Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

DianaR,lui Robert iam luat f. multe hainute de la Iana,care-i site-ul lor?
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ildy, da, de ala e vorba, magazinul de pe Mucius scaevola, ai fost acolo? Lucruri pana la un an gasesti de obicei destule si frumusele, mai mari is greu de gasit in ultima vreme...

Marrycalu, uite: http://www.iana.it/start.php

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

DIANA R eu am fost doar la magazinul de pe Eminescu .Am auzit ca este si langa Teba dar am crezut ca-i aceasi treaba, n-am stiut ca sunt mai ieftine ,pe motiv de defect. Oricum defectele sunt minore aproape insesizabile banuiesc .Oricum fata de cele chinezesti si turcesti astea sunt super ok chiar si cu defect.Si mama mea lucreaza la o firma italiana de confectii pt copii , ea lucreaza la magazie si ea vede toate modelele noi care apar ,dar nu au magazin de desfacere ,toate sunt facute pt export si am tot batut-o la cap sa-i convinga pe sefii italieni sa-i vanda si ei ,ca doar e angajata . Si intr-un final a reusit. Asa ca daca tot a venit frigul a cumparat o geaca groasa de iarna a fost 550.000 ,nu stiu daca a fost scumpa sau ba ,dar e frumoasa tare. Deci eu de-acolo cumpar mai mult, sunt de calitate.

Hai ca m-am intins prea mult ,sper sa nu te fi plictisit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

Neatza la toate cireselele!

Fetelor am intrat repede sa va intreb daca febra fara nici un alt simptom poate insemna inceputul unei raceli.Erik a facut ieri la pranz 37,7msi i-am pus supozitor.Seara avea 38,3 si i-am mai pus unul.Spre dimineata a facut iar 38.Se poate sa fi luat de la rebeca ,ca ea tot tuseste si are muci,si deocamdata sa nu faca decat febra??(deocamdata nici nu vreau sa ma gandesc la o posibila infectie urinara,otita.....

Amiss ,parca asa ai patit tu cu Petra.Ce a fost pana la urma??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Bey, am acelasi carucior ca si Mutu Ia uitati aici: http://www.gsp.ro/index.php?a=61288&shift=1 Are un peg perego pliko p3 ca al lui Seb!

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Si noi avem exact la fel,tot pe roz ca avem fetita.Ama,al tau este set cu o geanta ,londou si scaun auto?Al nostru asa este.

Alina,mami de fetita Delia (4,5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

OanaS da, asa a avut si Petra. Pe parcursul a 3 zile doua reprize de febra peste 38. Maxim 38.2 a avut, fara nici un alt simptom. Dintii nici pomeneala sa iasa rosu in gat nu am vazut face pipi normal ... I-am dat doar siropel nurofen si eferalgan alternativ la 4 ore pana nu mai avea febra si reluam cand avea.
Am fost si i-am facut analizele uro, copro, i-am luat sange(asta pt altceva) si i-am facut si o echo la rinichi (a iesit normal).

Analizele ne ies luni.
De atunci Petra nu a mai avut febra in schimb are mucisori + nas infundat.

Multa sanatate!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Ildy, nu m-ai plictisit deloc. E bun pretul la jacheta.

La multi ani David Mihai si Stefan Cristian de prima jumatate de anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by marrycalu

DianaR,lui Robert iam luat f. multe hainute de la Iana,care-i site-ul lor?
Marilena si Robert(2 mai 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o

Uite link-ul: www.iana.it
Deci se muta la voi, la Iasi, norocoaselor!!
Pentru mine tot prea departe e - Arad sau Iasi.
Am luat ceva pulovar de lina pt bebe de 1 an - pt o prietena - si mi-a placut fff mult calitatea - oricum sunt mare fana ar tb sa primesc ceva cadou de la ei ce reclama le tot fac...

DianaR, asa un pic sunt banateanca - m-am nascut si am crescut pana la 6 ani acolo, merg in banat la o matusa cand pot - din pacate mai putin in ultimii ani.

Insa sunt tare nostalgica sa vad Timisoara - imi amintesc multimea de trandafiri din foisorul in care ma jucam cand eram micutzi (cu fratele meu).
Am un amalgam destul de mare la "origini" - mama e sibianca si tata era bistritzean, asa ca am cunoscut cam tot ardealul - facultatea in Cluj si acuma, de 5 ani, m-am mutat in Tg Mures.

Sa revin la subiect, la hainutze, am fost un pic dezamagita de 1 iunie - nu am multe da' nu-s ok deloc, macar ca stiam ca ar fi bune.

Paul insa le aprociaza pe toate - le baga in guritza fara discriminari

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Oana- unii bb-ei fac febra cind le iasa dintisorii, asa ca verifica in urmatoarele zile daca nu ai iasa vreo unul..

Mergi la inceput

Oana, am avut la Vladut cateva hainute de la 1 iunie, nu stiam inca de Iana si de magazinul de la fabrica, oricum pe vremea aia vindeau la fabrica hainute la preturile normale de magazin, nu reduse, dar tot cam cat cele de la 1 iunie si incomparabil mai bune. Pe la 5 luni am aflat de el si ne-am dus sa-l vedem si de atunci suntem clienti fideli...

Mergi la inceput