Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 18
cristalina spune:
Alice, superfaina jucaria! Omumik e un simpatic :)
Neica, ma lua un somn....mamaaaa....m-as culca acilea pe mese!
Cu toate dizolvarile mele si lucrurl cu substante cu care nu ar trebui ...nu-mi iese nimic. De unde si lipsa maxima de chef!...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Dorsilia spune:
hop si io!
Felicitari Adelei pt puiutza Mara! Sanatate amandurora!
din ciclul certuri cu hazbandul si io-s in top. De doo zile respir greu, nu stiu de ce, orice mic-mic efort imi face respiratia dificila. Din care cauza sunt nervicoasa si mai si. Azinoapte am sarit din pat pana-n tavan ca parca nu primeam aer, am avut o criza de tahicardie dupa asta, ca un iepure fugarit de o haita de lupi. Oricat dorm nu mi-e destul, sunt obosita nonstop. Normal ca nu ma intelege nici dracu`, de unde rezulta ca ma apuca pandaliile si desi abia respir mai tre sa si urlu la sotz. (de regula 99,9% din urlaturi le emit pe tema "Danut" si a apartamentului). Vis a vis de Danut- sa se ocupe de el, sa-i vorbeasca, explice si antreneze la un joc, in loc sa stea cu ochii beliti la "sinteza zilei" sau la meciuri. Vis a vis de apartament- sa biciuie muncitorii sa bage viteza altfel o sa nasc prematur de griji ca n-apuc sa aranjez nici canile in bucatarie.
Monica- si noi mancam mancare pasata la pranz, daca te incalzeste cu ceva. Carne nu roade defel, trebe blenduita. Legumele i le fac din furculita, cu exceptia mazarei si fasolii verzi. Carne de pe os- o rupe si apoi o molfaie si o scuipa, zice ca "e tae, nu-i buna"
Da las ca or sa manance si ei si en gros, pana la 3-4 ani, zic eu.
Roxa- caut masina de gunoi de luni de zile. Am gasit in metro, produse de firma Simba, masini de curatenie, dar is un fel de cleaner de strada, cu maturi, aspiratoare, dar lui ii trebe d-aia cu tomberoane cu tot, cum vede el aici pe strazi de cara gunoiul. Nu stiu unde sa mai caut. In restul hipermarketurilor nu ezista. Trebuia sa-ti zic sa-mi iei si mie una. Mi-o faceai pachet.
mai, trebuie sa va urez sanatate ca am uitat ce am mai vrut sa scriu.
cristalina spune:
Lio, cand zisesi ca nasti!?
Nu de alta da' sa nu ratam momentul, ca vaz ca esti scumpa la scris....:)
Simona R. spune:
Buna seara,fetelor!Am citit ultimul capitol si tare m-am bine dispus!Am vazut si poze...Doamne ce-au crescut!!!!!
Noi suntem bine.David vorbeste intr-una,pune o mie de intrebari,face crizele despre care se tot vorbeste la varsta de doi ani;a inceput sa nu mai doarma la pranz
nu reuseste mamaia(care sta cu el si cu care se intelege bine ,de fel)sa-l culce sub nici o forma,sau uneori ii iese dupa vreo doua ore de stat in pat
Pe mine ma asculta ,in general...pt. ca ma iubeste..."Iarta-ma ,mami,nu mai fac,sunt copil cuminte...!"...eee....pana data urmatoare,cand are aceeasi replica...
Cu olita.....sta si o ora pe ea si apoi face in pampers...si teorie stie,sigur,dar practica...
Aaa...si de curand(vreo luna) am scapat de suzete(ca avea doua:cea din bot si una pe care o freca intre degete).Nu i le-am mai dat ,i-am zis ca le-a mancat ,catelul;a intrebat de ele,dar spre mareaaaa mea surprindere nu aplans nici macar in prima zi(si era un mare fan);dar tare i-as da-o inapoi pe aia din mana ca innebunesc cu somnul de la pranz(nu stiu daca are legatura,dar parca de atunci adoarme ingrozitor de greu...daca nu-si freaca degetele de la maini si-si rupe pielitele imaginare doua ore in continuu...."Mami am o pielita,mananca-mi-o si mie!
0
Mai vorbim,promit!
http://community.webshots.com/user/simonarida
kim222 spune:
Buna dimineata....mama ce limbarita ati avut mey Noro si Alice! Asa imi placeee!
Roxa eu am zis ca va spunem LMA simibatat si nu am mai avut net....Sorin se chinuie de 3 zile cu laptopul (cel de-al doilea0..nu mere nici asta! Ma cucur ca ati avut un asa we! Dar io nu inteleg cu ati facut cu Pat??? So...La multi ani , multi si fericiti Mugur! Si mai vroiam sa-i dedic o melodie ...un clip cu Uca..dar asta miine ca am uitat!
Ioana si Roberta ..parca......acum va arat si pozele..cu fetita mea...
Ioana imi pare rau de un asa we...cum n-o mai vazuse pe fetita de la 6 luni????
Cristalinule..ai grija...Eu cind am fost gravida ,eram scutita din oficiu de a lucra du microorganisme periculoase..ca de ex Listeria!
Gabi bine ai revenit! Si-n Grecia sint hainele mai ieftine decit in RO???
Noi am avut un we...de-mi venea sa plec de acasa...Tati m-a acuzat
ca nu pot sta mai mult de 5 minute cu Uka fara sa tip, sa-l bat sau sa-l pun la colt! Asa ca m-am dus sa-mi aranjez parul si i-am lasat singuri..Dupa 3 minute....il punea pe Uka ca colt!![]()
Eu nu stiu ce sa mai fac..copilul meu parca este un mic salbatic..ca sa nu zic nebun....![]()
alice2004 spune:
Oliviaaa, 
!!! Tocma vroiam sa intreb de tine cind au plecat sefii si m-au lasat far de net la birou ! Drept urmare am inchis si eu si am plecat acasa, hehehe !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Olivia, ce e mai frumos e ca nici macar nu ma pune nimeni...da' mi-e mila sa bat atata drum si sa-mi iasa super poze la probele lui John si la ale mele nimic...mor de ofticaaa!
Si daca nu as prepara probe nu as avea ce sa fac pana vineri...
Oricum lucrez cu atentie si fara sa bag nasu-n ele. Plus ca nu se compara cu Listeria...
Astept sa vad poze...
Simona, vorbaret tare voinicul tau...:)))
kim222 spune:
http://new.photos.yahoo.com/basom11/album/576460762336655153/photo/294928803634134869/19
iaca de vedeti...este deghizat...dupa ce-a vazut fetita care cinta Ghita!
...miine apar si cu filmele
Alice 
ASa ..Monicule daca esti in hood...este ok...Tu lucrezi cu John in acelasi loc?
Ia te uita cine a aparut! Mai traiti Simona?![]()
cristalina spune:
...acelasi laborator...:)
Noroc ca fiecare are altceva de facut ca ne bateam la servici!...:)))))
La poze zice ca something bad happened...
alice2004 spune:
Nici eu nupoci vedea poze cu fetitzul Ukaaa !!!![]()
Simonaaa,
!!! Mai treceti pe la noi, da nu asa de raaaar,please ! Nu prea am timp de scris acum, ca andrei vrea sa isi vada videoclipurile lui si ma trage de mineca si imi "boicoteaza" mesajele ...![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete