Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 23
cristalina spune:
Astia's cu alte alea, in principiu le trimitem probe sa le faca si ei, dar eu fac 100 de probe si le studiez in acelasi timp in care lor le ia sa iti faca 1-2....Ca deh, fiecare e treaba lui...
Aaaa...uita-i sa va povestesc cum era sa dau foc la ditamai acceleratorul!!!hehehe
Ca doar mie mi se intampla lucruri.
Am cumparat niste chifle din alea cu seminte care se pun la cuptor la 200 grade celsius pentru 6-8 minute ca sa le poti manca si sambata sa mananc si eu de seara...(pana sambata ma tot uitasem la cuptorul de microunde sa vad care putere corespunde la 200 de grade celsius...:))))
PUn chifla in cuptorul de microunde, ma uit sa vad unde indica, era pe directie.... la puterea care trebuie....
Asta se intampla in sala de mese de la casa de oaspeti...ditamai sala, se tin si workshopuri acolo.
Plec sa iau din frigiderul din camera ce mai viam sa mananc gandindu-ma ca am 6 minute la dispozitie!
Vin dupa 5....un fum gros, gros, valatuci, se ridica din cuptorul de microunde.
Vin 2 rusi, vine un tailandez...rusi tot ziceau ca o sa vina pompierii. Eu o tineam pe a mea, am pus chifla cat timp trebuie la temperatura la care trebuie....
Putzea toata casa de oaspeti, noroc ca era noapte si nu se vedea fumul iesind pe ferestre!!!
Cand m-am dus sa-mi pun alta chifla, ca doar nu era sa ramana nemancata, am descoperit ca dadusem pe puterea maxima si trebuia pe puterea minima...directia era buna, semnul nu era unde trebuia!
Hai ca ma intinsei, dintr-o fraza facui 5...Dar ideea e ca am dat mesaj acasa, daca ma aresteaza astia sa vina omu' sa ma recupereze!....hehehehe
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
am pus la repezeala cateva poze....restul cand mai am timp: Budapesta
Nora de ce te chefuiesti azi?
Cristal esti mortala cu datu foc la casa....te inteleg acu'!
Ina bestial Radu cu anuntatu' plansului.....si tu care nu intelegi copilu'! ntz ntzzzz........
carmenp spune:
roxana, super pozele toate, cre` ca cel mai mult mi-a placut aia cu patinoaru`
cristalule, esti de coma, tre` sa lucrezi mina-n mina cu vreo firma de asigurari
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
alice2004 spune:
Moamaaaaa, acu ma simt mai bine, ca nu numai io (si Carmen) ce dam foc la casa, hehehehe !!!
Cristalina, mama draga, esti mortala !!!
Da' tu ai o scuza - esti gravida !!!! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
Carmen....ha! de Coco ti-e mila ca doarme singur,dar de pasa cel mare,ca te asteapta cu ciocul intre pene,nu prea
Io zic ca o sa vrea pasa sa faca schimb de locuri cu Coco![]()
Sanatate mamei tale si ai pus poze cu Ionu' stirb sau am chiorat io?
Ioana...saru'mana pt reteta,tot ma chinui s-o fac,dar cu atatea petreceri,nu mai apuc.M-a rupt Mara cu strigatele alea cu salvati balenele....looool
Iar cu blonditul...o fac si pe asta...pana se face nunta![]()
cristalino....hahahaha....dai foc la Nemtia,ai?Nu-i nimic...daca nu te scoate sotzul,iti aruncam noi chifle cu prastia,facute la 200grade,promitem![]()
Roxana...faine poze...offffffff...bagi nostalgia si dorul de duca in mine...
Pai azi e ziua unei colege de serv., care e si nasha lui Rares.Si ne petrecem si acum la serv si diseara acasa la ea.Deci maine sa vedeti ce ametita sunt.
Beyyy...fazele alea cu 'io plang acu'....sunt grozave...si nu-i apuca si pe ei rasul cand va vad pe voi ca va tavaliti de ras?Al meu nu rezista la suparare daca eu rad.
alice...bagi si ceva pastrama,cascaval,muschi,cabanos,saleuri,pateuri,prajituri,sucuri si o bere?Ca-ti da mama,poate te mai ingrasi
(iar invidia din mine,te-ai prins,nu?)
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
mitzura spune:
Buna fetele, ma mai tineti minte?![]()
Am intrat foarte pe fuga sa va spun ca suntem bine toti patru, am iesit sambata din spital, dar pana acum nu am apucat sa deschid laptopul sa va spun cate ceva (ca acasa tot nu am internet).
Micuta e destul de cumintica pana acum, cu exceptia ca deja ma foloseste pe post de suzeta, ar sta numai cu tzitzi in gura, cum i-o scot, plange.
Primele zile acasa au fost foarte dificile, pentru ca Tudor era numai "calare" pe ea, a uitat de toate jucariile si de tot, era singura lui preocupare. Din pacate insa, nu-si poate manifesta afectiunea intr-un mod potrivit asa ca suntem permanent in alerta sa nu-i bage degetele in ochi, sa n-o ciupeasca, traga de par, etc.
Eu sunt ok, dupa 5 zile am scapat de durerea de la epiziotomie, dar nu pot inca sa stau jos (asa ca acum scriu in picioare). Ma recunoaste oricine ca las o dara de lapte in urma mea tot timpul
, si merg cracanata. dar or trece si astea.
Hai ca mai intru zilele urmatoare, sa va povestesc cum am nascut si sa pun ceva poze.
Va pup pe toate si mi-e dor de voi.
alice2004 spune:
Noraaa, breee, ce-mi facushi, neica ? Ai pronuntat cuvintul magic - pastrama - si acu nu mai pot pentru ca sa deschid gura, ca ploua raaau de tot acolosha !!
Io-s dependenta rau de carne de oaie, as minca in prostie dasta ... (uel, carne in general, dar aia de oaie fara numar !!!). Asa ca daca te hotarasti sa-mi trimiti, pe bune ca ma mai gindesc sa fac o fata, sa ma incuscresc cu tine, hehehe !!!
Alice si Andrei
alice2004 spune:
Mitzuuuu, bine ai revenit acasa, te pup cu drag mare si ma bucur ca sinteti cu totii ok !! 
Sanatate multa !!!
Alice si Andrei
carmenp spune:
miztuleee, felicitari, sa va traiasca cupiii si mica sa fie o cumintica. refacere rapida si hai fa-ti timp si pune niste poze si mai multe impresii.
edit, pentru doritoare, incerc spre sara sa pun niscaiva poze
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
roberta04 spune:
ADELA, bine ai revenit!
Asteptam pozici!!
ROXI, superbe pozele!
CARMEN, chiar, niste poze cu stirbul nu ne arati? Si sanatate multa mamei tale
, e bine daca e optimista!