Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 24
vivighe spune:
Adriana...nebulizatorul este un aparat cu care se fac aerosoli.Se pune intr-un rezervor o substantza medicamentoasa si aparatul ala o transforma in aburi care sunt inhalatzi.Faza e ca aerosolii nu se fac dupa ureche,trebuie sa-ti fie prescrisi de medic...cate sedintze,cu ce substantza...daca ai aparat acasa,iti da retzeta pt substantzele alea si-ti zice cate shedintze sa faci.
POZE
Filmuletze
vivighe spune:
Carmina...deci mai urmeaza un Frumushescu'...sau o Frumushica?bravo...bine ca te-ai hotarat...mie mi-e firca sa ma gandesc la asta deocamdata pt ca stiu ca daca m-as gandi prea mult as ajunge si eu la concluzia ta...mai bine acum decat peste vo 3-4 ani...astept un moment de "inconstientza"...ca la mine asta nu e o hotarare pe care s-o iau dupa ce am chibzuit bine(cu cat m-as gandi mai mult cu atat mi s-ar parea mai nasol)...imi trebuie putzina nebunie...si gata...se face si bb2...momentan ma apara pastilutzele de astfel de hotarari luate la "betzie"
(glumeam)...astept sa mai treaca ceva timp ca sa pot considera ca ma pot lasa din nou in voia sortzii.
POZE
Filmuletze
26octombrie spune:
eu nu mai reusesc sa va citesc, oameni buni.. sunt cu vreo doua capitole in urma, tot imi propun sa stau intr-o seara sa ajung la zi, pentru a posta si io, da neam de pot!
uff, poate pana in we...
oricum, am intrat ca nu ma mai puteam abtine, am primit un link la un filmulez de am ras si cu degetele de la picioare...
doroti, poate tu ai auzit de el. e de-li-cios!
enjoy:
http://www.evz.ro/blog.php?mode=viewcat&cat_id=6
va pup si vin in weekend (dupa care ma duc la munca..)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
ralucis spune:
ama, maine inauguram scaunul brevi grand prix, asta pt ca o caram mai usor pe ilinca in scoica si acum, insa, ii ies picioarele afara
. ca material mi se pare rezistent si impermeabil, e de fapt o husa cam din material de gaeca de fas, captusit cu burete pe dedesubt, iar scaunul e din plastic gros, cu niste laterale din pplostiren, ca sa ii fie moale lui bb, asta e pe sub husa. maine avem mai multe drumuri de facut, asa ca o sa il testez pt inceput si intru seara sa iti spun. nu stiu insa cum sa il instalez, tot ca pe scoica, adica cu spatele la sensul de mers, sau invers?
cocutica spune:
Vivighe chiar nu stiu ce sa mai zic...dr. mi-a spus ca sa o las in pace atata timp cat nu se inroseste sau nu o deranjeaza la atingere si mi-a promis ca se va uita cu multa atentie la sanii Elenei cand ne vedem pentru vaccin(adica peste 2 saptamani)...mi se pare asa de mult pan atunci...dar sper sa nu apara ceva neasteptat.
Eu am mai citit pe undeva pe net ca ar fi "mica menstruatie" adica aceste "margelute" apar, dar dispar dupa cateva zile si air apar...La Ingrid au disparut si au reaparut?
Multi
ici !
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
puiudana2004 spune:
Fetelor va rog sa ma lamuriti si pe mine cu ceva.Cutele de la piciorusele lor trebuie sa fie la acelasi nivel la ambele picioare?Adica ,atunci cand te uiti la cute sa fie in acelasi loc si la un picior si la celalalt?Pt ca,asta seara am obsercat ca prima cuta din spaele genunchilor,la un picior e mai departata decat la celalat picior!Si cred ca nu e normal!Si pediatra mea nu este in tara!A plecat in concediu!Va rog sa imi raspundeti si mie ca sunt cam ingrijorata!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
miti2004 spune:
puiudana hai ca m-ai facut curioasa...numai ca al meu doarme acum, insa cand s-o trezi primul lucru o sa-i dau pantalonii jos...chiar nu stiam ca pot fi probleme, acum mor de curiozitate.
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
camelia.t spune:
Luanaaaa asa rar dai pe-aici!!!
Am cautat poze noi cu Hora si dezamagire.....chiar nimic! Mai pune ceva nou sa vedem evolutia frumoasei balerine.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
mikiion spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Fetelor va rog sa ma lamuriti si pe mine cu ceva.Cutele de la piciorusele lor trebuie sa fie la acelasi nivel la ambele picioare?Adica ,atunci cand te uiti la cute sa fie in acelasi loc si la un picior si la celalalt?Pt ca,asta seara am obsercat ca prima cuta din spaele genunchilor,la un picior e mai departata decat la celalat picior!Si cred ca nu e normal!Si pediatra mea nu este in tara!A plecat in concediu!Va rog sa imi raspundeti si mie ca sunt cam ingrijorata!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
Si eu am urmarit asta pt. ca Marc era considerat, din cauza pozitiei in uter, cu risc de displazie de sold. Nu sunt egale, dar pediatru spune ca nu e nici o problema. Si ca nu are nimic la picioruse.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
mikiion spune:
Vi se pare normal sa fac doua blocaje de canal f. dureroase la 3 zile diferenta? am scapa azi noapte dandu-i de 4 ori
de baut.
Cu somunul.... am incercat sa-l las sa doarma in patut. Ca pot sa-l mut fara probleme daca e adormit. Si la ora 4 dimineata s-a trezit complet. Eu nu l-am auzit ca se foieste( dorm pe un pat langa patut) si apoi m-am chinuit o ora jumatate sa-l culc la loc.......Asa ca mai bine la mine in pat, simt cand da sa se trezeasca si ii pun repede sanul in gura, si adormim amandoi ca niste bebelusi
. S-a dus cu tentativa de imblanzire a sefului. ....
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark