Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 27
ama_kaly spune:
Ce cereale sunt mai bune: Humana sau Nestle? Eu pana acum i-am dat numai Humana si ma batea gandul sa incerc si cu Nestle.De ce e diferenta de pret asa mare intre ele? (aproape 100mii)
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
angelica_g spune:
Salutari!
Dau si eu o fuga fugitivam ca sa nu credeti ca v-am uitat, ...sau ca m-am suparat de ceva (cum ar fi ca Doroti nu ne-a considerat "progresisti" -
stim ca ai treaba) sau pe cineva (cum am o vaga intuitie ca s-a intamplat cu Raalucutza, pt ca de muuult nu am mai vazut-o pe aici, si ar cam fi fost timpul sa ne dea un semn despre ispravele lui Celestin, asa cum s-a intamplat cu multele ciresici care au scos capul dupa o lunga piteala
...)
Nu vreau sa-ma disculp, insa vreau sa-mi argumentez absenta, pt ca ma simt vinovata ca de la ziua lui Mihnea-Frumushescu (a-propos:LMA: MIHNEA ALEXANDRU, LUANA CLAUDIA, RADO GABRIEL, DARIA, DARIA MARIA, TIMEEA, RALUCA ALEXANDRA, DAVID MIHAI, STEFAN CRISTIAN, RAUL-CELSTIN) nu am mai putut posta ni'ik!
Mi se pare extrem de frustrant sa vreau sa raspund la atatea mesaje, atatea fete si sa nu am timp sau sa ma rezum doar la un singur subiect dezbatut pe forum... Si tocmai acum au aparut minunatele poze si montaje - minunate compozitii si uimitori protagonisti!! (btw: voi nu aveati soft-ul pt montaje de la aparatul foto?! noi avem Sony, si ne delectam cu astfel de "filmulete" inca de la achizitia sa - acu' fo 2 ani), s-a marit livada (bun - venit noilor membrii), fetele s-au imbolnavit, cireshele se confrunta cu fel si fel de premiere ... greu... tare greu sa te mai tii de scris...
angelica_g spune:
Ama - tare faza cu similitudinea...
... avem si noi freza ca a fetitzei lui Mutu (ca doar suntem concitadini!) Eu am folosit Nestle si Milupa ... Sara chiar s-a invatat sa le manance cu pofta... cred ca e kestie de preferinta (care firma): nu cred ca se poate numi o marca mai buna decat cealalta (azi i-am luat Nutriben - gama variata, ieftine, bune pt bb2 la mine, avem liber la gluten dupa 2 sapt. dine cele fara gluten)
Luana, te shotii de-astea te tii???! Si te vaiti ca nu ai timp!
Adriana, cum ai ajuns, maica in USA?! Ca parca te stiam pe meleaguri romanesti! Vivi ti-a raspuns cam tot ceea ce ti-as fi spus si eu... In plus, adresa si personana de contact pt nebulizatorul cumparat de mine:
Societatea se numeste MED CO (Aparatura medicala):
str. Slobozia 22, sector 4, Bucuresti
Tel: 021/336.00.76; 336.40.25; 335.84.49
Fax: 336.40.28
Pers. contact: Liviu T(tz)one : 072.26.42.124
e-mail: liviu.tone@medco.ro
www.medco.ro
Pretul nebulizatorului cu compresor achizitionat de
mine este de 244ron.
Multa sanatate si numai bine!!!
angelica_g spune:
Iar m-am intins... Sper sa nu se supere fetele carora nu le-am raspuns... (Ralucis
- am vrut sa mai pun pozele, atunci m-am dat cu treaba si acum nu mai mi se pare relevant...)
A-propos! Am si eu o stare de nestare! Stie cineva cum as putea sa-l fac pe sotzu' meu sa-l mai intereseze si altceva la mine decat "cand e gata masa? de ce e asta aici? de ce nu e pusa cealalta acolo? de ce plange copilu? de ce nu fac liniste baietzii?" etc etc etc)
ma rog... stiti voi unde bat...
Vivi, ce ai facut cu mersu' la cursuri?!
Na! ca imi mai aduk aminte cate ceva! As putea sa raman iar pana spre zori! Dar fata mea e tare maraita in ultimele nopti! Sunt sigura ca de vina sunt dintisorii! Se trezeste plangand si tremura strangandu-si pumnisorii! Iar eu am program in fiecare noapte la senzatii de voma, ameteala si dureri de kap!
Sper sa ma inteleaga si pe mine cineva... Chiar daca sunt off-topic! Voi sunteti umerii pe care mai pot si eu plange uneori! Atunci cand nu fac pe grozava sa imbarbatez pe cineva (sau sa imfemeiez pe baiatu' plecat in conced')...
Va
... Doamne-ajuta!
ama_kaly spune:
angelica
mersi pt raspuns! Am admirat si noi freza Sarei si m-am tot tinut sa-ti spun cat de bine seamana cu tati, e leita! In schimb Razvan e copia ta.Dar nu stiu Robert cu cine seamana, parca cu tati? Ai o familie superba, iar tu esti o mamica frumoasa foc sa stii, nici nu zici ca ai 3 copii!
Mare noroc pe al tau sotz!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
angelica_g spune:
Arleena, hai ca iar mi-am adus aminte! Ca si de Roxana... Ar putea fi de la tzitzi trezitu' mereu noaptea... Ai incercat sa-l lasi pe Alex sa doarma o noapte cu altcineva, si cand se trezeste sa nu-i dea tzitzi, ci sa-l potoleasca luandu-l putin in brate sau soptindu-i cateva vorbe la urechiuse?!
Iar ma grozavesc sa dau sfaturi: la Razv a incetat trezitul noaptea de cand nu l-am mai alaptat (desi la culcare avea lapte praf cu cereale, tot se trezea pt un miros de tzitzi cu boticu' la sursa...). La Rob situatia a fost de cosmar!: pana la 2 ani si jumatate, noapte de noapte, se trezea plangand si nu se linistea pana ce nu-l luai in brate! Am sperat ca sunt colicile, dintii, mancarea diversa, vorbitu' (ca sa ne spuna ce vrea), mersu' (ca sa se oboseasca) etc etc etc... Sper sa nu mi-o luati in nume de rau daca am sa va dezvalui cum am reusit eu sa-l fac pe Rob sa nu mai planga noaptea!!! Am mers la manastire la Cotmeana, pt vreo 24 de Sf. Masluri, cu el dupa mine, si, credeti concidenta sau nu, dupa nr de slujbe care "ne fusesera recomandate", baiatu' meu nu a mai plans NICIODATA noaptea! Daca se trezea (si inca se mai trezeste) ne striga sau venea la noi in pat! Cat este de mare (face in curand 10 ani) nu poate sa doarma singur!
Valeeeuu! iar facui pe deshteapta!
Hai ca va las! Si daca nu ma "vedetzi" curand, sa stiti ca sunt aici!, in spatele cortinei!!!
Somn usor si multa sanatate tuturor!
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
angelicamersi pt raspuns! Am admirat si noi freza Sarei si m-am tot tinut sa-ti spun cat de bine seamana cu tati, e leita! In schimb Razvan e copia ta.Dar nu stiu Robert cu cine seamana, parca cu tati? Ai o familie superba, iar tu esti o mamica frumoasa foc sa stii, nici nu zici ca ai 3 copii!
Mare noroc pe al tau sotz!
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Uite! Vedeti de ce am aparut eu?! Ca sa-mi iau doza de buna-dispozitie! Parca m-a lasat durerea de cap! Greata nu-mi trece, dar daca mai zabovesc pe pozele cireshelor, ii vine de hac dulceata lor!!!
Pupam Sebitzu' dintzos si smecheros, imreunca cu prietena lui okioasa, si gasca de ursuleti mai mari decat ei!!!

(Robert e tacsu' gol golutz!!!)Iertare fetelor pentru vanitate!!!! Dar stiti si voi cum e cu laudatu'!
Cum ne face sa ne imbatam cu apa rece!!!Gaataaa! Am plecat la nani! Vai! Ce dependentza!!! Maine am o zi cumplita! Cu Dumnezeu inainte!!!
shoricutza spune:
Dragelor va multumim mult pentru felicitari!
Ne-au priit pentru ca acum ne iese si al doilea
. Ne mananca la greu gingia dar, la fel ca la primul, Ana este cumintica si se comporta normal.
Neda, Ildi felicitari pentru dintisori!!!
Doroti esti o scumpa ca de obicei. Multumim mult ptr efort si timp
Nu pot spune ca sta in funduletz ptr ca sta f putin (cam 1 minut) singura. Sta f mult daca se tine cu o manutza de ceva. Deci mai asteptam ... La dintisor poti sa treci, ca-i iesise de cand am postat prima oara. Am vrut sa spun ca este in crestere
cand am scris "ca iese de trei zile". Greseala imi apartine ....
ama_kaly spune:
angelica pentru ca meriti!
am si noi toata gasca: Robert, Razvan si Sara papusica!Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
arleena spune:
felicit ciresele pt noile progreme....sa nu va suparati ca nu nominalizez da' am cam mult de citit in urma si acum piticii nostrii evolueaza de la o zi la alta....cel putin asa vad eu....
si mult a sanatate cireselelor bolnaviaore
eu tin sa va anunt cu mandrie ca alex umbla deja in 4 labe 
. principala preocupare sa ajunga la cabluri de orice natura si sa iasa din camera pt a explora noi teritorii...ne-am dorit..asta am primit
(pun maine filmulet se vedeti ce elan are
)
mai agelica pai tu de la noi ceri sfaturi din astea???tu erai cea care dadea lectii la surpins barbatu' cu cate o surpriza traznet???
la faza cu trezitul noaptea am incercat si asta...il ia barbatu-mio in brate da' asta mic se pune pe un urlat si plange cu lacrimi....si mi-e mila de el....am mai incercat numai sa-l tin langa mine fara sa-i dau san..da el tot cauta cu gurita si se enerveaza daca nu gaseste....sau am incercat sa-i dau ceai, apa.....nici nu am cu cine povesti....cum zice ama...ne folosesc pe posta de suzeta

ahhh, mai am o intrebare....cum taiati unghile la picioare la bbei?numai drept sau si colturile??mi-e frica sa nu ii creasca incarnate unghiutele la degetele mari de la picioare....am eu asa o obsesie .....tin minte varu-mio nu vroia sa mearga si doar mama si-a dat seama care e problema de ce nu vroia sa stea in picioare...ii crescusera colturile unghiutelor si il durea cand se ridica in picioare
va
si noapte buna....
iar se trezeste piticul...de la ultima postare a doua oara

mooooooooooorrrrr
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea