Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 19
alice2004 spune:
Si ca uitasesm sa amintesc apropo de tine - Olivia - si de ce spuneai de Sorin ... tocma ce am avut iara o "close encounter" numaistiu de ce kind cu al meu sotz vizavi de cine il cearta pe andrei si cine il lasa sa plinga cind e crizat ... asa ca nu esti singura in clab !!!
Si tocma ce incepusem sa ne vorbim mai mult decit monosilabic, hehehehe !!!
Monicule, pai daca e cu munci, sa fie cu succese !
Daca zici ca e ok pentru simburica, atunci e bine !! Dar te rugam fromos sa ai grija !!
Edit - acum si la mine "something bad happenned", Oliviaaa !![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
http://new.photos.yahoo.com/album?c=basom11&aid=576460762336655153&pid=&wtok=VrHFRGrVN.6ZlXI1nvRnkQ--&ts=1164046683&.src=ph
de data asta merge..sint ultimele 3 poze din album
vazut Gizmo...si arca lui Noe! Cool!
io m-am hotarit...nu jucarii de sarbatori..asa ca vom cumpara ..carti!
cristalina spune:
Maiculita, veneam de la masa si afara sunt niste grade aproape de zero...si era un nene in pantaloni scurti care pleca spre casa facand jogging. De aici sunt cativa km buni de padure pana la orice mijloc de transport. Asa se mentine siluetu'!
Doamnelor, multumim tare mult ca ne purtati de grija...

Tare bine e sa ai cu cine sa vorbesti. John acum e cu programul lu' Botoshu'..deh, nu mai are timp sa se-nconverseze...
Olivia, si noi, si noi...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Deci la tine vine mosul cu bebe...:)
carmenp spune:
naseara, m-am delectat cu poze spre disperarea lu` pasa care ma asteapta-n pat nu`sh de ce ca mie nu mi-e somn
vazut uka (bestiale poze, is pe spate
), giulia (uoi, da` ce de-a par are...), gizmou si pupi, pup toti frumosii in egala masura. si din nou cu speranta sa nu fi uitat pe nicunu`...
olivia, 
![]()
roxana, ma bucur ca fu bine, astept pozele sa ma conving... la fel si de la gabi
cristal, nici la noi cu mincarea nu e cum trebe, e pe alese...
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
cristalina spune:
Acu' am reusit sa-l vad pe Ghita...hehehe...super!
Io zic sa-i luati copilului o broboada competenta...Okelarii merg la fix!...:)))))
kim222 spune:
Asa deci..v-a placut de Ghita!
Poza aia in care-si baga destele in ochi...ala este semnul lui cind aude ceva si nu stie ce este!![]()
Carmen cere-i scuze la pasaroi, bine?
Cum ai gasit-o pe Ilinca?
Am vazut-o si pe Giulia...manechin curat! Dar und ebaga totusi..atita mincare? Uka papa atit..intr-o saptamina!![]()
Mey eu stiam ca etapa aia..cu asta ce este...vine mai tirziu!
Uka nu leaga trei cuvinte..in schimb...toatat ziua intreaba..ce e??? Si-si alege numai crapaturi in astfalt si alte chestii..abstracte!![]()
Din categoria ..vorbe...toata ziua ...hep me (adeka help me)
Io ma minunez ..pt ca noi nu-i vorbim deloc engleza...
AncaMaria spune:
Am vazut pe Luca alias Ghita (sau Cleopatra
)... si noua ne plac toate melodiile ei.. olivia cum te mai simti, mai iei medicamente?
Am vazut si pe Giulia pletoasa, pai biancai f. greu ii creste parul, si nu e nici des cum ar trebui...
Lia, ce misto... vine Mos Craciun cu bb ![]()
Roxi si Gabi, bun venit si bagati poze urgent...
carmen, ce face mamica ta...
Cristalule, la cat mai putini carcei!
La noi toate bune, Bianca a mancat peste la greu in week-end, ca alta mancare nu am avut si vad ca ii place...alte noutati nu am decat ca a plouat atat de mult si tare in ultimele saptamani ca acu nu mai e apa potabila la robinet... iar pe la supermarketuri s-a terminat, au cumparat tot disperatii astia... asa ca in curand o sa bem vin in loc de apa (productie proprie
).. va suna cunoscut? ![]()
kim222 spune:
Anca voi beti deobicei apa de la robinet? Ca aici noi cumparam
. Aseara am terminat tratamentul...9 zile...cind minim ar trebui 2 saptamini...dar nu mai am antibiotic...Si sincer nu cred ca am rezolvat sinuzita...Noi peste nu consumam...pe motiv de mercur...