Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by dolcebaby

Fetelor voi ati folosit BATISTA BEBELUSULUI ? Stiti cumva dak are contraindicatii ? adica se poate folosi de mai multe ori pe zi?

Intreb pt ca am auzit la alti parinti ca i-ar putea afecta sinusurile dak este folosita mai des...

Dolce, eu am citit aici, ca o poti folosi de cate ori este nevoie.
http://www.overland.com.ro/faq.html

Multa sanatate!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Eu folosesc batista bebelusului de cate ori e nevoie si nu e contraindicat.E super buna.

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

STELUTA, DANA, multumesc pt raspuns asa stiam shi io...ca are acelasi efect ca sulatul nasului dar m-au cam bagat in ceata mamicile pe afara ...ca nu e domle bine sa abuzez ca e mica si sensibila si ii pot afecta sinusurile...
Eu "o aspiram" de cite ori fornaia pe nas, cam des cei drept pt ca este f racita saracuta...de trei zile luam si antibiotic (amoxicilina bis), pufuri in nasuc cu pivalone si seara 1 ml de aerius

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

In primul rind va multumesc pt felicitari

Si daca ieri a implinit 6 luni , Mihaitza a venit cu o surpriza.A zis MAMMMMAAA!
La inceput am crezut ca mi s-a parut dar dupa un minut a mai zis o data.Nu mi-a venit sa cred.Acum tati e gelos
Pt cele cu experienta -a zis doar de 2 ori si atit. Cam cum sta treaba cu vorbitul zice o data la citeva zile sau cum.AM incercat sa -l mai fac sa zica , dar el nu..Acu taica-su zice ca mi s-a parut.Dar chiar a zis..
Raportam si noi la 6 luni ave 2 dintisori( nu am mai intrat sa anunt dar cel de-al doilea a aparut cam la o saptamina dupa primul).
Ne trezim dimin pe la 5 .Papam laptic , apoi mai dormim o ora , din nou ne trezim di papam cereale dupa care mai dormim vreo 2,5 ore.Papica si apoi dupa masa inca cam 2 somnicuri cam de o juma de ora -maxim o oara.Seara mergem la culcare cam pe la 6-6.30 .
Nu vrem sa bem laptic numai daca ne uitam la TV sau jucarii.Dar ne plac cerealele si papam binisor legume si fructe.
Suntem tot micuti .Avem 5.600Kg si 63 cm.Am pormit de la 1.400kg si 40 cm.

Neda si Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

salutare ciresele si scumpe mamici!

Am reusit sa recuperez cu cititul pentru ca in weekend am fost prea agitata ca sa mai pot citi si super ocupata. Am descoperit un fel de nodul, cat o babita de piper la sanisorul Elenei si am crezut ca mi-a cazut o caramida in cap, sau mai multe .... Am vorbit cu doctorita la telefon si mi-a spus ca daca nu e rosie, umflata zona sau temperatura locala... si nu e... nu am de ce sa imi fac griji, ca e normal. Acum nu ramane decat sa ne tinem firea pana ne vedem si sa astetpam sa treaca...
Am cautat sambata pe forum ca parca a mai patit o mamica de ciresica asa, si pentru ca nu am gasit, am inchis calculatorul si nu l-am mai deschis pana azi. De fapt nu de aia nu l-am mai deschis ci pentru ca ajunsesem sa citesc tot felul de prostii legate de chisturi si dereglari hormonale, pana cand mi-am dat seama ca o voi lua razna daca o sa continui asa.
Acum stau cuminte si nu mai caut nimic...o astept pe Ela sa se trezeasca si sa manance banana cu portocala.

Pupici, multi pupici!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by neda

In primul rind va multumesc pt felicitari

Si daca ieri a implinit 6 luni , Mihaitza a venit cu o surpriza.A zis MAMMMMAAA!
La inceput am crezut ca mi s-a parut dar dupa un minut a mai zis o data.Nu mi-a venit sa cred.Acum tati e gelos
Pt cele cu experienta -a zis doar de 2 ori si atit. Cam cum sta treaba cu vorbitul zice o data la citeva zile sau cum.AM incercat sa -l mai fac sa zica , dar el nu..Acu taica-su zice ca mi s-a parut.Dar chiar a zis..
Raportam si noi la 6 luni ave 2 dintisori( nu am mai intrat sa anunt dar cel de-al doilea a aparut cam la o saptamina dupa primul).
Ne trezim dimin pe la 5 .Papam laptic , apoi mai dormim o ora , din nou ne trezim di papam cereale dupa care mai dormim vreo 2,5 ore.Papica si apoi dupa masa inca cam 2 somnicuri cam de o juma de ora -maxim o oara.Seara mergem la culcare cam pe la 6-6.30 .
Nu vrem sa bem laptic numai daca ne uitam la TV sau jucarii.Dar ne plac cerealele si papam binisor legume si fructe.
Suntem tot micuti .Avem 5.600Kg si 63 cm.Am pormit de la 1.400kg si 40 cm.

Neda si Mihaitza

Felicitari Neda pentru MAMA si pentru dintoc.Da de zis o sa zica la inceput mai rar, dar la nervi mai des.
Si nu mai sunteti deloc micuti, chiar BRAVO sunteti, adica la jumate de an tre sa aveti de doua ori greutatea de la nastere, 1.400x2=2800, da voi aveti 5600 deci de 4 ori, e bine.
dintoc mic!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

A.C. nu, eu am doar caruciorul simplu, fara scaun. Mai avem sa le luam botosei cu cristale si suntem cot la cot cu Mutu, ce mai!M-am hotarat sa ii iau scaun Brevi grand prix.Tin minte ca spunea cineva ca are, parca ralucis.Esti multumita de el, l-ai folosit pana acum? Si spune-mi te rog cum e materialul din care e facut?Magg Nic cel mic e un scump ! Chiar asa cu cine seamana?Parca a mai intrebat cineva. Poate e de la dinti febra daca nu da semne de raceala! si sper sa nu fie bolnavior puiul!Fetelor, ce mai stiti despre Ioana? Ce mai face, cand mai intra pe aici? Mi-e dor de ea!Si am o intrebare: rosia la supa o puneti cu tot cu seminte sau fara?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cocutica, Vivighe a avut probleme cu Ingrid cu un nodul la tzatzica si afost cu ea la chirurgie pediatrica, era in cadrul crizei hormonale, se adunase colostru.

Neda, felicitari ptr. mama si pentru dintisorul cu nr 2! De vorbit la varsta asta vorbesc cum au chef, pot sa spuna de te saturi un cuvant sau pot sa nu-l mai spuna cu zilele...

Magda, mie nu mi se pare febra, peste 38 temperatura rectala se considera febra la bebelusi. Poate era mai grosut imbracat si mai cald in casa ca de obicei sau poate era agitat facuse multa miscare sau plansese atunci normal temperatura lor poate creste cu jumatate de grad. Vladut voma cand avea mucisori, inca mai patim asa cand raceste... si daca s-a intamplat numai odata eu nu mi-as face prea mari griji, poate a manacat cu pofta si fiind in bouncer n-a putut elimina aerul inghitit...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

oana.iat bebelina ta e asa scumpica, zici ca e copil bun de facut reclame pt bebelusi!

arleena programul nostru de somn este ( cu mici variatii ): seara de pe la maxim 8 pana la 10:30 seara cand ii fac baie si papa, apoi papa la 4 dimineata cam adormit, se trezeste la 6 dimineata , apoi doarme de la aproape 9 pana pe la 10:30, si apoi intre toate mesele cate o ora ( rar 30 min, dar poate dormi si 1 ora jumate intre mese ). Doarme destul de mult, insa e bine. E rau ca pe timpul zilei adoarme cam greu si face scandal ...si in brate nu adoarme, doar in carut leganat...nu stiu ce o sa fac in avion ( plec in 2 sapt )...

magghy nu mi se pape mult 37.7, adica nu mi se pare febra...poate era inclazit. Cica daca vezi ca are temperatura putin mai mare ca de obicei ii mai scoti din hainele dupa el si ii mai iei temperatura in vreo 10 minute parca. Eu pe calorifere ( care sunt electrice, ca niste rezistente ) pun niste castronase cu apa, am si umidificator dar nu-l suport.

Neda felicitari pt primul cuvintel ! Si al meu a inceput sa faca nazuri la lapte, tot asa, ii plac cerealele, sucul de fructe si de ieri supa de legume...cu laptele daca nu ii este f foame nu papa prea mult ( ca vad cat ramane in biberon). Pupam pe Mihaita !

Cocutica sper sa i se retraga "bubita" cat mai repede Elenei ! ca sa nu mai stai tu ingrijorata.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

Amiss,Neda

Am fost azi la pediatru si rezultatul:faringita.Ne-a spus sa continuam cu paracetamol daca mai face febra .(azi nu a mai facut ,poate scapam de antibiotic).Asa ca Magda,poate si Nic are gatutul rosu.

Neda,felicitari pt MAMA.Erik spune numai MA deocamdata.
Ama,eu inca nu i-am pus rosie in supa,dar la inceput ii voi pune fara seminte.

Mergi la inceput