Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Magda Ioana as mai vrea si eu un wrap!
Nu ma intereseaza culoarea. Daca aveti ceva pe stoc ar fi super!

Sau...poate una dintre voi nu-l mai vrea si vrea sa-l vanda ??

Va pup!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

buna seara

Cu mare bucurie anuntam aparitia celui de-al doilea dintisor
Doriti cand vei avea timp ,trece-ne te rog cu al doilea dintisor la 6 luni si 17 zile.

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ildi, felicitari ptr dintisorul cu nr 2!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

hai ca incep eu saptamana ( desi aici e duminica 11:17 seara ), asa ca va urez o saptamana faca plansete si cu copii papaciosi !

Hai sa va zic ce-am facut azi:
1) Azi i-am dat lui Alex supa-crema de legume pt prima data ! A fost in extaz pur si simplu ! i-am fiert morcov, telina si patrunjel ( sau pastarnac, ca eu habar nu am care e diferenta, e ca un morcov alb ). Le-am dat prin blender si am amestecat cu apa in care au fiert, i-am dat cu lingurita cam 150 ml zic eu, dar nu a intrat chiar tot in gurita, ne-am facut tare mozolici. Dupa 2 ore a cerut 100 ml lapte, eu incercasem sa-i dau si dupa supa ca eram curioasa daca era satul sau nu.

2) La masa de seara de dupa baita ( adica la 10:45 ) i-am dat numai cereale in biberon, a halit tot, 175 ml...pana acum ii dadeam lapte si ce ramanea mai ingosam cu cereale. Insa am luat decizia de ai ii da cereale pt ca vreau sa vad daca o sa se mai trezeasca la 3:30-4 dimineata...in ultimele 2 nopti s-a trezit pe la 2:30 si nici nu a papat mai mult de 80 ml...asa ca sper sa se trezeasca pe la 6...am cam mari sperante, nu ???

Magghyc m-a amuzat tare mult murdariciul tau cu cereale pe mustati ca un pisoias ! ...

pupicei,

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Buna dimineata, fetelor!
offff, iar e luni, iar suntem singurele pana diseara pe la 7-8. Tare ,mai e bine in week-end, cand suntem impreuna toti 3......
OanaRusu, multumim ca te-ai uitata la pozici
La noi vad ca e cam pe invers : eu am avut dpn 21.06 si am nascut pe 12.06, iar tu ai avut dpn pe 12.06 si ai nascut pe 21.06...
Hainutele Iana sunt super. La noi se gasesc la magazinul Teba Industries si nu sunt toate cu defect,insa cele cu defect trebuie sa la analizezi bine, ca sunt si cu defecte vizibile si deranjante. Am luat si noi o gramada de body-uri cu 20.000 buc., in conditiile in care cele fara defect sunt 70.000. Dar de purtat prin casa si de murdarit de suc sunt bune. Am gasit si blugi cu 80.000 si camasi de blugi cu 80.000.Voi cand ziceti ca se muta in Iasi, va referiti la fabrica, nu? Ca magazinul cu produse Iana e de mult timp la noi.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)
fetitza lui mami http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/photo/294928803621597442/0

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by EllaX
Deocamdata, cred ca ramanem pe suc de fructe. Ar trebui sa ne cumparam un storcator, si am vazut ca sunt cam scumpe. Voi cum faceti sucurile? Ce storcatoare de fructe aveti? Si inca ceva: daca faceti piureurile cu blenderul, nu ies cam spumoase? Ca la noi asa ies (ne faceam noua) si eu, una, ma cam balonez dupa ele.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Ella, eu ii dau pireut din borcanele, adica cumparate si suc de morcov am incercat eri, tot cumparat, si cei interesant cai place, mie nu.Sar am o razatoare de plastic care jumate e razatoare si jumate e storcator de citrice, are si un fel de sita si daca vreai iai numai sucu daca vreai numai pireul, sau le amesteci, nasa mia dato, ei ia trimiso din Italia.Imi place.
Despre blender, intradevar es asa mai spumoase, das fine parca, si nu am observat sa se baloneze asta mica.
Mamica ii da marul sau para decojita, taiata asa ca so poata ea anina si io da, sa vezi ce bucurie pe capu ei, asa ii place, si gingiile le mai scarpina.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

David-Mihai si Stehan-Cristian pt cele 6 lunite , Andreea Sanziana si Elena Sanziana pt cele 5 lunite!

Shori si Ildi,felicitari pt dintisori!
Revin dar sa mai citesc sa nu pierd ceva!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Buna seara!!!
Ieri am fost la vaccin si in urma lui a ramas cu o usoare febra si iar kka cu muci si grunji. sper sa nu patim ca data trecuta dar la al 2 lea bebe clar nu voi mai face Infarixul.
La 6 luni are 8,200 kg si 72 ????!!!! cm. Nu ma intrebati cum de luna trecuta a avut 74 si acum 72 ? Oricum mai sigur sunt 74 decat 72 si asta prin comparatie cu alti bebei care au 72 cm si sunt vizibil mai "scurti" decat Mihnea.

Cat priveste dermatita atopica, el o are, dar pt ca nu stiam ca trebuie sa am grija de alimentatie din cauza ei, si nici ca ea predispune la tot felul de alergii, am actionat in consecinta...adica i-am dat cereale cu gluten fix de la 6 luni, cereale pe care domnul le-a savurat pur si simplu, i-am dat si cartof si ma gandeam saptamana viitoare sa-i dau si banana. Si noua ni s-a recomandat trixera de la Aven, dar acum am trecut pe toata gama mustela. Si dupa ce impac copilul revin...

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Tinem pumnii sa fie totul bine,sa nu mai aibe Rostogolici problemutze!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by oana.iat

Buna dimineata, fetelor!
offff, iar e luni, iar suntem singurele pana diseara pe la 7-8. Tare ,mai e bine in week-end, cand suntem impreuna toti 3......
OanaRusu, multumim ca te-ai uitata la pozici
La noi vad ca e cam pe invers : eu am avut dpn 21.06 si am nascut pe 12.06, iar tu ai avut dpn pe 12.06 si ai nascut pe 21.06...
Hainutele Iana sunt super. La noi se gasesc la magazinul Teba Industries si nu sunt toate cu defect,insa cele cu defect trebuie sa la analizezi bine, ca sunt si cu defecte vizibile si deranjante. Am luat si noi o gramada de body-uri cu 20.000 buc., in conditiile in care cele fara defect sunt 70.000. Dar de purtat prin casa si de murdarit de suc sunt bune. Am gasit si blugi cu 80.000 si camasi de blugi cu 80.000.Voi cand ziceti ca se muta in Iasi, va referiti la fabrica, nu? Ca magazinul cu produse Iana e de mult timp la noi.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)
fetitza lui mami http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/photo/294928803621597442/0

/

Da-da - de fabrica e vorba.

Vad ca si altceva mai avem in comun, ca si la noi tata azi vine numai dupa 7 seara

Felicitam si noi pe Alex

Pentru Maria lui Irinel, dorim din tot sufletul ca Dumnezeu sa o aiba in paza si sa-i intareasca pe parintii ei - am tot citit la topicul destinat ei si vad ca nu mai sunt vesti noi - cel putin azi-dimineata.

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

Iata ca in sfarsit reusesc sa mai scriu cateva randuri. Fiica-mea doarme, tati la fel, iar eu pe forum .

Multumim in primul rand tuturor mamicilor care ne-au felicitat pentru implinirea de 5 luni! . Am inceput si eu traditia Lacramioarei, ca la fiecare aniversare sa pregatesc cate un tortulet. Asa ca vineri am bucatarit un tort de ciocolata. Nu arat si poze ca sa nu va imbolnavesc .

Altfel noi suntem bine. Marti am fost la dr. Marcu. Concluziile ei:

- sa nu-mi fac nici-o problema pentru acea formatiune chistica de pe ovar. Oare este ceva normal la bebelusi?? Oricum am de gand ca peste cateva luni sa mai fac o ecografie la dr. Stamate, pentru a verifica evolutia/involutia acestei formatiuni.

- cum ultimele uroculturi au iesit negative, ni s-a prescris mai mult preventiv sa luam cate 2 ml de Eritrim, timp de 7 zile.

- tot preventiv mi s-a recoltat si mie sange pentru hemograma, sideremie, electroforeza hemoglobinei (sper sa nu fi gresit, ca eu la termenii medicali ), sa verifice diverse chestii.

Diversificarea o incepem abia la 6 luni. In continuare ii dau doar tzatzica.

La progrese ne laudam ca sta singura in fundulet. Deci Doroti, cand vei avea tu timp, ne poti trece progresul la varsta de 5 luni (fara vreo 3 zile ). Dar e suficient doar 5 luni. De rostogolit nici pomeneala, caci eu nu prea o pun pe burtica. In schimb ii face o placere deosebita sa stea in picioruse, sustinuta de noi bineinteles. Si in poponeata e interesant, dar in picioruse e de-a dreptul fascinant. O sa ii cumparam si tarc de joaca, sa fiu eu mai linistita ca nu se apuca de facut vreo acrobatie.

Oana si Alexandra bine ati venit in livada noastra cea frumoasa de cirese!

In legatura cu sondajul: baita o fac de obicei seara, in functie de masa Andradei. Uneori e la ora 20, alteori la 21. Dupa baita imediat vine masa. Daca nu doarme macar un sfert de ora inainte de baita, papa ce papa si adoarme la san. Altfel ne mai jucam si dupa masa. Problema mea e ca o adorm in brate. Vad ca ii este somn, se freaca la ochi si atunci o iau in brate, ii soptesc la ureche sau ii cant si adoarme in maxim 5 minute. Daca vad ca se foieste si se uita in toate partile, renunt la faza cu adormitul ca nu merge.

Si doarme toata noaptea, pana pe la 6 dimineata, cand ii dau sa pape si apoi o iau in pat langa mine ca sa mai traga un pui de somn. Ei dimineata adoarme singurica, dar sa fiu langa ea. Chiar zambeste cand o pun in pat, caci stie ca urmeaza sa ne culcam. Reuseste sa mai doarma maxim 2 ore. Peste zi mai prinde intre supturi cate un somn scurt de jumatate de ora, dar nu mereu. Ah, si peste zi nu merge faza cu adormitul in pat langa mine.

Trebuie sa o dezobisnuiesc de adormitul in brate. Din pacate, daca o asez in patutul ei, o "fura" peisajul: jucarele, "prietenii" de pe pereti, se joaca cu picioarele. Nici gand sa stea linistita, ca sa adoarma. Si cand se plictiseste se apuca de plans. Daca vin langa patut, atunci vrea neaparat sa o iau din patut. Asa ca ma invart intr-un cerc vicios .

Ella, imi pare bine ca am gasit pe aici si o braileanca. Eu am ramas in Bucuresti dupa ce am terminat facultatea. Parintii inca mai au apartamentul in Braila. Acum s-au mutat la bunicul la tara, la Insuratei. Dar rudele si fratele sunt inca in Braila. Ah, eu am stat in Viziru 3, vis-a-vis de restaurantul Pistruiatul.

Revin...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput