Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
Deci asa ... io am obtinut, prin santaj, urlete si alea-alea, sa-mi curete nush ce draq` la masina de spalat ca-mi tot dadea FH si se oprea din program si reluam 
, dar pe motiv de oboseala si febra, nu m-am tinut de cuvant
acum stau si rad de ma cocolosez, se uita colegii la mine. Ultimele cuvinte ale sotului, aseara: "haide Giulia la nani, ca mama e neserioasa" 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Nora__ spune:
Pai...alice...daca zice ca vrei sa le faci tu pe toate si nu il apreciezi...io zic sa i le pasezi lui pe toate si cand le face si tu stai in varful divanului,intre perne,cu telecomanda in mana,atunci promite-i ca il torni direct in bronz![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
Daria...pai zi-i si tu ca daca tot ai promis ceva,macar sa fie de neuitat...cu urlete si...alea-alea
Dar cum aseara aveai febra,nu puteai urla cu convingere,deci astepti o seara propice![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Si deci asaaa, Daria, esti neserioasa ... bravos !!!![]()
Nora, apoi daca as face asa si l-as lasa pe el sa le rezolve, m-as alege doar cu ... bronzul, ca in secundele urmatoare ar veni sa ma intrebe ce si cum si unde sint alea si cum face alealalte ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Si ca sa vezi cit este de atent, l-am rugat sa imi trimita si mie pozele pe mess si dupa ce am salvat doua, a inchis si m-a lasat cu ochii-n soare (sint sigura ca nu a fost atent !!!!!!).![]()
Alice si Andrei
Nora__ spune:
alice...si macar alea doua le-ai pus in album?Ca io nu le-am vazut...sau am orbit?
Bey dar lumea e ocupata rau azi.Numai noi ce ne mai dam pe net.
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
alice2004 spune:
Din categoria "da'rautacioase mai sint femeile", imi fac mea culpa - nu putui sa primesc pozele respective, ca omumik dadu restart la pisiu, nu ca Florin m-a lasat in ceata !!
Asa ca abia acum le-am primit pe toate si le-am pus in albumul de noiembrie la linkul de 2006 !!!
Da, Nora, si io am treaba de nu ma vad, dar tot mai bag un desht paici !!!
Oricum, azi a fost luni si nu mai e mult pina la 4 p.m. ...
Alice si Andrei
leeloo2004 spune:
Nora, ce ma bucur ca in sfirsit a ajuns inelul la tine si super faza cu tipul...Asa vasazica, te lasi agatata!! 
Mai, vad ca sunteti certate cu jumatatile...noi simbata ne-am intilnit cu o tipa care ne-a facut harta astrala - sa-l vedeti pe al meu sot ce rinjet afisa cind ii explica tanti asta cam care sunt nevoile mele...dar sper sa se lipeasca ceva de el spre beneficiul amindurora...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Alice - suuuper, de unde e, cat a costat ??? Gizmo e un frumos 
Leeloo - bine ai revenit, felicitari pt cumparaturi :-)
Si hai, nu va mai plangeti, ca io stau pana la 18,00
si kef zero.
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Pai in tara asta mai tre sa si munceasca cineva, nu, Daria ?
Jucaria a fost pe undeva pe la patrusutesiceva de mii (pina in cincisute), nu mai jtiu exact, ca la capitolul plata la supermagazin, sosu meu e shef !! Este o oferta de jucarii de sarbatori la nou deschisul Auchan din Bucuresti !
Alice si Andrei