Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza, gagici !!
Am vazut poze multeee, pupici la toti dragalashii , am citit din urma, asa ca inainte sa ma apuc de ale mele, sa scriu aici oleaca ...
Olivia, iti trimit PM ! L-am vazut pe Uka, finally, ce mistoc arata cu basmaluta pe cap, leit "Ghita" !! Pupi multi si sa ai grija de tine - vorba Norei, ocoleste balconu' !!
Lia, !! Am tot dat de tine pe la alte subiecte si ma intrebam ce mai faci, acum am aflat, lasa fata draga supararile, ca acusi vine Moshu si aduce cadoul cu coditz si funditz !!! Cit despre sotzi, cred ca ai citit ca nu esti singura in club !!
Liliana, minivacanta placuta si petrecere frumoasa la nunta ! Sa ne povestesti cum a fost, ca m-ai facut curioasa !
Roxi, hehee, eu credeam ca ati fost cu iepurashu mik cu tot la Budapesta, chiar ma miram ce cuminte a fost, ca nu ai zis nik de el !!
Cristalina, , sa iasa super fain cu prezentarea !!! Bafta !
Nora, iara petreceti ??? Si sa-tz fie de bine dupa saratelele cu pricina !
Roberta, cool faza cu teveul !! Io-s pe dinafara total la chestii dastea electronice, al meu sotz e cel priceput, ca nah, e electronist de meserie !!! Asa ca la mine responsabila cu patrunjelul sint eu !! Tare faine jucarelele acelea, cred ca si lui Andrei i-ar place ! Numai ca la noi nu am gasit asa ceva, doar dalea la pungute mici, cu sopirle si dinozauri !!
Azi am o gramada de treaba, dar tot mai bag io un desht pe efcinci si un mesaj pacilea !
Va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

hahahahahahahaha....mi-a sarit saratzica din gura,fix pe monitor cand am citit faza cu patrunjelul...si luat sculeleIar cu TV-ul namila...io as zice sa-l schimbati pe doua mai mici

cristalina....BAFTA DE BAFTA SI NUMAI BAFTA SA FIE!!!...si pumnii stransi,de acum tastez cu monturile

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice doamne fereste...cu Patrick in week end peste hotare? nici nu mi-a trecut prin cap. pai nu mai puteam sa vedem nimic, ne rezumam la magazine de jucarii si la zoo (de fapt poate era bine, il uitam pe acolo hihihihii). aseara i-am povesttit cum au plecat mami si tati cu avionul (de fapt stia de la Dia dar eu i-am esplicat pe larg:)). la sfarsit l-am intrebat daca vrea sa mearga si el cu noi cu avionul si a zis "nu". da cu trenu vrea.
Nora moama ce santaj! asa face si al meu....recunosc ca eu mai rezist dar taica-su si bunica-sa nuu!
Robi sa stapaniti sanatosi sculele noi! super faza cu vazutul in poze . pentru cadoul urmator sa nu uite de robot !
Cristal bafta multa la prezentare, stiu ca n-ai nevoie! si dupe aia spor la shopping dar mai ales la inghesuit in bagaje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare, natiune !
Vazut pozicile cu sor`sa Giuliei E frumoasa foc, ofcorz, si astept poze de la Leeloo cu Stefanutz, care, orice ati zice voi, seamana cu Giulia mea, tot frumos, ofcorz
Kim - sanatate in continuare (io tot am vrut sa-ti zic ca am tratat sinuzita cu inhalatii de ceapa+sare+musetel + perna electrica pe moaca). Si ti-am vazut fetitza
Lia - ciocarlia - ooo, mai ai putin, ai grija de voi si nu te`nerva pe sotz ca n`are rost
Cristal - mult spor la prezentari si la shopping
Polux - petrecere faina !

Despre "ieducatie": eu sunt cea care o intreaba pe Giulia "de ce" si de ieri am inceput operatiunea cu statul la colt. Efect deosebit, a fost profund marcata si de cate ori facea ceva periculos, ca in rest faca ce vrea ea, are toata casa la dispozitie, o intrebam daca vrea la colt si spunea ca nu-nu, nu fac. Sa vedem pe mai departe ... ca lui tata`so i-a rupt sufletu` cum statea ea acolo trista
Mey, s-o laud si io pe capra mica: mi-a cantat perfect "Fra`Martino" mey, adica varianta italiana la nush cum naiba se scrie corect "fraire jacque"

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,meii azi este in 13,ca am scris de dimineatza un mesaj si s-a luat corentul!
Hai ca pun si io o poza cu dedicatie pentru Amironeanu
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803693370609/30
trimit mesajul asta repede sa nu se ia lumina si revin

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, sa uitati copilu pacolo, ai ??? Pai scriai ca ii faceai bagajele lui Pat si m-am gindit ca il luati cu voi (chiar ma intrebam cum o sa fie, ca daca iepurashu e ca omumik de duracell, ma gindeam ca n-o sa mai aveti nevoie de concert, la cit o sa va agitati dupa copil !!!) ...
Cristalina, chiar, spor la inghesuit lucrurile prin bagaje !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Si acum,amintirile ma rascolesc..sper sa fi tinut ceva minte din ce am cetit,in primul rand pupici la poznasi,vreau si io jucarie ca a smecherasului de Gizmo,supertrasnet ginerica Ghitza,si foarte frumoasa Lia pui,iar vecinicul meu Mateiash este un scump cand doarme!
Olivia, lasa mama cupilul in pace,ca-i foarte normal, ca vin io din romanika sa-l "helpez"!Apropo,cica daca-ti pui taratze calde pe frunte iti trece rapid sinuzita!Si intr-adevar socrii nu au vazut-o pe mandra de 6 luni,ca-s ocupati si fac 2 ore juma cu masina,departe tareee!
Liliana noi abia de Craciun luam vacantza,asa ca iti urez vacantza placuta si distractie maxima la nunta!Ce mai face Adelutza?
Nora,cand ti-am dat mama ignore ca io am mintea scurta?De prestat,prestez in Copou si stau in Alexandru!Daca vrei, ma mai chinui odata si scriu retzeta,da ce nu fac io pentru o posibila cuscra?
Apropo,de nervi specifici varstei, a mea face de vreo 2 zile niste vocalize de zici ca vrea sa se faca soprana,ieri i-am zis ca plec la servici daca mai tipa,ies pe usa si incepe"tataaa,tataaa vino sa stai cu Malia",tacsu facea pe nestiutorul,"da' ce s-a intamplat?",ea senina"a plecat mama la selvici ca tipam,si am lamas singula!"
is in zona mai revin

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

IOANA, super faza cu "a plecat mama la selvici ca tipam,si am lamas singula!"
Si dialogul Dianei cu Ianca e cool...
ROXI, cum sa uitati, mama, copilul pe acolo? Vrei sa intre mai devreme in Europa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

alice...saru' mana...poftim la saratzele calde!!

Deci,plecand dupa saratzele,am intrat si la librarie sa intreb de animalutze siiii...fix cand imi ziceam ca precis nu gasesc,scoate tanti aia niste pungi cu animale.Una,cea mai mare,are asa:leu,hipopotam,caprioara,cerb,urs polar , tigru, girafa, elefant, cal, rinocer,crocodil si cangur.Plus niste copacei.De abia astept sa vad ce zice de ele.

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
Ce stiti de Mitzura, a iesit din spital, se simte bine?
Am vazut pozici, mi-a palcut privirea albastra a lui Uka, Giulia, care nu pricep unde baga atata papa, ca-i slabuta, slabuta. Animalute ca ale lui Matei avem si noi, dar isi aminteste de ele doar seara, cand le vrea pe toate in cada.
Aseara la culcare mi-a spus ca are chef sa planga, si chiar a si inceput sa execute foarte artistic. Dupa care m-a anuntat, "mami, am inceput sa plang" Io era pe spate, nu ma puteam opri din ras iar el nu intelegea de ce nu-s impresionata.
Playmobile am vazut si eu in Austria, era o super gradina zoologica cu de toate in ea, dar costa 100 de euro.

Mergi la inceput