Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 20
philip spune:
am vazut-o pe frumoasa de giulia si pe gizmo descantand jucaria, am vazut si pe-aici ceva asemanator. si mi-a placut cea in care dormea.
multam de complimente, si mie mi se pare ca-i frumos, dar doar i-al meu, nu? hehehe
pupici la toata lumea
philip
&andreea
vrabiuta spune:
buna dimineata!
nu ma intrebati la ce ora m-am trezit 
am pus trei poze pe net. si una este cu dedicatie pentru daria:
http://family.webshots.com/photo/2885649610034520309cbkvzd
o zi frumoasa tuturor!
cele mai frumoase
polux spune:
Pupam si noi mamicile si piticotii.
CRistal cat mai stai mama la germanica? Facut-ai cumparaturile...ptr fetele motate?
Roxana ma bucur ca v-ati distrat.Ce inseamna preturi bestiale...da stiu mici, dar cat de mici?
Robi, pai da Matei ti-a facut o bucurie...a folosit trecutul "am facut kk"...lasa partea cu spalat copil, schimbat etc. Hmmm si in ce priveste sotul si soacra, ia mai da-le ignor uneori, ca eu am parul alb din cauza de soacra.
Ioana cand intrati in vacanta? Eu saptamana asta am o mica vacanta de joi pana duminica. Si o nunta de indieni...tare curioasa cum va fi.
Daria mai dar cat mananca Giulia si tot fotomodel este. A mea sincer cred ca mananca atat cat spui tu in doua zile nu toata ziua, sincer.
Diana ce fata desteapta e Ianca...si deja sunteti la "de ce?".
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Nora dementiala faza in parcare....si vrei sa te credem ca nu ai vazut numarul?nu,nu,nu, eu cred ca ti-a placut tipul, hai spune drept.
Nora nu DVD player de calculator...din acela de vezi la TV cu el, uite ce bine stiu sa explic.
Lume nouaaaa.... Simona ne bucuram ca nu ne-ai uitat. Pupam Davidutul.
Olivia pai nu m-am oferit eu sa-l tin pe Duracell. Hai mai oameni buni nu ma tipati la copil, stiu ca sunt copii plini de energie, dar ei ne simt si reactioneaza ca atare. Vazut Uka fetita si multam de filmulete.Pup dulce.
Lia ai grija de tine te rog, hai ca mai e o luna si vine fetita, parca asa ai spus....la ce nume v-ati hotarat?
Chiar Anca voi beti apa de la robinet? Aici e asa de dura apa.
Marcela vazut pozele...tare frumoasa e Lia pui.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
roxanaz spune:
neatza neatza
cred ca de abia acum ma ajunge oboseala din week end, am dormit....si nu m-as mai fi trezit.
vazut Uka, e tare misto deghizat. Olivia, pe Pat il lasaram la parintii mei, unde e cel mai fericit.
Anca hahahahaa super tare faza cu bautul vinului in loc de apa.... daca e de productie proprie precis e bestial
distractie placuta atunci ![]()
Liliana mici...adica cu imensa suma de 30 euro am cumparat o pereche de pantaloni, doua bluze, un costumas si 4 body-uri. in romania nu vezi asa ceva...la asemenea calitate.
Simona ce mai faceti? felicitari pentru scapat de suzi, sunteti super tari! mai aveti bona, e ok?
Lia am mai avzut masina de gunoi in catalogul bruder, vezi daca gasesti pe acolo.
Cristal cum stai cu probele matale?
sa aveti o zi frumoasa!
Nora__ spune:
Neatzaaaaaa!
Az iar ma petrec,deci sunt binedispusa
Hmmmmmmm....au inceput copiii deja faza cu 'de ce'?Al meu inca nu leaga bine propozitii.Face asocieri,dar mai mult fara predicat,gen:'tati tutu dao ten uuuuuu' (am fost cu tati la plimbare la tren care face uuuuu)
Si and face caca ,zice:pute tare
Ehhhh...mai asteptam.
alice...apropo de plans si consolat...io-s cea care cam cedeaza
,mai ales ca banditul vine cu ochii in lacrimi si gura strambata a plans si intinde manutele la mine...desigur ca io-s pe jos de mila
Si daca il iau in brate,asa ma pupa si isi pune capul pe umarul meu si se lipeste tot...de ma scurg...santajistul.Si mai are o chestie...ca sa-i faci un moft si mai ales daca esti de acord sa-i faci pe plac,vine si iti pupa mana
si apoi iti trage o privireeee...Pana si bona e scursa la faza asta.
Olivia....bestiale pozele,ii sta bine cu broboada...sa-l mananci nu alta.Bine ca ti-ai mai revenit.Cred ca de acum ocolesti balconul dupa baie![]()
Anca...asa deci,ati trecut pe vinoase...veti fi veseli toata ziua![]()
Ete de asta nu emigrez io in Canada...ca nu e apa dom'le!!!Acuma,nah...daca e asa penurie,poate facem pachet cu niste apa plata,de Mos Craciun![]()
vrabiuto...nu te intrebam
Dar pot sa spun ca mandra ta e o scumpete dulce de tot?Si chiar ca seamana cu Giulia in pozele alea.
Liliana...unde disparusi,darling?Ca-mi era dor sa te 'vad'.Sa ne zici si noua cum e la nunta aia de indieni,poate bagi si poze.
La faza din parcare...pai nu ma cred io ca nu a vazut nr,ca sa zic asa...ca doar ala era semnul de recunoastere.Dar asa serafic mi-a zambit nenea ala,incat am zis ca nah...nu se poate sa-mi zambeasca asa,fara motiv...si m-a zapacit.
Si cand m-a luat si cu agatamente,m-am prostit...mi-am iesit din mana...hmmmmmm![]()
Degeaba as avea dvd d'ala,ca un TV e ocupat cu desene sau cu filme la care se uita tati (filme vechi,clasice,de pe un canal mai nou) si un TV e al fetei,deci daca vrei sa mai vezi ceva,ramane calculatorul.
Carmencito...pai te astepta Pasa sa iti dea somn...si tu nu vrei...ntz ntz...Asa si husbandul...pleaca cu Rares la culcare si imi zice invariabil,zilnic:'Te astept'...cu un zambet d'ala de motan la oala cu smantana...si desigur ca io ajung in pat dupa 2 ore
Apoi il tachinez...:ete ca am venit dar dooormeaaaaaaiiii,ai zis ca ma astepti' ...si el:pai nu te-am asteptat?Ce?Am plecat din pat???
In alta ordine de idei...ce face Ilinca?Nu vrea acasa?Si mama cum se mai simte?Face tratament?
cristalino...sa faci poze de la prezentarile alea bengoase
Ce ai mai cumparat la Botoshica?
Roxana...pozeeeeeeeeeeeeee!!!!Si cu oboseala...aia trece intr-o saptamana
(acum te-am consolat,cica)
Ia sa ma duc sa iau niste saratele,ca sunt fierbinti![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roberta04 spune:
'Neatza!
Am vazut poze frumoase cu UKA GHITA, GIULIA si LIA PUI 
Liliana, bine ai revenit!
LIA, deci aduce Mosul un bebe mic? 
NORA, misto faza cu tipul din parcare!!!
Am reusit sa pun poze (
cu camera cea noua)si sunt si animalutele cu care ne jucam mai nou:
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762345767664
Mai revin ca sunt in treburile matinale!
Nora__ spune:
roberta....faine animalute...ma duc sa caut si io prin targ.Si mai fain e Matei cand doarme...rezisti sa nu-l pupi prin somn?![]()
Siiii...ia spune tu cu ce a venit sotzul acasa?Ce aparatura?
Ai fost multumita?
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
cristalina spune:
Neata!
Azi am prezentarea, intr-o juma de ora de fapt...:), asa ca sa-mi tineti pumnii. Stiu ca nu e mare schema, dar e dimineata tare si nu prea functionez in parametrii...:)
Muschii sunt tot incordati, parca am alergat toata noaptea...Bag magneziu la greu ca oricum nu am ce face.
Liliana, minivacanta placuta! Vineri ma intorc la Botosh!
Inca nu am facut cumparaturi, am vorbit cu prietenii mei sa mergem cu masina pana plec...Am si o lista (habar n-am unde le bag, ca geanta e deja plina) o papusa bebe, un set de oale, ulcele, lingurite si alte alea, un ponei de plus intr-o gentuta, as vrea un puzzle de lemn cu winnie, am mai vazut un ren care canta colinde si daca mai gasesc si un urs mare de plus pe care l-am vazut.
Asta din ce am vazut in catalogul magazinului.
Si de imbracat 1-2 perechi de blugi ca erau ieftini, niste dresuri si un halat de baie pe care am pus ochii.
Cred ca exagerez, dar le pun pur si simplu in punga si le impachetez ca pe colet...:))))
Dupa ce ma duc va spun ce am taiat de pe lista....hahahaha
Am admirat puiul de vrabiuta!
Si am vazut si poze cu Matei care se stramba!...hihihi
O zi frumoasa la toata lumea.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roberta04 spune:
NORO, hai ca a plecat omu' de-acasa si pot sa comentez in voie ![]()
La ce ziceai ieri, sa nu am pretentii la aparate de bucatareli ci la hainute si parfumuri, nu prea tine faza, ca ma umple de cadouri "pentru mine" saptamanal. Dar cerutul robotului a fost de fitze, asa, sa nu fiu eu chiar multumita ![]()
Dar am ras aseara de era sa fac pe mine. Eu am fost la magazin sa iau banii, sotul cu Matei au plecat sa ridice minunile de aparate noi. Ajung eu acasa, ei faceau de zor probe la camere, TV-ul in cutia lui. Pe la 10, ii spun sa vedem si noi ce-i acolo, poate-s cartofi, nu televizor. Si deschide domnul cutia si gasim o namila de TV, pe care nu stiu unde o sa-l punem. Si se scarpina in barba si tot mormaia ca nu asa arata in poza.... Doamne, Doamne, sa cumperi un Tv fara sa-l vezi in realitate ci numai in poze eu nu am mai auzit!
Asa ca am hotarat, de acum are voie sa cumpere doar patrunjel ca la luat scule plec eu!
EDIT ca am uitat: il pup de 100 de ori pe ingerasul mic cand doarme...
MONICA, tinem pumnii stransi, bafta multa!!!