Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 22
roberta04 spune:
INA, si Matei face faze din astea. Ma anunta serios:"Mami, eu plang". Si incepe sa planga. Eu:"De ce plangi?". "imi place!"
Nora__ spune:
Cat scriam mesajul anterior,m-a rugat un coleg sa-i instalez ceva si cand l-am terminat in sfarsit,mesajul,voi ati umplut juma' de pagina.
Deci posibila cuscra (beyy ce smecheroaica...cum ma ia ea la sentimente.ro
si imi arunca momeala....dar fata tot nu mi-o da si mai arata si poze cu dragalasa,sa ma oftic ca nu pot s-o dragalesc,ca salivez numai cat ma uit la sunculitzele ei
)....daca te induri de reteta,zic bogdaproste
Deci Maria isi incearca puterile cu tine.Si chiar ai plecat?
Si al meu,ca forma de protest,mai scoate un tzipat scurt...si se uita in ochii mei direct,sa vada ce fac...hmmmmm...
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by Nora
Cat scriam mesajul anterior,m-a rugat un coleg sa-i instalez ceva si cand l-am terminat in sfarsit,mesajul,voi ati umplut juma' de pagina.
Deci posibila cuscra (beyy ce smecheroaica...cum ma ia ea la sentimente.rosi imi arunca momeala....dar fata tot nu mi-o da si mai arata si poze cu dragalasa,sa ma oftic ca nu pot s-o dragalesc,ca salivez numai cat ma uit la sunculitzele ei
)....daca te induri de reteta,zic bogdaproste
Deci Maria isi incearca puterile cu tine.Si chiar ai plecat?
Si al meu,ca forma de protesc,mai scoate un tzipat scurt...si se uita in ochii mei direct,sa vada ce fac...hmmmmm...
Nora
Comorile NoreiNoi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Io ti-o dau,da daca nu esti blonda nu pune sotziorul semnalul pe verde!
De plecat,am plecat din camera,si asta a facut-o si tacsu,dupa care a inceput"mamaaa,tataaa,mamaaa,tataa,...animale mari si mici,pe balene la salvam(se uia la minimax si era reclama la danonino)mamaa,tataa"si a rezistat eroic 5 minute!
gorodeii
aripile mele
carmenp spune:
`naneata!
am vazut rapid si pozele noi adeca puiu` de vraghiuta, gorodica si astept sa se deschida pozele robertei da` pin-atunci mai bag un rind
cristal, tinem pumnii da` tre` sa iasa bine ca doar st`eti doo, no? hai dupe ce termini sa dai cu batu`, da?
ca ma-ntrebarati, ilinca e bine, o alintatura si jumate ca doar i se sufla`n kurut cit incape... de mincat maninca numa` cind vrea si ce vrea, mincare gatita cam putina, in schimb e fan danone, pe asta-l maminca oricind si din orice pozitie... cu vorbitu` nu exceleaza, rupe da` nu vorbeste corect, fraze face si nu prea asa ca pina la de ce-uri mai avem... si da, ii e dor de noi... am inceput a-i da fieru`, olivia.
mamica e si ea bine, tine regim, ia medicatia si-n plus i-am mai dus ceva naturist pentru zilele in care n-are pastile de luat. a cam slabit, tine regim numai ca-ntr-un oras mic e greu de tinut cu mincare proaspata, de ex, peste proaspat canci. e optimista si asta e cel mai important, de asta ma bucur cel mai mult. ma batea gindu` s-o aduc pe ilinca acasa si-a sarit ca arsa, ca ce se face ea fara fata. o mai las, nu stiu pina cind, atit timp cit ii merge bine... ionu` e stirb, i-a cazut si al doilea dinte, basca suiera si vorbeste mai stilcit. in rest e bine, in continuare e cu fetele, iubirea vietii lui ramine sandra, se pupa pe unde apuca. de asta scap usor asa cum a-nceput se insoara rapid, hihihi... coco e si el bine, sta cam mult timp singur cre` ca tre` sa-i iau o fetita. nah, c-am dat raportu`;))
gata, vazut si mateiu` cu animalutele, ce misto doarme
edit ca nu-l pupai pe robert de niro - ginerele meu favorit;))
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
g_ioana spune:
Retzeta,se ia una bucata tava rotunda, se asterne un foietaj pe funduetz si pe margini,se tapeteaza marginile cu bucati de cascaval verticale si funduletzul cu cascaval ras,peste care se pun legume de tot felul(io am pus juma de punga amestec mexican)feliutze de pastramioara de pui si masline.Separat se face un amestec din 5 oua si vreo 400 ml de smantana(cred ca ar merge si cu branza)care se toarna deasupra.Se da la cuptor,cam 30-40 de minute pana creste si se rumeneste asa frumos ca la mine(sic!)Sper ca n-am uitat nimic!
gorodeii
aripile mele
cristalina spune:
Gata, m-am prezentat...mama lor de nemti.
Acum vreau sa vad cand ma invita la cina la restaurant, ca daca nu nici nu mai vorbesc cu ei!...hehehe
Acu tre' iar sa intru cu elan la preparari.
Ioana, imi place la maxim covorasul din bucati! De obrajorii Mariei nu mai spun!...:)
Nora, gata, desclesteaza pumnii ca oi fi facut vanatai la monturi...:)))
Carmen, supersimpatici tzucureii...Care mai de care. Ma bucur pentru ca mama ta se simte mai bine. Sanatate multa!
Roxi, data viitoare va duceti la budapesta cu trenul...la Zoo!...hehehe
Ina, playnmobilele alea mai elaborate sunt scumpe de mori...Si noutatile la fel...Sau poate am numa' impresia ca pe masura ce e mai vechi e mai ieftin...
Simpatic voinicul...a inceput sa planga si a anuntat!
Daria, foarte frumos. Eu daca ii zic de colt Mariei nici nu cred ca stie ce e ala!
Alice, spor la treaba!
Cam atat mi-am adus aminte, ma duc la preparari....
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Carmen,
! Ma bucur ca sinteti bine cu totii, ai si tu grija, mey, de pasaroiu mare, nu-l mai lasa sa te ajtepte-n pat singur-cuc !!![]()
Nora, multam de saratele,
, da-ncoace, ca merg cu pepsiul de-l beau gol !!
Ioana, nu ai uitat nik, aia-i reteta si iese o bunatate, certific, ca facui deja de doo ori, la cererea expresa a publicului !!![]()
Edit - Cristalina, multu fromos !!
si felicitationes multe pentru prezentare !! Acusi tu explica-le oamenilor de acolo sa faca bine sa puna repede masa cu tot ce au mai bun, ca nu ai voie sa poftesti si sa nu gasesti, plus ca vii cu "insotitor" !! Hai, spor si tie la treaba si pupi ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
felicitari, cristal. ce prepari tu acolo? vezi sa n-arunci nemtii-n aer desi cre` ca papa ar avea alta parere
quote:
Originally posted by cristalina
Gata, m-am prezentat...mama lor de nemti.
Acum vreau sa vad cand ma invita la cina la restaurant, ca daca nu nici nu mai vorbesc cu ei!...hehehe
Acu tre' iar sa intru cu elan la preparari.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
roxanaz spune:
deci io ziceam ca il uitam prin magazine de jucarii sau prin zoo e copil....nu de tot. inca nu-s asa de denaturata.
Cristal felicitari multe! la cat se pune masa? ![]()
Carmen pune poza cu stirbu de doi dinti!
g_ioana spune:
Cristalina,felicitari pentru prezentare,musai sa te invita astia la restaurant,ca vorba lu Carmen,doar sunteti doua!Auzi,nu gasesti prin laborator vreun neamtz dispus sa te ajute la neshte dizolvari??
Carmen super tzucureii tai in special Ionul,care si fara dintzi are succes la donsoare,cinste lui!![]()
Deci,dupa cate spune Lia de Craciun facem galerie la donsoara,abia astept!!
gorodeii
aripile mele