Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cre` ca facem a pensie acu io chiar vb serios...

quote:
Originally posted by alice2004

quote:
Originally posted by carmenp

andrea, in ultima vreme aud foarte multi care se pling de servici, pe bune, am o lista lunga, evident in capu` ei is io

Dar dupa mine, biensur !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

io nu ma plang decat de oboseala....deocamdata motive de plans de job n-am. am mai completat niste poze: http://family.webshots.com/photo/2892868710088100014vnfEOt le gasiti de aci incolo. azi a facut mari figuri webshots-ul....nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pensieeee ??? A zis cineva ceva de pensieee ?? Da, eu sint totalmente si intru totul de acord !!! Ma uit la ai mei, amindoi pensionari ... cica se plictisesc toata ziua ... cum naiba, ca nu pricep !!! Cum e si omul asta, asteapta sa se pensioneze si cind o face, se plinge ca nu are activitate, hehehe !!!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Am vazut poze multe de Roxi, faine peisaje !!! Mi-a placut aceea cu magazinul de jucarii !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

alice...hmmmmm...ce zici de niste 'zile ale Iasului'...cu targ de haine si nu numai si cu tarabe,mese unde se mananca pastrama de oaie,se bea vin fiert,must si tuica fiarta...frigarui,friptane,mici...eiii????Ce zici?

diana...brava fetei...ai fata precoce!!!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Mah, nu mai zic nimika ... pot sa ma "stramutez" la Iasi ????
Pina atunci facui o pauza si dat fuga la magazin de imi luai pastrama de berbecutz, ca am zis io ca nu rezist altfel !!!
Si pen ca se face ora 4 p.m. si tot vreau la pensie, las muncile si ma duc acasa, sa pun masaaa !!!
Aaaa, si Nora, sa stii ca nici Andrei nu a ajuns inca la faza "de ce"-urilor ... dar are altele care compenseaza la greu lipsa acesteia !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Salut!
Noroc cu voi ca m-ati bine-dispus!Ca imi facu copchilandrul niste draci de azi dimineata de cand s-a trezit.....E rau sa nu te vrea copilul,dar credeti-ma ca e tare rau sa faca o obsesie pt.tine!Doamne,ce l-a apucat de cateva luni ca nu vrea decat cu mine?!Nu cu ta-su,nu cu mamaia(care sta cu el,si cu care se intelege bine,in general,ma repet)...Azi a trebuit sa plec de la servici mai devreme de termen, ca urla de doua ore in usa de la intrare ca el vrea sa vina mami si ca nu o iubeste pe mamaia,de m-a sunat femeia sa ma anunte, sa nu ma sune vecinii sa-mi spuna ca- taie....De fapt nu vroia sa se culce...Cred ca de maine nu-l mai stresez,o sa-l las sa doarma dimineata pana cand vrea(in general se scoala la sapte,dar daca nu ,il scol eu pe la si juma ca sa-l poata culca la pranz)si nu-l mai culc la pranz...asta este..

In alta ordine de idei...serios ca ma intreaba de mii de ori "de ce?",si ziceti voi ca de ce nu vorbeste copilul, dar si cand nu-i tace gura o secunda...exact ca atunci cand ziceam ca de ce nu merge si cand a inceput, nu te mai lasa sa stai jos o secunda.....degeaba as vrea eu sa stau si sa ma uit in gol ca trebuie sa-i raspund la tot felul de intrebari "da' p'asta cine la cumparat? "da' unde a plecat mama lui" "da ce inseamna:cuculeana lugojana?" etc

Va pup...daca am scris gresit sa stiti ca e cam intuneric in camera si nu prea vad tastele..si mi-a fost lene sa aprid lumina

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Simonici, !!! Daca e asa precum zici treaba asta cu "de ce"urile, apoi io vreau sa vina mai tirzior putin, ca parca e destul si acum, far de ea !!! Pupici multi si sanatate multa !! Si rabdare de fier !!!
Gata, gagici, am fugit acas' !! Va pupez cu drag pe toate si sa aveti o dupaamiaza asa cum va doriti !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am vazut ca vorbiti de "de ce"-uri si am intrat sa ma plang si io. nu am scapare... intrebari care vin valuri-valuri... bucurati-va acuma cat mai aveti liniste, ca dupa aia e complicata rau situatia. si nici nu puteti sa dati raspunsuri fara "premeditare" ca se inregistreaza tot tot tot.

si sa ma puneti si pe mine pe lista aia de oameni care vor deja la pensie ca s-au saturat de jobul actual

carmen - multa sanatate mamei tale! eu cand am luat-o pe lia pui de la mama la inceputul lui septembrie, am simtit-o ca ii pare rau. e normal, bunicile se ataseaza de puiul mic si vor sa le dea tot ce e mai bun pe lume. o sa fie greu, dar treceti voi peste toate.

multumesc frumos celor care ne-au vizionat si au complimentat-o pe domnisoara mea. o seara frumoasa tuturor!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

He,he..eu am fost prima care vorbea de pensie! Vad ca incet incet ..va adunati!
Nu am vazut inca poze..dar am s-o fac! Desi pozele Marcelei ..mi nu mi se deschid..
Multumim pt complimente!
Nu ati spus nimic...de ..asta ce e? Uka este singurul care o face?Singurul curios? Vad ca ...cu de ce..sint mai multi in gasca?
Roxa si euinteleses ca ai luat si cupilu..si ma rodea invidia..ce cupil cuminte ai!
Adela ..lucrurile par deja linistite acolo la voi...ce frumos! Pina la urma ti-au facut episiotomie?
Ma duc sa ma uit la poze...

Mergi la inceput