Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vezi ce inseamna obisnuinta? Ce mai fac bubitele? Ma duc sa pap...si mai vin..dar cred ca doar eu o sa mai fiu pe aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multumim de intrebare, domnu' tata zice ca bine.
Gata! Ma duc taras spre pat. O noapte buna tuturor!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,mei eu-s cea mai harnicutza azi?
Mitzu, bine ai revenit acasa si pe forum,te asteptam mai des cu povestiri si poze si stai linistita ca asa-s fetele cumintzi si mancacioase!!Pupam toata trupa!
Din capitolul,"sa te vaz ce raspunzi acum",aseara mandra mi-a pus o intrebare la care am stat mult timp sa ma gandesc,se uita la o iconitza si zice"de ce-i descultz Doamne,Doamne, ca uite eu is incaltzata!?"
AndreeaM,covorashul l-am luat de la toneta cu de toate din fatza blocului,mai am un pic si pot sa-i concurez am sa ies si io cu o masutza si cu toate jucariile Mariei.Sotiorul a zis sa incerc totusi sa ma mai abtin cu cumparaturile pana la mos Nicolae si Craciun sa simta si cupilul ca vin sarbatorile(eu ii cumpar in fiecare zi cate ceva)
Roxi super pozele, super peisajele!!!Trebe sa merg la alt calculator sa-l audiez pe Uka ,abia astept!!
Azi am ore pana la 5 asa ca-s in zona!
o zi usoara

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`naneata, am pus citeva poze aici http://entertainment.webshots.com/album/555888285JHjXmq sper sa mearga azi mai bine
olivia, vazut filmuletele da` fara sunet, da` deseara de acasa le vad asa cum trebe... of cors, invitatiile le fac din timp;))
vazut si restu` pozelor din ungaria, super

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Olivia, multmim de dedicatie! i le trimit acush si sarbatoritului sa se bucure de ele . maaaii da parca voi nu stiti ce copil am eu. care cuminte? care stat? care mers cu el in vacanta? ha ha.
a fost cam liniste aseara pe aici....Olivia singura la schimbul III...ntzz ntzzz..cred ca pun niste absente deja.
Cristal pana cand mai stai in germania?
eu sunt multumita, sambata il botezam pe finutul nostru nascut in septembrie si am terminat cumparaturile pentru el....mai am sa imi iau rochie si gata . ca barbatii au haine
va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Buna dimineata doamnelor!

Mai stau pana vineri...de abia astept sa ajung acasa, ca mi-e cam dor!
Azi ma duc la reprezentanta Zeiss, e pe langa Stuttgart pe undeva, Oberkochen. Cred ca facem 2-3 ore cu masina pana acolo.
Daca m-a mancat undeva....Pe de alta parte nu aveam chef sa stau sa dizolv, asa ca imi facui de drum...:)))
Iar diseara sunt invitata la restaurant...se pare le-a placut prezentarea :))))

Io am o alta dilema, ar trebui sa prepar alte probe, dar astea se pregatesc pe langa locul unde se fac iradieri. Toretic am verde sa ma duc, ca am intrebat pe toata lumea. Practic cred ca sunt niste radiatii p'acolo totusi. Astea n-ar trebui sa aiba putere mare si nu ar trebui sa treaca de piele....da' am un morcov. Asa ca trebe sa vad cum ii combin sa le faca cineva in locul meu. Ca e cam mult de munca...

In alta ordine de idei, Ioana se poate sa-ti trimit bani sa-mi cumperi si mie doua seturi de covorase din alea din piese cu litere sau numere...sau ce oi gasi?!
Serios vorbesc, de cand le-am vazut m-am amorezat, numa' ca nu am gasit asa mici....

Carmen, i-am admirat pe tzucurei...Tzucurelu' schimba dintii!!! Ce au mai crescut!
O zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci buna dimineata duoamnelor !
Kim - bestialeee, suuuper, mai vrem, mai vrem
Cristal - mult spor la trebi si azi !
Rox - super faine pozele
Vazut cupiii de la Iasi, aman2 foarte, foarte frumosi

Am uitat sa va povestesc despre Giulia si facutul de cozonac: ne-am pus sambata sa facem cozonac si a facut si ea unul micut, l-a framantat de draqu` l-a luat, iar cand a fost gata a fost tare mandra si l-a papat tot
Merg la munci, da`s prin zona la ef faiv

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Daria, cu asta chiar ca m-ai dat gata!
Dar respir adanc si ma relaxez gandindu-ma ca nu toti piticii se dezvolta la fel...:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatzaaa !
Ce liniste a fost paici aseara ... fetele de peste ocean se pregtesc de vacanta am inteles ! Apoi sa aveti vreme buna si petrecere frumoasa !!
Olivia, am vaxut si eu filmuletele - de aici de la job fara sonor (ca nu am !!), dar promit ca acasa ma uit cu toate cele 4 boxe deschise !! Pupi lui Uka, ca tare haios e cu baticutzul acela pe cap !!
Carmen, vazut si doua pasarele dragalashe, hehee, au cazut dintii deja ? Ai baiet mare !!
Roxi, succese la gasit rochita si sa nu uiti sa te pozezi, sa te vedem !!
Ioana, o zi usoara sa ai azi !!
Cristalina, io una as sta departe de facut probele alea, chiar si cu low-radiatii ... asta ca sa elimin morcovul complet !! Ai grija de tine si sa stii ca eu am gasit in auchan un covoras din acela cu patratele care se imbina (si care are litere) si a costat doar douajdemii de lei !! Nu e prea mare, dar mai bine ca e asa, ca Andrei nu face altceva decit sa le dezasambleze !!! Desface patratelele si apoi scoate literele din mijlocul lor ai ... atit ! Si sint imprastiate peste tot ... eu le string fromos si le asamblez la lok, dar degeabaaaa, ca el reia operatiunea inversa cu mare drag !!! Pe undeva incep sa ma oftic pe mine ca l-am luat ...
Daria, mama, nu vrei sa ne incuscrim ???? Apoi daca fata ta deja face cozonaci, io il inscriu pe Andrei pe lista pretendentilor !!! Hai, sa ai o zi usoara la munci si pupi multi !! Cum mai e cu playmobilele alea ??
Si eu sint ptin zona celor care trebaliuesc la birou ... dar mai dau cite un efcinci, ca dependenta-i mareee !
O zi linistita va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Unde e auchanu asta?!

Mergi la inceput