Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 29
gabi25 spune:
Uf ca nu mai reusesc sa scriu nimic, nici sa urez la multe lunisoare si sa multumim la randul nostru pentru urari 
Sunt un pachet de nervi ca acum 2 saptamani am terminat scutecele care le foloseam si pe fuga am luat Pampers 4 mareeee greseala ca a facut fata mea o "minunatie" pe "dumneaei"-nu opareala, eu spun ca arata mai degraba cu o ciuperca, ca niste bube visinii - si asta numai dupa 2 scutece puse....si uite ca de atunci ne chinuim cu creme si pudra. Au trecut acele"bube" dar zona e foarte sensibila si acum s-a dus spre fundulet, acolo arata ca un copil neschimbat o zi intreaga
. Am trimis reclamatie la aia de la Pampers, dar nici macar cu un pupati-ma undeva nu mi-a raspuns nimeni. Asta a fost la doua zile dupa ce asta marisor s-a zgariat tare in gat cu ceva din niste crochete de peste pentru copii ..... of.
Plec inapoi la bucatarie si asa m-am saturat ca de o luna nu am mai reusit sa ies si eu la o plimbare sa casc ochii prin magazine ca mai mult nu-mi permit, sau macar sa fac o tura de parc....nu!!!
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
camelia.t spune:
Gabi imi pare rau pt funduletzul domnisoarei. ce scutece foloseai inainte? Vad ca se imnulteste clubul celor nemultumiti de Pampers. Noi n-avem treaba cu iritatiile chiar deloc dar ma doboara mirosul gelului verde dupa ce se imbiba cu pishu.
Crochete de peste cu os zici??? Doamneee....astia chiar sunt inconstienti. Si eu sunt paranoica cu pestele de cand a patit-o o cunostinta cu un os in file.
Numai bine si sanatate!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
vivighe spune:
Angelica...da...m-am hotarat sa fac cursul,dar abia maine ma duc prima data.Pana acum a trebuit sa-mi rezolv cu dosarul,sa vb cu profa,etc,etc...A zis ca ea e multzumita daca ma duc 3 zile pe sapt.Asa ca ma duc luni,miercuri si vineri de la 8 la 12.
La multi ani sarbatoritzilor de azi!

Dana...felicitari pt dintzon!
POZE
Filmuletze
gabi25 spune:
CAMELIA eu foloseam scutece de la DIAPERS, luam direct de la distribuitor si ca pret era super....si uite ca nici galuscuta nu a avut nimic. Acum suntem pe Libero, dar ideea e ca acele doua pampers folosite i-au dat sensibilitate si uite ca sunt 2 saptamani si se tot muta problema ba la fundulet ba in fata.
Iar faza cu crochetele
, cica mi-au dat aia de la firma importatoare raspuns ca poate s-a zgariat copilul cu pesmetul de pe ele
.....cum mama ei de treaba sa ii faca pesmetul trei rani sangerande in gat
. Daca ii dau peste lui Rares stie sa il curete singur de oase fara sa aiba probleme si patesc asa ceva cu un produs care ar trebui sa fie sigur. Sa stii ca in file de peste si eu am gasit de multe ori fragmente de oase.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
magghyc spune:
Gabi25,
Nu la Pampers, ci la Protectia Consumatorului fa reclamatie.
Merita, macar se aleg cu un control astia de la Pampers.
Care, din punctul meu de vedere, sunt niste profitori.
Nic nu mai are febra, azi facem vaccinul.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
doroti_5 spune:
Fetelor poftim la un capitol nou.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
wapi spune:
Puiudana si noi avem doua pliuri inegal distantate la glezna. Dna doctor Marcu a spus ca nu vede nicio problema, dar ne-a recomandat sa mergem si la un ortoped.
Am avut programare aseara la Spataru(tot la Medlife), dar a avut o urgenta si nu a mai venit (m-am enervat ca desi stiau cu 3 ore inainte nu s-au obosit sa ne sune si pe noi
).
Ne-am reprogramat pentru maine seara, sa vedem ce ne zice.(noi i-am masurat de n ori picioarele si par egale).
Multumim inca o data pentru urari ! 
Am si eu o intrebare : cat stati cu copiii afara acum ?
Noi ieri am iesit cam o jumatate de ora, dar azi mi se pare cam umed, nu prea l-as scoate.
Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh
Steluta spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Noi folosim si 4 si 4+.
Numarul 4+ sunt nitel mai lungi, peste burtica.
Lacramioara, multumesc mult de informatie. Noi doar ce am trecut la nr. 4 si mi se par suficient de lungi. Deci mai asteptam pana vom folosi nr. 4+.

Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
ILDI25 spune:
quote:
Avem un dintisor!!!!Cu care m-a si muscat de dimineata!De fapt,asa am observat!!!Mama denaturata ce sunt!
Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
Sa ma prezint...montaj
Felicitari pt primul dintisor .
Dana acum te-ai mai linistit ca are si ANDREI un dintisor , ca erai prea nerabdatoare sa apara si la voi . Acuma eu o zic si din proprie experienta ,ca si eu cand vedeam ca altii au deja 2-3 si noua nimic ,credeam ca ramanem fara dinti
Ildi