Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Buna fetele!

Voiam sa zic Magdei despre Nic cel mic. Intr-adevar, febra nu se considera decat dupa 38 grd. si nu te ingrijora decat daca se repeta episodul de voma. Noua ne-a spus doc ca la febra mai mult de 3 zile sa ne ingrijoram, daca nu apar si alte simptome.
Poate ceva din mancare i-a facut rau, incearca sa nu-i dai ceva complicat de manacare cateva zile, daca se repeta regurgitarea.. succes, hai!, nu te ingrijora, tinem pumnii sa fie bine Nic sa nu ai probleme

Angelica_g, voiam sa te intreb ceva: ai folosit parca la Sara nebulizator (asa am citit mai demult parca) , spune-mi si mie cum merge chestia sta? Trebuie pus un medicament in el care se inspira de catre bebe? Si unde se gasesc, si cum arata?
Fiica-mea aproape in fiecare luna are o sapt sau doua in care tuseste si e racita, nu mai stiu cum sa fac.. ba schimbare de mediu, ba aduce ceva Codrin de la gradi.. m-am saturat, ma gandeam poate gasesc si eu ceva pe aici si o fac bine fara medicamente...

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

DianaR cu ajutorul tau am reusit sa gasesc mesajele lui Vivighe. Iti multumesc. La noi nu se manifesta in nici un fel, fara roseata sau puncte alba, nici o umflatura nu e, dar o tin sub observatie(cu ochiul liber) ca trebuie sa evit sa o palpez. Daca apar simptomele de mai sus inseamna ca are mastita si se aplica rivanol, dar oricum daca vad ceva suspect aduc medicul acasa val-vartej, ca de felul meu sunt super panicoasa. dar sper sa treaca, asa cum mi s-a spus intr-o saptamana maxim.

Miti multumim ca esti alaturi de noi.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

As vrea sa urez si eu la multi ani sarbatoritilor: David si Stehan.

Neda felisitari pt cel de-al doilea dintisor dar si pt mama. Ce frumos trebuie sa fie. Eu o astept pe fi-mea sa zica si ea ceva.

Mihaela noi stam in Viena 2 ore si la dus si la intors. Sper sa fie ok. Am ceva emotii cu Nicole, dar cred ca ne vom descurca. Ea va face si vaccinul de 6 luni asa ca vom fi ok.

Incerc sa citesc si eu din urma si revin daca ma lasa printesa. Azi noapte a dormit foarte prost s-a trezit aproape la 2 orea. A stat treaza de la 2-3, vai de noi...

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Shori si Ildi felicitari pt dintisori.

Ce bine a mea printesa se chinuie de 2 luni sa-i iasa si nimic. Mai nou a facut si rani la manute de cat si le baga in guritza. Am incercat si tot felul de jucarii speciale de ros si nimic. nu le vrea.

CamiM sa-ti raspund si eu:
1) Nicole face baie o zi da una nu pe la 7-8 seara. Voi in ce spalatzi bebelusul??? Avetzi o caditza asa mare sau cum???

2) Doarme cu noi in pat si asta pt ca se trezeste f des si mi-ar fi mult mai greu sa merg de atatea ori la patutz. I-am mutat patutul la noi in camera si dupa ce venim din Romania as vrea sa o obosnuiesc sa doarma acolo.

De mancat, decat fructe (mar, para, banana) si cereale barley sunt preferatele ei. Am incercat-o si cu piure cu unt si i-a placut.

Azi cred ca mergem sa facem poze cu Mos Craciun pt ca a venit in mall. Am vazut si parada sambata.

Ama cat a costat carutul??? Ma refer la cel Peg Perego. As vrea sa-i mai iau si eu unul lui Nicole pt ca asta care-l am nu se ridica spatarul atat cat as vrea eu.

Mergi la inceput

Oana.iat bine ai venit printre noi. Fetele noastre sunt nascute la diferenta de o zi.

Mergi la inceput

Carmina ai baiat mare nu gluma. Uite un mare de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Am ajuns si noi la zi! intr-un sfarsit..

Multumim mult pentru toate felicitarile si urarile primite! Bebe Rado a fost un dulce de ziua lui: a dormit muuult, s-a jucat singurel, a papat tot ce trebuia, a spus primul "Mammam". Bineinteles nu constient dar...a fost un moment emotionant totusi. Si cred ca in curand spunem si tata. Bebe Mihnea ne-a invatat temeinic da da da da da..tatatatata :-) Si noi luam lectii de unde putem.

Ne-am revenit cu stomacelul insa e tare greu sa gasesti laptic fara lactoza. Nan. se pare ca a fost un focar de infectie de asta vara si multi bebelusi au facut aceasta enterocolita. Toate farmaciile se plangeau ca cererea pentru NAN e mai mare decat oferta. Si e gol peste tot. Am luat acum o cutie de Milupa pe care o combin cu ultima cutie de NAN, dar Milupa ...are un miros doamne!! a lapte stricat. nu stiu cum bebe il bea. Noi va trebui sa mai stam pe lapte delactozat pana sapt viitoare, cand deja trebuie sa incepem sa facem trecerea pe laptic cu lactoza. inca putin si trece.

Fetelor, ieri am iesit cu tati cateva ore. Ne-am relaxat, de parca uitasem cum era. Am fost la film. Children of men. Pentru cine nu l-a vazut, il recomandam cu cea mai mare caldura. E un SF...o drama SF. Clive Owen...fara cuvinte. Ma credeti ca dupa film am simtit sa vin acasa sa imi strang copilul in brate tare de tot. Nu va spun de ce...dar e un film ce trebuie vazut.

sa va spun un secret(poate tine si la bebelusii care nu papa prea bine). L-am pus deja pe Rado in premergator. Mergem, ne invartim, ne sucim, ne rotim, apasam pe tot ce se poate(noi am primit unul de la chicco pe care il recomandam cu mare caldura). si papam in premergator. intre un piciorus si o clapeta...merge si o lingurita.

Un pupic mare pentru ciresele mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by neda

In primul rind va multumesc pt felicitari

Si daca ieri a implinit 6 luni , Mihaitza a venit cu o surpriza.A zis MAMMMMAAA!
La inceput am crezut ca mi s-a parut dar dupa un minut a mai zis o data.Nu mi-a venit sa cred.Acum tati e gelos
Pt cele cu experienta -a zis doar de 2 ori si atit. Cam cum sta treaba cu vorbitul zice o data la citeva zile sau cum.AM incercat sa -l mai fac sa zica , dar el nu..Acu taica-su zice ca mi s-a parut.Dar chiar a zis..
Raportam si noi la 6 luni ave 2 dintisori( nu am mai intrat sa anunt dar cel de-al doilea a aparut cam la o saptamina dupa primul).
Ne trezim dimin pe la 5 .Papam laptic , apoi mai dormim o ora , din nou ne trezim di papam cereale dupa care mai dormim vreo 2,5 ore.Papica si apoi dupa masa inca cam 2 somnicuri cam de o juma de ora -maxim o oara.Seara mergem la culcare cam pe la 6-6.30 .
Nu vrem sa bem laptic numai daca ne uitam la TV sau jucarii.Dar ne plac cerealele si papam binisor legume si fructe.
Suntem tot micuti .Avem 5.600Kg si 63 cm.Am pormit de la 1.400kg si 40 cm.

Neda si Mihaitza

Felicitari de 2 ori!Si dintisor si mama.....mamaaaaa!Numai noua nu ne mai ies o data ca m-am saturat de balutze la greu si plansete si mai si...

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Sa raspund si eu la sondaj!Baita ii fac in fiecare zi,daca sarim o seara fara balaceala,e cam agitat cupilu.Acum il spal in fundulet,ca nu mai vrea mai nene sa stea si el putin culcat si e mare chin.Ii pun si dusul pe el dar dupa 1 minut,incepe sa tremure cu toate ca vad ca e incantat de jetul ala de apa!baita e la 8-8.30 seara.Daca mananca la ora 21,mai mananca pe la 4 dimineata,daca papa pe la 22,mai solicita lapte pe la 5,in schimb,noaptea bea fff multa apa,adica se trezeste de vreo 2-3 ori sa bea.Am incercat sa vad daca ii e foame si nu...vrea apa!!!Trezirea e intre 7-8 dimineata,la 9 papa fructele,pe la 10-11 pana la 12-13 nani,la 13 papa legumele si un pic de iaurt(numai asa mananca legumele),pe la 15-16 mai doarme 1 ora,iar inainte de baie intre 40 si 1 h de nani!
Dupa toata povestea cu spatele,sambata a venit cumnata mea sa ma ajute cu el ca sa nu il ridic,sa il tin in brate si ce credeti ca facea mititelul:de cate ori ma vedea intindea mainile spre mine si zicea MAMA.Initial am crezut ca nu aud bine,dar chestia s-a repetat de 5 ori in ziua aia!Imi era mila de el si pana la urma nu am mai rezistat si tot l-am lut in brate si l-am pupam....de nu mai trebuia sa ii fac baita in seara aia.Eram asa de fericita cand am vazut ca a inceput sa constientizeze....si ma bucur ca am avut martori ca nu ma credea ta-su daca ii ziceam.
iu all si o seara buna!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Buna seara tuturor...revin si eu dupa o pauza fortzata de o saptamana.Spun fortzata pt ca n-am avut net si abia azi s-a remediat problema.N-am reushit sa citesc chiar tot ce s-a scris,mai mult in diagonala,dar mi-a ramas cateva chestii in minte pe care vreau sa le scriu.

Cocutzica...noua asa ne-a spus cand am fost cu ea la medic,ca e colostru,ca rivanol,a si "stors-o"(scuze da nu stiu sa zic altfel)...Faza e ca noi credeam ca i-a trecut,dar surpriza...a aparut din nou,si chiar si la tzatzica cealalta.Tipa de la chirurgie ne-a avertizat ac daca se intampla asa sa ne ducem din nou la ea,dar eui sincer nu stiu ce sa fac,pt ca nici la noi nu era nici un fel de alt simptom...doar ca se simtzea la palpare(si nici acum nu este altceva).Am cautat intr-o seara pe net despre pubertatea precoce(intrebase Cypocs ceva si am cautat si eu de curiozitate),si am dat de "telarha prematura"(premature thelarche)...asta reprezinta debutul cresterii sanilor la fetitze oriunde de la nastere(sau 6 luni scria in alta parte),pana la 3 ani.Asta nu inseamna ca de acum incolo o sa le creasca sanii,ci doar ca se formeaza acolo nush ce mugure si ca pana la 2-3 ani dispare.Cica la fetitze n-are semnificatzie patologica,neinregistrandu-se valori hormonale crescute.Cum era descris acolo mi s-a parut mie ca seamana la fix cu ce are Ingrid si d-aia nu-mi fac curaj sa o mai duc la chirurg,ca acolo scria ca trebuie lasate in pace si doar urmarite...mai ca imi pare rau ca a stors-o acolo pt ca acum am zis ca s-a refacut...Dar unde sa o duc io oare sa imi spuna precis daca e asta sau nu?exista oare endocrinologi pediatrii?

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput