Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 18
OanaRusu spune:
Si sa inchei cu asta - imi cer scuze, am vrut sa fac vizualizare si-am apasat pe "trimite" 
Apropo de bb2, Carmina - e just motivul ca mai bine acuma decat peste 3-4 ani.
La mine e si varsta care ma "inghesuie" adica sper sa nu fie prea mult pana la urmatoarea 
Intre fratele meu si mine diferenta e de 1 an jumate si asta mi-a placut mereu - parca a fost tare bine sa fim intr-o minte decat la distanta mare...
Desi am avut cezariana si eu, medicul meu imi spunea ca daca am rabdare sa nu nasc la un an distanta pot spera la nastere normala - deci nu mi-a impus o perioada minima pana la bb2.
Nu stiu ce sa mai zic - deja m-am obisnuit sa aud pareri ff diferite de la un medic la altul.
Insa desi dorim si bb2 f mult, deocamdata asteptam sa mai mergem putin la servici - ma tem de o absenta prea mare profesionala.
Gata, probabil v-ati saturat de mine pentru vreo 2 sapt macar...
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor
21 iunie 2006
DianaR spune:
multumim fetelor de urari!
La multi ani Raluca de prima jumatate de anisor!
Shoricuta, felicitari ptr. dintisor si ptr. rostogol (parca imi pare ca ai mai scris dar nu sunt sigura desi imi amintesc mesajele tale de ieri, adica le vizualizaz pe pagina, o fi din cauza fonturilor???
glumesc
)
Oana, hai mai scrie ca eu nu ma satur de citit, stai linistita!
Monica bine ca te-ai razgandit si ai scris, la fal ca si in cazul Oanei ma bucur cand fetele scriu mult!
Mihaela, l-am admirat pe seful ce frumos manaca, dupa prima lingurita babetica incurca si devenise oricum inutila... Vreau si eu copil manacios 

Ella, se pare ca pruncii nostri sunt din acelasi aluat, nemancaciosi... Vai si amar de capul meu ca eu cred ca bebe 3 veci pururi nu mai fac dupa 2 nemancaciosi...
Azi am fost la Timisoara in vizita la bunici, am fost si in mall si ce bine mi-a picat, am fost doar cu Timi care a fost un monument de cumintenie...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Oana, hai mai scrie ca eu nu ma satur de citit, stai linistita!

Numai ca maine (AZI!!!) o sa am ochii umflati si o sa fiu bosumflici.....
Da' am stiut ca asta ma paste daca imi pune net si acasa.... ca nu ma pot abtine si cum DC da dependenta.....
quote:
Azi am fost la Timisoara in vizita la bunici, am fost si in mall si ce bine mi-a picat, am fost doar cu Timi care a fost un monument de cumintenie...
He-he... de cand visez sa ajung si eu prin orasul meu natal.....
DianaR, tu ce parere ai de "iana"? Avem aici, in tg mures, magazin de-al lor si mi-a placut tare mult ce am gasit, numai ca pe site-ul lor sunt chestii mult mai dragutze.
Poate ajungem la vara, in concediu, pana in Banat... Da' io chiar visez si nici macar nu sunt in pat....
Noapte buna!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor
21 iunie 2006
ama_kaly spune:
Bey, am acelasi carucior ca si Mutu
Ia uitati aici: http://www.gsp.ro/index.php?a=61288&shift=1 Are un peg perego pliko p3 ca al lui Seb!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
miti2004 spune:
Fetelor, noi nu ne laudam cu progrese de rostogolire, insa ii place sa stea in fundulet, ajutat bineinteles, si face o gramada de abdomene pe zi in speranta ca il ajuta cineva sa se ridice...adica eu !....in rest, mai nimic, doar "vorbarie" multa pe zi, adica gangureli si tipete.
Noi seara papam la 7:30, apoi ii fac baita si masaj cu lotiune la 10:30 seara si papam, si direct in patut. Ii fac asa tarziu pt ca tot sper ca intr-o buna zi ( sau mai bine spus, intr-o buna noapte ) nu o sa se mai trezeasca...pt ca la 3:30-4 papa...si apoi la 6 dimineata e fff treaz
, desi papa abia la 8 dimineata, si "vorbeste" de ma termina...
a.daniela pupam fetele tale cucuiete !
ama-kaly super pozele cu Seby su ursuletul !
a.c v-am vazut comoara in poze, o papusica !
mikiion am murit de ras cand am vazut cum papa fi-tu ! eu cred ca o sa se faca profesor de arte martiale dupa ce sunete scoate ! 
shoricutza felicitari pt rostogoliri ! va invidiem !
wapi si al meu are tot timpul talpile si palmele trasnpirate...e lipsa de calciu ???
Ellax si eu am aceeasi intrebare ? cum sa-l culc la el in pat ziua...ca doarme doar in carut....
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
mikiion spune:
miti iti dai seama cum se aude prin peretii astia de carton? Noroc ca am doar un vecin in stanga( eu stau intr-un trimplex) ca altfel.....
Doar am spus ca e klingonian....Mai ales in video 2 face asa. Dar il starnea si taticul care il filma. Cu el vorbea asa.
DianaRvreau si eu un copil care doarme
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
DianaR spune:
Oana, esti de fel din Timisoara! Oh... Eu am locuit 17 ani in Timisoara, in Arad ne-am mutat doar de 4 ani, atat eu cat si sotul eram timisoreni... Dar asta-i viata... Mi-e dor de Timisoara cateodata, noroc ca ne-am facut prieteni in Arad, ca altfel... Acolo stau si cei 4 bunici...
Iana, eu am mai zis de ei dar tu inca nu activai la subiect. Au fabrica aici dar se muta in curand la Iasi
. La fabrica au magazin de prezentare unde gasesti hainute cu defecte mai mari sau mai mici la preturi super 2, 4, 8 ron. Trebuie insa sa cauti si sa mergi des sa gasesti ceva fara defect mare si dragut. Am o gramada de hainute de la ei, chiar fiu-miu ii imbracat numa de la ei, la Timeea am mai primit hainute si care nu sunt de la Iana. Au si magazin in centru, cu hainute fara defecte dar la preturi de magazin, avandu-l pe cel de la fabrica alea mi se par scumpe si tot nu iau de acolo, dar probabil ca voi fi nevoita... Tot mai putine lucruri gasesti la fabrica, probabil cum se muta la Iasi... Is chiar faine, calitate buna, aspect placut, rezista excelent la calcat... Cand pun urmatoare tura de poze o sa scriu care-s cu hainute Iana...
Mihaela ca bine zici, totusi am progresat, Timeea doarme, fiu-miu nici nu dormea si nici nu manca...
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Bey, am acelasi carucior ca si MutuIa uitati aici: http://www.gsp.ro/index.php?a=61288&shift=1 Are un peg perego pliko p3 ca al lui Seb!
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Mda, sunt impresionata, Ama...

Diana ,
Timeea (18.05.2006)