Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Mitzuleeee...bine ai revenit!sa-ti traiasca printzesa si sanatate multa la voi toti!asteptam pozele si impresiile!

alice....pai ma gandeam ca pt tine sa fac niste sofisticaturi,ceva....dar daca te multumesti cu pastrama....atunci...oricand!!!Hmmmmmm...si daca zic acum ca vreau nora,bagi una bucata printzesa?dar promiti ca iese la fel de faina ca si Andrei,a???Si ete asa,imi vin idei...pe la Iasi nu ajungeti o data,macar?

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu bine ca ne dai de veste despre voi! imi pare bine sa vad ca simtul umorului nu te-a parasit deloc....sper sa fie la locul lui si in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mitzura - bine ati venit acasa! imi place tonul tau optimist asa sa fie si de-acum inainte! pupici multi de la noi!

acum am ajuns si eu la birou dupa o dimineata "furtunoasa". nu mai zic ca m-am trezit la 3, asa ca pentru mine deja e ora de nani.

sunt pe-aici da' nu ma puneti sa scriu ca nu ma mai duce capu'. pupici!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Adela, bine ai revenit acasa si refacere rapida!

Ioana, merci pentru poza! Dar de unde aveti "covorasul"? Pupici pe obrajori Stefi este mai plinuta, dar nu are asa obrajori frumosi ca Maria!
L-am vazut si eu pe Luca, este un scump si Stefi este dependenta de Ghita, merge non-stop, cred ca mai are putin si invata cuvintele.
Roxana, super pozele, of ce dor imi este sa plec si eu si sa uit de tot si de toate nu ma bagati in seama, iar m-am enervat la servici
Am vazut-o si pe Guilia si pe Lia multi pupici din partea noastra.
Simona, chiar ma intrebam ce mai faceti, hai, poate intri mai des.
Liliana, si tu esti fata rara in ultima vreme, pana la urma cand vine Adela.
Roberta, sa stapiniti sanatosi electronicele, il vom vedea si noi pe Matei mai des, pupici si voua!
Cristalina, felicitari pentru prezentare, iar legat de "foc" nu uita, esti gravida, ti se iarta toate.

Sper ca nu am uitat pe nimeni, o zi buna va doresc in continuare!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nora, brei, tentatia e maaare ... ma mai gindesc !
Pe vremea bunica-mii, dumnezeu s-o ierte, mincam in prostie kavarma, nu stiu daca cunosti ce este, mi-e si teama sa scriu cum se face, ca o sa ziceti c-am innebunit de maninc asa ceva, dar mie imi place la nebunie !!
La Iasi am ajuns o singura data in viata mea - hehe, si atunci am fost in treacat, cu trenul, cind am trecut granita catre URSS (atunci), ca mergeam la Ismail !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutam si noi mandra mica si pe mamica ei !!! Va asteptam cu poze, povesti, tot tacamu` !
Rox - vazut poze, ma bucur ca a fost super fain !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzu, bine ai revenit! Refacere rapida si sanatate la toti 4!
Asteptam poze cu printesa si pe tine te asteptam mai des pe forum (iti urez sa se rezolve cu internetul).

Roxana, frumos la Budapesta! Faine poze!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mitzura, chiar ma intrebam cand vii sa ne povestesti cate ceva! pupam Marutzul mic!!!
Cristalina, esti de coma!
Dana (Roller), pe unde esti?
Am apucat sa vad doar cateva poze, l-am admirat pe pitikul fan "Ghita" al Oliviei, dulce foc! Am vazut-o si pe Lia mica, e o dulce si ea! In rest, ma uit mai tarziu ca n-am maia vut timp.

Nora, Ianca a inceput cu " de ce-ul" exact cand a facut doi ani si trei luni, pe 14. Se juca cu plastilina si dupa ce a incercat s-o bage in gura si i-am spus ca nu are voie, m-a intrebat pt. prima oara de ce.

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, in ultima vreme aud foarte multi care se pling de servici, pe bune, am o lista lunga, evident in capu` ei is io

quote:
Originally posted by amironeanu

Adela, bine ai revenit acasa si refacere rapida!

L-am vazut si eu pe Luca, este un scump si Stefi este dependenta de Ghita, merge non-stop, cred ca mai are putin si invata cuvintele.
Roxana, super pozele, of ce dor imi este sa plec si eu si sa uit de tot si de toate nu ma bagati in seama, iar m-am enervat la servici
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

andrea, in ultima vreme aud foarte multi care se pling de servici, pe bune, am o lista lunga, evident in capu` ei is io

Dar dupa mine, biensur !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput