Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 26
LYLY809 spune:
Luana, m-am distrat grozav uitandu-ma la filmuletz. In rest, oboseala permanenta, servici, casa, plimbat copil, spalat, mancare bebe si husband, etc.
Doua zile fara supa l-au facut pe Alexandru iarasi un
.Asa ca, supa n-o sa mai lipseasca din menu de acum incolo. Evident, fara rosie, caci nu-i place deloc rosia. Am primit si doi pui de la tara, de la parinti, o sa-i fierb, ii mixez, portionez si pun la congelator. Parca asa ziceati si voi ca faceti...
Magda, si mie mi-a vomat Alexandru, tot cu jet, in urma cu 3 zile,dar cred ca a fost din cauza ca am mancat lacom. La masa urmatoare i-am dat numai ceai de tei, indulcit cu putina fructoza, si s-a linistit. Nu i-am luat temperatura... Ai fost la doc cu hemangiomul?
Ieri am fost in vizita si am vazut un bebelus de 1 saptamana si unul de 2 saptamani. Erau mici-mici. Sotul ma tot intreba: "Asa a fost si al nostru?" Nu-i venea sa creada ca da![]()
La multi ani cireselor care au mai implinit 5 si, respectiv, 6 luni.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Lacri...ai primit poza de la mine?Viviana si
Ingrid
POZE
Filmuletze
N-AM MAI INTRAT PE YAHOO DIN LIPSA DE TIMP SI PENTRU CA NU-MI MAI TRIMITEA NIMENI NIMIC.
ma duk acum sa vad ce mi-ai trimis...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
miti2004 spune:
vivighe te rog mult spune-mi si mie si cantitatile pe care le papati la fiecare masa,...al meu de cand cu cerealele, sucul si mai nou supa-crema de legume nu prea mai vrea lapte 
mikiion ieri i-am amestecat piureul de legume cu apa in care au fiert, dar azi i-am amestecat cu apa fiarta...insa nu a mai papat asa mult pt ca nu mai era la fel de dulce ...zeama aia de la fiert era mai dulce, de la morcovi...of-of, mai-mai...
puiudana l-am contolat si parca sunt egale ca distanta...dar eu nu cred ca trebuie sa-ti faci griji...intreaba si tu data urmatoare pediatrul pt linistea ta.
pupicei,
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
abibrinza spune:
Lyly, ti-am trimis si eu 2 poze pentru albume.
Doroti, poti sa modifici pe prima pagina numarul copiilor?Alda are gemene asa ca sunt 88 de bebeci.
Fetelor, eu ma declar invinsa de forum.Desi citesc in fiecare zi nu mai am timp sa si scriu.Ma mir cum mai sunt treaza la ora asta.De obicei cad franta pe la 10.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
arleena spune:
in primul rand
la multe lunite inainte!!!
MIHNEA ALEXANDRU, LUANA CLAUDIA, RADO GABRIEL, DARIA, DARIA MARIA, TIMEEA, RALUCA ALEXANDRA, DAVID MIHAI, STEFAN CRISTIAN
(scuza-ti intarzierea da' din lipsa de timp mai bine mai tarziu decat niciodata)
si ca sa nu mai repet greseala
la multe lunite!!!
ii urez si lui RAUL CELESTIN pe maine
toate ciresele
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
ama_kaly spune:
Diana caruciorul l-a luat sotul meu din Austria.Nu stiu cat a dat pe el ca n-a vrut sa-mi spuna.Aici e vreo 16mil: http://www.price.ro/preturi_peg_perego_carucior_pramette_p3_25402.htmralu deci am tinut minte bine ca tu ai scaun brevi.Ok, te astept cu impresii maine!
Doroti trece si la noi ca de la 6 luni Seby bate din palme o data cu tine.
De fapt asa era initial, acum bate mai tot timpul.Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
arleena spune:
multumesc pt raspunsurile cu privire la intervalul de somn
. mi-am dat seama ca alex doarme totusi si e doar impresia mea ca nu doarme destul tot ce e nasol ca are cam aiurea program de somn si cel mai naspa e ca se trezeste noaptea pt papa vb aia"fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar"
tot incerc sa numar de cate ori se trezeste dar pana dimineata uit...si sunt prea adormita eu ca sa-mi notez sau ceva...asta e.sper ca acum ca papa hrana solida mai bine sa-si mai revina si sa nu mai ma trezesca asa de des.
de
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
arleena spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Avem si noi progrese: de ieri Catalin se rostogoleste!!!!!![]()
Insa am si probleme: deoarece nu am mai avut laptic sa-i dau timp de mai mult de 24 ore, a trebuit sa incetez cu alaptatul, care oricum de la o vreme era f rar. Un san este super k, nici n-ai zice c-a avut vreodata lapte, insa celalalt ma doare rau, e greoi si sunt disperata. M-am muls un pic si a iesit ceva lapte. Nu stiu ce sa fac sa nu ma mai doare, sunt disperata!! Sa incerc cu pompa sa scot restul de laptic sau ce ar trebui sa fac? A mai trecut cineva prin probleme asemanatoare??
Arleena - cum adica o noapte intreaga? Pai Catalin al meu nu stiu daca a dormit de 2 ori toata noaptea asa legat... Uau ce bine o fi de mamicutele cu bebelusi care dorm toata noaptea!!!
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
ai vazut ca peste noapte o sa progreseze si catalin. bravo

de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)POZE
nasterea
ama_kaly spune:
quote:Vai ce ma recunosc in vorbele tale! Si al meu face la fel..cateodata am impresia ca doarme cu tzatza-n gura toata noaptea pe post de suzeta!
Originally posted by arleena
tot incerc sa numar de cate ori se trezeste dar pana dimineata uit...si sunt prea adormita eu ca sa-mi notez sau ceva...asta e.sper ca acum ca papa hrana solida mai bine sa-si mai revina si sa nu mai ma trezesca asa de des.de
POZE
nasterea
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Viviana si