Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 26
kim222 spune:
Vzut nora bucalata..zau ca-ti vine sa musti din obrajori ca din mere!
Vazut Matei..un dulce...ce ochisori are!
Vazut Rox la Budapesta, misto ...am fost si noi pe acolo...
Cristalinule...am uitat sa te felicitez!![]()
cristalina spune:
Olivia, pentru ca nu am dat foc la casa de oaspeti!? Sau pen' ca nu au venit pompieri cand iesea fum....hihihi
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
![]()
era prea mare plictiseala p'acilea...
carmenp spune:
naseara, culcat cupil, linijtit barbat adeca trimis la servici, a mai ramas coco pe asta-l linijtesc cind stau pe net pen` ca computatoru` e linga colivie, hihihi
roxana, da, a mers rau tare azi webshotsu`azi, vazut o parte din a doua transa da` nu reusesc sa le vad pe toate... mai incerc
simona,
am vrut sa ma uit pe pozele voastre da` ultimele-s de juma` de an... mai e vreo alta adresa decit cea de la semnatura?
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kim222 spune:
Am reusit sa pun filmuletele pe net. Fara sunet..nu le vizionati..nu au farmec:)))
Primul incepuse bine dar l-a disturbat caderea paturicii.
Al doilea este dedicatie speciala pt Mugur
. Este deghizat in Cleopatra Stratan (batic si ochelari)..si la un moment dat o sa-l auziti zicind..ce e??? nenea?..ce e nenea? dar asa mirat putin ![]()
http://www.dropshots.com/uca
cristalina spune:
Ete ce face pasarika di la Ieshi...si-a trimis barbatu' d'acas si se da pe net...:)))
cristalina spune:
Eu nu am sonor dar tot m-am uitat...rad de una singura. De abia astept sa ajung acasa sa-l si aud!
kim222 spune:
Cristalinule...zau ca nu au farmec far' de sunet:))). Dar tu doar nu esti in lab la ora asta???
Mey..eu mai am miine si gata pina luni! Vacanta!
Pasarik..toto cu pasarea aia?
A vrut Ilinca sa ia medicamentul? Mey deja nunta?
Sa ma anunti din timp sa-mi fac toaleta!![]()
cristalina spune:
In lab sa traiti, ma dau pe net ca daca ma duc in camera si ma ia somnul ma trezesc la 3!
Am uitat sa va spun, ma culc destul de tarziu, dupa 22.30 ora lor si ma trezesc, evident, la 5.30! Ca asa era programul!...:)