Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

As vrea sa urez si eu la multi ani sarbatoritilor acestui weekend: Luana, Rado Gabriel, Daria, Daria-Maria, Timeea si Raluca. Sa cresteti mari si sanatosi puiuti mici.

Roxana felicitari pt progresele lui Catalin.

Dana multa sanatate.

Revin mai tarziu...sper.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by mihatocae

Salutare, mamici de cirese! Eu am un bebe-piersciutza nascut in 7 iulie si avem o problema! De o saptamana papam Topfer 2 si piure-uri (pana acum papa doar zeama de la supa de legume si suc de mar, portocala, morcov). De cand ii dau si legumele pasate in zeama se stramba tot si nu-i mai place decat daca ii amestec si sucul cu piure-ul. Dar problema noastra cea mare este CONSTIPATIA!!! De 3-4 zile se screme si plange tot, se face mov la fata iar kk este tare si solid, incat nici nu se absoarbe nimik in pampers. Ce sa fac? E de la lapte sau de la piure? Sau de la cele 2 combinate. Am citit pe la voi ca morcovul fiert constipa si nu i-am mai pus in piure, dar tot asa constipat e, parca tot mai rau cu fiecare zi. A mai patit cineva asa? Va rog sa ma ajutati...

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Eu as zice ca mai degraba trecerea la formula cu numarul 2 este motivul.
Cum reglezi scaun bebelus(experienta proprie):
ceai caldut de musetel, inainte de masa, ca sa ti-l bea. Eu il indulcesc cu putina fructoza;
Suc de pere. Eu ii fac si para rasa si ii adaug in lapte. Astfel, dintr-un copil constipat care abia facea kk o data la doua zile, cu gemete si supozitor, am ajuns la doua scaune pe zi NORMALE. in supa ii pun si morcovul pasat, nu-i bai...
Oricum, nu lasa bebelusul sa se chinuie sa faca, pana il reglezi eu zic sa-i pui supozitor.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Aniversare fericita razaciosilor: Timeea-Dulcineea, Raluca-Licurici si David-Bravul Spiridush

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!!!
Ieri am fost la vaccin si in urma lui a ramas cu o usoare febra si iar kka cu muci si grunji. sper sa nu patim ca data trecuta dar la al 2 lea bebe clar nu voi mai face Infarixul.
La 6 luni are 8,200 kg si 72 ????!!!! cm. Nu ma intrebati cum de luna trecuta a avut 74 si acum 72 ? Oricum mai sigur sunt 74 decat 72 si asta prin comparatie cu alti bebei care au 72 cm si sunt vizibil mai "scurti" decat Mihnea.

Cat priveste dermatita atopica, el o are, dar pt ca nu stiam ca trebuie sa am grija de alimentatie din cauza ei, si nici ca ea predispune la tot felul de alergii, am actionat in consecinta...adica i-am dat cereale cu gluten fix de la 6 luni, cereale pe care domnul le-a savurat pur si simplu, i-am dat si cartof si ma gandeam saptamana viitoare sa-i dau si banana. Si noua ni s-a recomandat trixera de la Aven, dar acum am trecut pe toata gama mustela. Si dupa ce impac copilul revin...

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Buna seara!!!
Ieri am fost la vaccin si in urma lui a ramas cu o usoare febra si iar kka cu muci si grunji. sper sa nu patim ca data trecuta dar la al 2 lea bebe clar nu voi mai face Infarixul.
La 6 luni are 8,200 kg si 72 ????!!!! cm. Nu ma intrebati cum de luna trecuta a avut 74 si acum 72 ? Oricum mai sigur sunt 74 decat 72 si asta prin comparatie cu alti bebei care au 72 cm si sunt vizibil mai "scurti" decat Mihnea.

Cat priveste dermatita atopica, el o are, dar pt ca nu stiam ca trebuie sa am grija de alimentatie din cauza ei, si nici ca ea predispune la tot felul de alergii, am actionat in consecinta...adica i-am dat cereale cu gluten fix de la 6 luni, cereale pe care domnul le-a savurat pur si simplu, i-am dat si cartof si ma gandeam saptamana viitoare sa-i dau si banana. Si noua ni s-a recomandat trixera de la Aven, dar acum am trecut pe toata gama mustela. Si dupa ce impac copilul revin...

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carmina, daca nu e prea mult, zi-mi si mie ce indicatii ai mai primit pt dermatita atopica, ca si noi suntem in situatie.Ma cam baga in ceata informatiile stiintifice de pe net si nu gasesc ceva concret de genul: asta e voie, asta nu.Totusi am inteles ca si asta se poate manifesta diferit de la un bb la altul.....dar nu strica o experienta in plus.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Camelia eu nu-i dau prea multa atentie ca sa fiu sincera. cand este mai frig afara Mihnea face niste bubite rosii in jurul gurii si se vede ca are pielea mai uscata, plus ca are o eczema pe picior, e de culoarea pielii doar la atingere o sesizezi.
Eu folosesc produse de la mustela fara parabeni si alti brontozauri, ma usuca la buzunar mai ales uleiul ala pt. caditza ca se termina repede dar cam atat. Nu fac nimik special. Am un pic de grija cand mananca sa nu-l las ud pe la guritza ca ma gandesc ca poate il mananca si pe el.
Am sesizat ca al meu copil mananca si mananca bine daca ii fac piureul mai lichid dar sa il dau cu lingiritza, asa ca iti dai seama ce e la gura lui cand mananca.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina sa stii ca si eu am sesizat acelasi lucru la Seby, mananca mai bine daca e mai lichid piureul de orice.Si cand te gandesti ca mi-a trebuit o luna sa-mi dau seama de asta.. Uite ca suntem iar seara pe forum la discutii ca pe vremea cand eram Si eu vreau bb2 dar nu chiar acum..peste vreo 3,4 ani! La bebe 3 inca nu stiu daca ma incumet, dar o sa ma decid dupa bebe2!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Ama si mie tot cam o luna mi-a luat pana m-am prins desi el saracutzul mi-a dat cateva indicii. Nu intelegeam cu intr-o zi mananca bine si in alta imi scoate peri albi. Eu ii dau apa tot cu linguritza dar nu o spal o las cu ce are ea acolo. Si lui ii placea apa aia, cand linguritza devenea curata, adica numai apa Mihnea nu mai voia si eu credeam ca nu-i mai este sete si tot asa. Si acum 3 zile am zis sa-i pun apa in piure ca asa credeam ca-l pacalesc stii, ca vede ca am pus cu lingutitza, si stupoare bebe mananca tot si mai si voia .
Ei si nu-i chiar ca pe vremuri ca uite, mai scriu un mesaj, mai spal un bibe, mai stau cu bebe, greu...nici nu ma asez pe scaun.
Eu daca nu-l fac acum pe bebe2 peste 3-4 ani nici atat. Sa ma apuc atunci iar de nopti nedormite, diversificari, vaccin, diaree, etc...no way. Mai bine acum sa nu-mi ies din mana .

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

La multi ani pentru cele 6 lunite Raluca si Timeea!!! Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase!!!

Arleena multumim frumos pentru felicitari!
Noi dormim de la ora 1 (aproximativ) noaptea pana la 10 dimineatza iar in timpul zilei dupa fiecare masa ne jucam un pic si apoi dormim intre 30 min - 2 ore (2 ore daca dorm io cu ea). In principiu pot sa spun ca doarme destul de mult ...

Dana bine ca ai ajuns la spital si ai aflat ce si cum. Multa sanatate!

Mai spunem o data ca ne-a dat si noua primul dintisor si ca ne rostogolim ca poate ne mai vede cineva si se bucura pentru noi, cine stie .... (dar daca nu, nu-i bai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Carmina, felicitari ptr greutatea/inaltimea lui Mihnea. Pai a luat super bine! O fi mancat el putin cum spui tu dar a asimilat f bine.

Mergi la inceput