Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by arleena
io as avea un alt chestionar: cat si cand dormi copilasi vostri in 24 ore!?!?
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Arleena copilul meu are urmatoru program de dormit:
La 5.30 o pun eu la sin, maninca mai mult dormind.
Se trezeste la 7.00-8.00(simbata si duminica no pun de dimineata, asa ca la 7.00 e trezita si ma trezeste si pe mine, dupa ce da toti ursuletii jos de la caruselul de deasupra capului.
Apoi adoarme pe la 11.00 si doarme 1-2ore.
daca o dormit o ora, adoarme pe la 16.00, daca doua pe la 19.00(si aici ma dispera) si doarme 2ore.
Iarasi daca o dormit de la 16.00-18.00 la 21.00 e stingerea cu un sculat de tita la 22.30 si nani pina ne scoala mami dimineata la 5.30, daca a dormit de la 19.00-21.00 adormim direct la 22.30-23.00 si dormim pina dimineata.
Asta nii programu, si nu ma stresez ca nu doarme mult.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Multmumim tuturor celor care ne-au urat La multi ani ieri.
ILDI astept si eu ziua aia in care o sa renunte la masa de noapte : nici macar nu mananca la aceeasi ora, ci cand are el chef in intervalul 2.00-5.00.
Miti noi avem si fontanela mare + talpi transpirate = lipsa de calciu.

De ieri stam si noi in "patru labe" si e asa de fascinat ca incearca sa-si ia avant si da cu nasul in diverse chestii prin pat.
Doroti te rugam sa adaugi si acest progres la listuta si mai avem o mica rugaminte : sa inlocuiesti H-ul din numele lui, il cheama Stefan. Multumim.
Deseara mergem la ortoped sa vedem ce ne zice.
Gata, ma duc sa pasez supica ca acum face "boierul" comanda si trebuie sa fie gata.

O zi frumoasa va uram !

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ciresele dragi,

Sunt un pic ingrijorata de Nic cel Mic...

Ieri seara a vomitat in jet tot ce am mancat, imediat dupa masa...Pentru ca era in bouncer si tot timpul mesei a facut podul de jos , m-am gandit ca s-a agitat prea mult si nu e nimik in neregula.
Azi insa s-a trezit cu o usoara febra (37,7) temperatura lui de zi cu zi fiind maxim 37,2...
Iar ce a mancat ieri e in meniul lui de cel putin o saptamana, deci nu cred ca e a fost vorba de vreo reactie la mancare...

Acum stau sa ma intreb daca o fi vreo legatura intre cele dpua manifestari?
El era mucos cam de o saptamana, dar fara febra, fara nimik altceva, sincer cred ca aerul uscat din casa ii potenteaza din pacate problemele cu nasucul...

Acum nu-s ce sa fac...Nu prea pare sa aiba nimik, dar nu inteleg de unde febra???

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by shoricutza

Si noua ne iese un dintisor de 3 zile iar Ana se pare ca n-are nici-o treaba cu chestia asta. Sunt fericita ca nu o deranjeaza si sper sa fie la fel la toti dintisorii.
Stam si noi cat de cat in funduletz dar nu f mult ca picam in nas iar azi ne-am rostogolit in sfarsit ptr prima data de pe spate pe burtica!

Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

Soricutza eu nu am inteles bine, ese ori a esit?
Ori a esit si eu am scapat mesaju?
La rostogol desigur ca team trecut, da nu mai stiu daca si team felicitat, deci FELICITARI si sa te atii mamica.
Si stati si in fundulez?
Va rog mult cind ziceti de un progres, zicetil mai clar, ca eu sunt o leaca pe alta unda, si am trecut citeodata progrese neexistente ca mi sa parut ca sunt.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Buna Doroti, revin cu progresele noastre:

Multumim de trecerea in listuta la rostogoliri - tumbele au aparut la 4 luni si aprox. o saptamana.

Acuma, de la 4 luni si 3 saptamani am inceput sa ne taram chiar bine - si ne intoarcem in toate partile, si de pe burta pe spate si vice-versa.

Prima tentativa de cuvintzel - asa cum au zis mai multe fete, fara o legatura concreta - a fost "Diga-diga" - asa dulce si clar ca am incremenit . Numai atata sper sa nu "anunte" gemeni la tura urmatoare... Ca fratele meu are deja o pereche

Si asta a fost saptamana asta, deci dupa 4 luni si 3 sapt.

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ILDI25

buna seara

Cu mare bucurie anuntam aparitia celui de-al doilea dintisor
Doriti cand vei avea timp ,trece-ne te rog cu al doilea dintisor la 6 luni si 17 zile.

Ildi

Bravo!Felicitari!
Deci iata si perechea.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magghyc

Ciresele dragi,

Sunt un pic ingrijorata de Nic cel Mic...

Ieri seara a vomitat in jet tot ce am mancat, imediat dupa masa...Pentru ca era in bouncer si tot timpul mesei a facut podul de jos , m-am gandit ca s-a agitat prea mult si nu e nimik in neregula.
Azi insa s-a trezit cu o usoara febra (37,7) temperatura lui de zi cu zi fiind maxim 37,2...
Iar ce a mancat ieri e in meniul lui de cel putin o saptamana, deci nu cred ca e a fost vorba de vreo reactie la mancare...

Acum stau sa ma intreb daca o fi vreo legatura intre cele dpua manifestari?
El era mucos cam de o saptamana, dar fara febra, fara nimik altceva, sincer cred ca aerul uscat din casa ii potenteaza din pacate problemele cu nasucul...

Acum nu-s ce sa fac...Nu prea pare sa aiba nimik, dar nu inteleg de unde febra???

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Magda nu stiu ce ar putea sa fie, poate e raceala, da poate dintii.
am Nic cel Mic si sa se insanatoseasca degraba.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaRusu

Buna Doroti, revin cu progresele noastre:

Multumim de trecerea in listuta la rostogoliri - tumbele au aparut la 4 luni si aprox. o saptamana.

Acuma, de la 4 luni si 3 saptamani am inceput sa ne taram chiar bine - si ne intoarcem in toate partile, si de pe burta pe spate si vice-versa.

Prima tentativa de cuvintzel - asa cum au zis mai multe fete, fara o legatura concreta - a fost "Diga-diga" - asa dulce si clar ca am incremenit . Numai atata sper sa nu "anunte" gemeni la tura urmatoare... Ca fratele meu are deja o pereche

Si asta a fost saptamana asta, deci dupa 4 luni si 3 sapt.

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Felicitari de progrese, miam insemnat si trec chiar azi la listuta.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

salut! am reusit sa-mi devirusez si eu calculatorul, nu mai vroia sa deschida deloc dc, si acum am reusit sa va citesc. bun venit fetelor noi, oanele, v-am vazut si cireselele frumoase, deci sedere cat mai lunga la ciresici 2006!
tocmai am terminat si noi masa, as fi vrut sa ii dau mai tarziu, dar urla de foame, si a mancat cam 50 ml de piure subtire, diluat cu supa, facut din legumele de la supa, + san pe urma, dar putin de tot, ca a adormit la san si am pus-o in patut la somn. sunt multumita ca are de vreo saptamana un program frumos la pranz, doarme cam 2-3 ore, timp in care mai pot si eu sa fac ceva prin casa sau pt job. si mai doarme si cam 30 min-1 ora si dimineata, de la 9 la 10, si seara, de pe la 6 pana la 7. mai stau vreo 2-3 zile asa si ii bag si suc de mar si/sau morcov. de constipat, nu s-a constipat, ba chiar face caca de vreo 4 ori pe zi, dar nu e apos ca la diaree, ci normal, uneori cu ceva mucozitati.
sambata am iesit un pic afara si cred ca am racit amandoua, n-am stat mult, dar cred ca n-am anticipat eu bine temperatura si n-am fost chiar infofolite, acum ii curge nasul si mi-a si tusit un pic dimineata.
hai ca mai citesc un pic din urma sa vad cui vroiam sa ii raspund, ca am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

BUNA!

La multi ani pentru toate cireshele care au implinit 6 lunitze

Fetelor voi ati folosit BATISTA BEBELUSULUI ? Stiti cumva dak are contraindicatii ? adica se poate folosi de mai multe ori pe zi?

Intreb pt ca am auzit la alti parinti ca i-ar putea afecta sinusurile dak este folosita mai des...

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput