Ioana, hehehe, banuiam ca nu, dar ma plingeam si io asaaa ... ieri ma chinuiam sa fac o casuta din bucatelele alea si dupa ce mi-am prins deshtele imbinind la patratele, venii gizmoul si cu o lovitura fulgeratoare mi-a darimat toataaa ingineria ! Nah, acu mai ziceti si voi ... si nici macar nu apucasem sa fac acoperishuuu' !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Andries, !! Nu esti singura in clubul celor care nu (prea) au timp !!! Mai ieri sostzu meu ma chema sa imi arate ceva la calculator si eu zic "Nu pot, ca nu am timp acum", ca ma grabeam sa pregatesc baia copilului, sa ii iau pijamaua si prosoapele, ciorapii (ca noi ne imbracam pe juma in baie !!), apoi sa ii fac laptele, sa nu uit periuta de dinti ... sa fac si eu dush, sa nu se faca prea tirziu ... si el continua "Dah, tu nu ai niciodata timp !!", asa ca am facut ce era de facut la baie cu usa deschisa, sa nu se supere omu si sa pot asculta ce dorea el, ca alta rezolvare nu am gasit la momentu ala !
So, io una te inteleg ...

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vedeti, de asta zic ca nu`st in stare sa mai am un bb ... nu as apuca sa respir si sa ma ocup de 2 copii in acelasi timp
Sunt pastalikid, ca sa folosesc expresia mea favorita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Vedeti, de asta zic ca nu`st in stare sa mai am un bb ... nu as apuca sa respir si sa ma ocup de 2 copii in acelasi timp
Sunt pastalikid, ca sa folosesc expresia mea favorita ...

si eu!!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

acu ce sa va zic, pun pariu ca toate suntem la fel, indiferent daca avem doi bebei sau unul. ca si cele care il au pe bb2 tot asa fusera la bb1....norocul nostru e ca ne avem pe aci sa ne plangem si sa ne dam cu capul de pereti. lucru tare bun zic eu.

Mergi la inceput

Roxiii, !!! Ca mare dreptate ai !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

asa-s la virsta asta, da` situatia se schimba cind mai cresc nitel ... insa atunci o sa va apuce nostalgia vremurilor apuse, cind erau mici ca acu`, biliv mi... o sa va uitati la ei si-o sa vedeti cu tristete ca nu mai au mai nimic din ce aveau cind erau mici...

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Aveti dreptate dragi mamici. Si eu ma inscriu in clubul vostru, sunt varza, probabil pentru ca incerc sa le fac pe toate si ajung sa le fac prost Eu care eram foooarte calma si diplomata am inceput sa fac urat si nu mai ma pot mobiliza, mereu ma cert ca eu sunt de vina, ca mi-ar trebui o mai buna organizare a timpului. Pe de alta parte, vreau bb2, si pentru Stefi, dar si pentru mine, oricum la bb2 voi lasa serviciul mult deoparte, atunci probabil imi voi face griji pentru cariera mea ...

L-am vazut si eu pe Luca, simpatic foc si poze am mai vazut. Fug inapoi la treaba, dar sunt si eu cu degetul pe F5

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput