Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 25
mikiion spune:
quote:
Originally posted by miti2004
hai ca incep eu saptamana ( desi aici e duminica 11:17 seara ), asa ca va urez o saptamana faca plansete si cu copii papaciosi !
Hai sa va zic ce-am facut azi:
1) Azi i-am dat lui Alex supa-crema de legume pt prima data ! A fost in extaz pur si simplu ! i-am fiert morcov, telina si patrunjel ( sau pastarnac, ca eu habar nu am care e diferenta, e ca un morcov alb ). Le-am dat prin blender si am amestecat cu apa in care au fiert, i-am dat cu lingurita cam 150 ml zic eu, dar nu a intrat chiar tot in gurita, ne-am facut tare mozolici. Dupa 2 ore a cerut 100 ml lapte, eu incercasem sa-i dau si dupa supa ca eram curioasa daca era satul sau nu.
pupicei,
miti, mamica de20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
Nu te supara, dar ma gandesc sa-ti spun sa nu mai amesteci apa de la fiert morcovii cu piureul. Si asistenta de la CSLc ne-a avertizat, si am gasit si in mai multe carti. E plina de nitriti( sau nitrati?) care pot provoca o anemie la copii. Nu uita ca esti aici si nu sunt morcovii nostrii de acasa.
Pupici
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
camelia.t spune:
Mihaela stai linistita ca nici acasa nu mai sunt morcovii aia pe care-i stiai......trebuie sa-i cauti bine sa-i gasesti!!!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
adriana spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Adriana...nebulizatorul este un aparat cu care se fac aerosoli.Se pune intr-un rezervor o substantza medicamentoasa si aparatul ala o transforma in aburi care sunt inhalatzi.Faza e ca aerosolii nu se fac dupa ureche,trebuie sa-ti fie prescrisi de medic...cate sedintze,cu ce substantza...daca ai aparat acasa,iti da retzeta pt substantzele alea si-ti zice cate shedintze sa faci.Viviana si
Ingrid
POZE
Filmuletze
Vivi, mersi frumos de explicatie. Si totusi, substanta aceea ce e? Cum se numeste?
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
vivighe spune:
Asa...si acum sa spun si despre noi...la 6 luni a avut 7500 gr. si 68 cm,a facut vaccinul si n-a avut nici o problema...a fost o saptamana in greva foamei si n-a vrut sa bea decat lapte...nu mai sufera marul in nici o forma,drept pt care am trecut la masa de fructe la borcanele hipp...ca sa pape bebe mic tot soiul de fructe.Majoritatea ii plac,mai putzin caisele,numai ca nu-i ajunge un borcanel...vrea mai mult.La pranz papam supa(vo 50 ml zeama chioara),apoi piure ,cam 150 ml cu carnitza vo 30 grame,ulei de masline o juma' de linguritza.Initzial ii faceam piure doar din radacinoase si dovlecel...acum am inceput sa mai diversific...adik intr-o zi i-am dat numai dovlecel cu carnitza...in alta zi morcov si un cartof mic cu carnitza...
Programul nostru zilnic:
5-5.30 rar 6 prima masa...laptic cu cereale
apoi se mai culca pana la 7-7.30
9-9.30 sau 10 fructe
nani 30 min-1 ora
12-12.30-13(fructele nu-i tzin de foame 4 ore) supa 50 ml+piure 150 ml
14-16 nani
16-16.30-17 laptic
20-20.30-21 laptic cu cereale
nani pana dimineatza cand ne de trezirea in gangureli
POZE
Filmuletze
mikiion spune:
Eu am ramas in minte cu produsele de la bunica . Dumnezeu s-o ierte!!!
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
Steluta spune:
Buna,
Foloseste cineva scutece Pampers nr. 4+??? Care e diferenta intre 4 si 4+??? 
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
vivighe spune:
Adriana...pai asta e ...ca substantza difera in functzie de ce are copilul...Ingrid de exemplu a facut la inceput cu adrenalina,ser fiziologic si dexametazona,toate amestecate...si dupa cateva sedintze numai cu adrenalina si ser fixiologic.De asemenea raportul acestor substantze si cantitatea lor e in functzie de afectziune si varsta copilului.
Cocutzica...lui Ingrid i-a aparut initzial in dreapta si am dus-o la doc si dupa rivanol disparuse,dar sincer nu in totalitate,si apoi a reaparut si a aparut si la stanga.
POZE
Filmuletze
vivighe spune:
Dana...pe noi ne-a bagat in sperietzi doc. de familie cand avea Ingrid o luna ca n-avea pliurile de la piciorushe simetrice si ca e suspecta de displazie de shold si sa o tzinem cu 2 pampershi.Noi panicatzi cum eram am facut o eco la Stamate cand avea 3 luni si e ok...adik n-are nimik...acum parca nu mai sunt asa asimetrice...cine stie de ce or fi fost.Acum...io am citit ca daca are displazie/luxatzie are si pliuri asimetrice...dar daca are pliuri asimetrice nu e neaparat nevoie sa aibi si displazie/luxatzie.
POZE
Filmuletze
puiudana2004 spune:
Saru-mana mult pt raspunsuri.Incep sa ma mai linistesc,dar tot trebuie sa ma mai duc la un pediatru pana vine a mea din concediu ca sa nu stau cu grija!
iu all,o seara placuta si somnic cat cuprinde la bibiluti!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Buna,
Foloseste cineva scutece Pampers nr. 4+??? Care e diferenta intre 4 si 4+???
Steluta cuAndrada Cristina (17 iunie 2006)
Noi folosim si 4 si 4+.
Numarul 4+ sunt nitel mai lungi, peste burtica.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
20 iunie 2006
Viviana si