Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

quote:
Originally posted by puiudana2004

Fetelor,intre timp,eu am ajuns la spital!Am fost la recuperare,si de fapt nu e coloana,e o intindere musculara fff urata!Ca trat mi-a dat flamexim,ketospray,omez si mydocalm.Multumim frumos!
Gicutza
EllaX,e bun trat primit???Nu mai alaptez de vreo 2 luni!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...

Seamana cu ce ti-am spus eu antiimflamator pe gura (piroxicam=flamexin) si local (ketoprofen spray), decontractrantul Mydocalm si Omezul ca protectie ptr. stomac. Deci e ok.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

.

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by EllaX

Puiudana, bun e tratamentul. Daca iei Flamexin, nu e necesar Omez, din cate stiu, mai ales daca il iei dupa mese (Omezul ti l-a dat ca sa-ti protejeze stomacul - acelasi lucru il face si luatul Flamexinului dupa mancare, cum iti recomandase si DianaR). In plus, ce ti-a zis DianaR la sfarsitul recomandarii e foarte important sa retii:

quote:
Evita miscarile bruste, ridicatul de greutati, stai cat poti in repaus iar masajul si gimnastica sa le faci doar dupa un consult de specialitate si sub supravegherea medicului sau fizioterapeutului.

De la mine: sper ca ti-a dat tratament pe 10 zile, nu mai mult. Sper ca ti-a facut o radiografie, sa stie de ce te doare coloana si ce trateaza. Incearca, atunci cand te apleci, sa nu te indoi spatele, ci genunchii - asa, ca domnisoarele de familie buna.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Tratamentul e pt 10 zile,dar nu coloana e problema,ci o intindere destul de urata a muschilor.Gimnastica usoara mi-a recomandat,dar cat sa nu ma doara si la cald sa incerc sa indrept spatele.

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiM

Dana multa sanatate sa iti revii repede ca Andrei are nevoie de tine la capacitate maxima. Uite de la noi o pentru mamica bolnavioara.

Cami & Sofia
poze Sofia

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Avem si noi progrese: de ieri Catalin se rostogoleste!!!!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
[font=Trebuchet MS]POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Felicitari pt progrese!Acum sa te tii!O sa stai cu ochii numai pe el....

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Wapi, sa-ti spun de ce am incercat cu mar, para si gutuie in acelasi timp? Sincer? Pt ca eram curioasa cum va reactiona. Si a fost exact cum banuiam, ca doar nu s-o gasi fix Ana mea mai nemofturoasa, cand mancarea n-a fost punctul ei forte niciodata! Adevarul e ca si noi, daca am fi obisnuiti cu gustul ala fad-dulceag de lapte praf, n-am manca ceva atat de agresiv acru-dulce-aromat precum amestecul de mai sus sau un piure din legume cu miros si gust intens (precum telina, ardei). Avand in vedere ca nu e nici o graba cu diversificarea, eu am luat-o chiar ca pe un experiment si nu m-am necajit, mai ales ca stiam ce greseala fac! Suc bea in continuare, intre masa de dimineata si urmatoarea, "stins" cu mult ceai dupa!
A, si multam de sfaturi, eu cred ca nu i-as fi diluat piureul de fructe (uitam!) si rau as fi facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Arleena, Ana adoarme intre 20:15 - 21:15 si, de o saptamana, doarme pana dimineata la 6 - 7. Mai are vreo trei episoade de somn in timpul zilei, doua in casa - cu durata intre 15 min si 2 ore, in medie 1 ora fiecare - si unul afara, depinzand foarte mult (invers proportional), ca durata, de cat de zgomtoasa este zona in care mergem. In medie, doarme 3-4 ore in timpul zilei.

Si sa va spun ce am observat eu: daca nu sunt pregatita sa o culc intre 20:15 si 21:15 (adica sa am baitza facuta, biberonul la indemana), nu mai adoarme decat dupa orele 23. Daca ratez si culcarea aia (s-a intamplat o data), mai adoarme dupa 1 noaptea - si in timpul asta este tot mai agitata si maraita. Oare nu se intampla asa si la ceilalti bebelusi care adorm foarte tarziu? E doar o idee, stiu ca fiecare e altfel si se aplica alte reguli...

Mergi la inceput

TIMEEA,RALUCA ALEXANDRA pt cele 6 lunite si HORIA ALEXANDRU,DAVID si ALEXANDER-RYAN pt cele 5 lunite!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Salutare, mamici de cirese! Eu am un bebe-piersciutza nascut in 7 iulie si avem o problema! De o saptamana papam Topfer 2 si piure-uri (pana acum papa doar zeama de la supa de legume si suc de mar, portocala, morcov). De cand ii dau si legumele pasate in zeama se stramba tot si nu-i mai place decat daca ii amestec si sucul cu piure-ul. Dar problema noastra cea mare este CONSTIPATIA!!! De 3-4 zile se screme si plange tot, se face mov la fata iar kk este tare si solid, incat nici nu se absoarbe nimik in pampers. Ce sa fac? E de la lapte sau de la piure? Sau de la cele 2 combinate. Am citit pe la voi ca morcovul fiert constipa si nu i-am mai pus in piure, dar tot asa constipat e, parca tot mai rau cu fiecare zi. A mai patit cineva asa? Va rog sa ma ajutati...

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Am uitat sa precizez si ca inca mai suge si de la san si bea si ceva ceai cam 30-40 ml pe parcursul unei zile. Multumesc.

Luca Rapidistul:
Luca 4 luni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by mihatocae

Salutare, mamici de cirese! Eu am un bebe-piersciutza nascut in 7 iulie si avem o problema! De o saptamana papam Topfer 2 si piure-uri (pana acum papa doar zeama de la supa de legume si suc de mar, portocala, morcov). De cand ii dau si legumele pasate in zeama se stramba tot si nu-i mai place decat daca ii amestec si sucul cu piure-ul. Dar problema noastra cea mare este CONSTIPATIA!!! De 3-4 zile se screme si plange tot, se face mov la fata iar kk este tare si solid, incat nici nu se absoarbe nimik in pampers. Ce sa fac? E de la lapte sau de la piure? Sau de la cele 2 combinate. Am citit pe la voi ca morcovul fiert constipa si nu i-am mai pus in piure, dar tot asa constipat e, parca tot mai rau cu fiecare zi. A mai patit cineva asa? Va rog sa ma ajutati...

Luca Rapidistul:
Luca 4 luni:

Si noi papam lapte praf (NAN) si am avut oarece pb cu constipatia dar cu o hidratare buna (apa plata si putin ceai) si fructe (pireu de mere si pere) am rezolvat. Oricum, chiar daca este alimentat artificial mi se pare ca destul de repede ai intrat cu diversificarea si mai ales cu sucurile. Eu oricum sunt destul de impotriva acestor sucuri (desi la cel mare i-am dat de pe la 4 luni).Dar cu cel mic nu am mai repetat gresala.Am inceput direct cu pireul de morcovi cu patrunjel, apoi cu fructe coapte la cuptor si facute la blender, etc, si nu mi-a refuzat niciodata nimic si nici nu s-a constipat peste masura.Incearca cu pireu de pere, este foarte bun pt constipatie.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput