Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 28
adriana spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
Adriana, cum ai ajuns, maica in USA?! Ca parca te stiam pe meleaguri romanesti! Vivi ti-a raspuns cam tot ceea ce ti-as fi spus si eu... In plus, adresa si personana de contact pt nebulizatorul cumparat de mine:
Societatea se numeste MED CO (Aparatura medicala):
str. Slobozia 22, sector 4, Bucuresti
Tel: 021/336.00.76; 336.40.25; 335.84.49
Fax: 336.40.28
Pers. contact: Liviu T(tz)one : 072.26.42.124
e-mail: liviu.tone@medco.ro
www.medco.ro
Pretul nebulizatorului cu compresor achizitionat de
mine este de 244ron.
Multa sanatate si numai bine!!!
Multumesc Angelica!

O sa ma interesez pe aici de ceva similar.. vad ca ai gasit unul ieftin, poate o rog pe mama sa-mi ia unul si de acolo. Senchiu.
In USA, am ajuns.. cu avionul
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
oana.iat spune:
Buna dimineata! Felicitam si noi sarbatoritii de azi
Puiudana, Alexandra a fost suspecta de displazie de sold inca din maternitate, cand neonatologul ne-a zis ca la manevra ortolani(cea in care ii desface piciorusele mult in lateral0 se aude un 'clic'.Ne-am speriat groaznic si cand am iesit din spital am fost la un chirurg ortoped sa o consulte. Am mers la unul dintre cei mai buni medici de la noi din Iasi si ne-a zis ca displazia se poate diagnostica corect la 4 luni, prin radiografie. Am fost la 4 luni si am facut radiografie si totul e ok. Alexandra avea si are si acum cutele perfect simetrice.Pediatra la care mergem noi ne-a zis si ea ca un consult clinic nu este suficient.Verifica daca piciorusele sunt perfect egale, sa nu fie diferenta nici macar de jumatate de cm intre ele.De cand cu problema asta la noi, ne-am invatat sa cerem 2 pareri la medici diferiti. Noi nu mergem la dr de familie decat la vaccin, in rest mergem lunar la control la un cabinet particular de pediatrie.
Ama kaly, noi folosim cereale Milupa, sunt fara zahar si alte arome.Am incercat si Nestle, dar erau vanilate si mi s-au parut cam greoaie, ca le-am gustat si eu sa fac comparatie. Ma refer doar la cele fara gluten, la orez, ca noi suntem mititele.
Arleena, unghiutele la picioare trebuie taiate drept, sa nu le creasca colturile in carne. La manute poti sa le rotunjesti putin,ca nu e problema.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
fetitza lui mamihttp://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050
/
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Ce cereale sunt mai bune: Humana sau Nestle? Eu pana acum i-am dat numai Humana si ma batea gandul sa incerc si cu Nestle.De ce e diferenta de pret asa mare intre ele? (aproape 100mii)
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Ama eu la cel mare am folosit Nestle f mult. Acum am incercat si Milupa si Bebelac (astea din urma nici nu se compara cu primele!). Totusi pana acum cel mai mult ne plac cele de la Milupa (orez, porumb si tapioca). Dupa ce vom trece si pe gluten, o sa mai incercam si altele.
Fetelor piti meu face alergie la proteina din lapte de vaca. A facut alergie la branzica facuta din lapte de la magazin. E suficient calciul din lapte (are 3 mese de lapte a cate 180ml si 2 mese de altceva...)? Se pare ca va trebui sa mai amanam branzica si iaurt vreo 2 luni.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
magghyc spune:
Gicutza,
Hainele de la tine le-am impartit asa:
- cateva la un baietel de 2 ani
- cam jumate la un baietel de 8 luni (care am inteles ca e foarte amarat, daca mai are cineva ceva hainutze i-ar prinde bine, el la 8 luni are 72 cm si 8 kg)
- restul vor merge la o domnisoara care se va naste in aprilie, tot o familie mai nevoiasa, si care m-au rugat mai demult sa le tin cateva haine de nou-nascut.
Deci, vezi cati copii ai facut fericiti?
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
oricum, am intrat ca nu ma mai puteam abtine, am primit un link la un filmulez de am ras si cu degetele de la picioare...
doroti, poate tu ai auzit de el. e de-li-cios!
enjoy:
http://www.evz.ro/blog.php?mode=viewcat&cat_id=6
va pup si vin in weekend (dupa care ma duc la munca..)
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
Of Luana am ris si eu, nu stiam de filmul ista, mea scapat, sunt alte filme tot cu actorii cam aistea, de lung metraj, comedii, la care tot te tii de burta cind le privesti.
Am trimis si eu linkul la tot oficiul.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
puiudana2004 spune:
Buna dimineata!
Raul Celestin pt cele 6 lunite si sa ii spui lui mami sa mai treaca pe la noi sa ne spuna si noua progresele tale,ca de mult timp nu mai dadu pe la noi!
Paul Victor pt cele 5 lunite!
Fetelor,cred ca trebuie sa ma duc la un alt pediatru ca deja m-ati bagat in ceata!Trebuie sa ma linistesc.O sa il si masor pt linistea mea!
si revin ca plange cupilu!!!!!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
OanaRusu spune:
puiudana, multumim pt urari
de la amandoi !
Mare bucurie sa isi aminteasca cineva de noi mai ales ca noi nu reusim sa uram decat cu gandul...
rusine la mama pt asta....
Doroti, te rog sa ne "actualizezi" si noi dimensiunile: la 5 luni, 8040gr si 69 cm.
Eu sunt tare impresionata
parca numai ieri era un bebe mic-mic de tot si acuma abia il tin in brate! Si imbracat in trening e chiar ca un omulet!
Dorim si noi LMA la Raul-Celestin!

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor
21 iunie 2006
puiudana2004 spune:
Avem un dintisor!!!!
Cu care m-a si muscat de dimineata!De fapt,asa am observat!!!Mama denaturata ce sunt!![]()
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004Avem un dintisor!!!!
Cu care m-a si muscat de dimineata!De fapt,asa am observat!!!Mama denaturata ce sunt!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei

FELICITARI !!!!**********************************************************
Baieteii lui mami
AICI
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by camelia.tquote:
Originally posted by puiudana2004Avem un dintisor!!!!
Cu care m-a si muscat de dimineata!De fapt,asa am observat!!!Mama denaturata ce sunt!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montajFELICITARI !!!!
Baieteii lui mamiAICI

Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei

Hora - 14 Mai 2006