Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
camelia.t spune:
Felicitari Ana pentru dintisor si pt acrobatii! La mai mare!!!

Eu inca sunt in dilema daca Andrei face alergie la laptele de vaca sau nu. I-am facut branzica din lapte de la magazin si din cate imi dau seama daca derulez......cred ca dupa branzica i-au iesit petele pe fata ( doar doua, da ma enerveaza de mor, parca il vad pe Fini cand era mic si-mi aduc aminte cat am tras cu el cu alergiile).
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
shoricutza spune:
Roxana felicitari ptr Catalin rostogolici!!! 
Camelia multumim frumos.
Io sper sa-ti faci griji de pomana cu alergiile si sa fie ok Andrei.
ama_kaly spune:
shori eu am citit ,dar cred ca am uitat sa felicit
so: FELICITARI pt dintzoc si la mai multi!!!
Felicitari si pt rostogoliri, vad ca Ana nu pierde timpul, bravo!
Carmina eu oricum nu pot sa fac acum imediat bb2 din motiv de cezariana.Nu pot nici in urmatorii 3 ani din motiv de scoala.Dar dupa aia torn 2 unul dupa altul daca ma ajuta Dumnezeu, sau macar unul.
Tu ai inceput deja sa lucrezi la bb2?Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
LYLY809 spune:
Shori,felicitari pentru rostogolici si dintulici![]()
Recunosc ca, daca nu scriai mesajul anterior, nu as fi stiut. Nu prea mai am timp sa citesc toate postarile voastre si sunt rau de tot in urma cu somnul...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ILDI25 spune:
quote:
Mai spunem o data ca ne-a dat si noua primul dintisor si ca ne rostogolim ca poate ne mai vede cineva si se bucura pentru noi, cine stie .... (dar daca nu, nu-i bai)
Liana, mamica Anei - 26 mai 2006
Felicitari pentru aparitia primului dintisor
ILDI25 spune:
Arleena noi facem baita pe la ora 19-20 (nu zilnic tot a doua zi) apoi papam laptic si de trezit ne trezim cam devreme pe la 5-6 , dar mai avem o trezire si noaptea ca ne este foame.
Vreau sa va intreb si eu ceva; si bb vostri se trezesc noaptea sa manance ? David cam de la o luna jumate pana pe la 4 luni nu s-a mai trezit noaptea ,dar de-atunci iar se trezeste in fiecare noapte ,si mai nou seara bea si 250 ml lapte.Daca bea 250 ml seara la 9 ,pe la 3-4 noaptea sigur e treaz .
Am facut si eu un MONTAJ pt cine are chef sa se uite .
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=18873f97719b63d85f19ca&source=browse
monicutza_bb spune:
Multumim mult Danutei si puiutului ei pentru urarile de la multi ani pentru 5 luni
Nu ma asteptam sa ne ureze cineva, mai ales ca nu prea m-am simtit in largul meu sa mai scriu (am inceput sa scriu pe vremea supararilor cu fonturile si alte chestii) si am preferat sa va citesc si sa ma bucur pentru realizarile piticilor.
Carmina ma bucur mult ca te-ai hotarat pt bb2 (din aceleasi considerente vrem si noi inca un sufletel) sper sa fie totul in regula si sa ramai gravi repede. Spor la treaba ![]()
Am plans mult aseara, am reusit sa citesc de Mariuca si am facut ceva ce nu am mai facut de mult
. Nu imi pot imagina ce este in sufletul lui Irinel.
Revin cu noutati despre noi mai tarziu 
Monica
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
OanaRusu spune:
Buna seara livada! Si somn usor puiutzilor ![]()
Tare mult va admir fetelor pe cele care reusiti sa postati - eu ma stradui sa citesc, vad cate ceva la care vreau neaparat sa raspund si pac - ies ca-i musai si a doua zi la fel...
Multumim de trecerea in listuta la rostogoliri 

- tumbele au aparut la 4 luni si aprox. o saptamana.
Acuma, de la 4 luni si 3 saptamani am inceput sa ne taram chiar bine
- si ne intoarcem in toate partile, si de pe burta pe spate si vice-versa.
Prima tentativa de cuvintzel - asa cum au zis mai multe fete, fara o legatura concreta - a fost "Diga-diga" - asa dulce si clar ca am incremenit
. Numai atata sper sa nu "anunte" gemeni la tura urmatoare... Ca fratele meu are deja o pereche ![]()
Si asta a fost saptamana asta, deci dupa 4 luni si 3 sapt.
Daca tot ma culc tarziu, sa "raportam" si noi programul nostru: de culcare seara: baita pe la 8-8.30, apoi papam si de obicei adomim in timpul sau dupa masa. Masa de seara e de obicei bibe, cu tzitza numai daca o vrem desert.
Doarme de la 8.45 - 9.00 pana dimineata la 6.30 - 7.00
Si asta e motivul pentru care il rasfata toata lumea, ca merita
- asa a dormit de micut, adica cel mai putin dormea de pe la 10 la 3 - cand papa si somn apoi pana la 8, asta de pe la 3 saptamani.
Peste zi are un somn inainte de masa, unul in jurul pranzului - inainte sau dupa masa de 13.30 - si inca un somn dupa-masa - uneori mai fura cate un nap pe la 7 seara. De obicei, doarme 40 min - parca are ceas inglobat...
Ceva ce m-a mirata la puiutzul nostru - il deranjeaza sa doarma cineva in camera cu el. Am fost plecata la maica-mea 10 zile si am fost nevoita sa dorm cu el in camera 3 nopti - se trezea aproape din ora in ora, sugea si adormea - noroc cu sanul. In noaptea in care m-am mutat in alta camera nu s-a mai trezit.
Asa a facut si cand l-am mutat din camera noastra, unde a dormit pana la 3 luni in cosuletz - adica de la trezit 2-3 nopti cam din ora in ora nu s-a mai trezit deloc peste noapte - si era de-a dreptul mortal cum isi rasfira mainile si picioarele, ca avea loc, in tot patutzul, parca tinea loc de parcare pentru tir.
Tare dulci sunt puiutzii vostri filmatzi in actiune, i-am vazut pe toti - numai eu nu reusesc sa pun un filmuletz, macar cel cu tarash-tarash...
Va doresc o noapte cat mai buna si muuuulta odihna!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor
21 iunie 2006
OanaRusu spune:
Asa, inca ceva:
Bun venit Oana si Alexandra - si eu m-am nascut pe 12 iunie, cu ceva timp in urma.... Dulce Alexandra, ochisori albastri
. Termenul meu era 12 iunie dar Paul s-a hotarat sa vina pe 21 - deci tot 12 da' pe dos [:)))]
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor
21 iunie 2006

TIMEEA si Raluca -Alexandra