Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Noi "tentam" o diversificare cu Ana - deocamdata, incerc sa-i dau sucuri de fructe si fructe, ca ne-a intrat noua in cap ca are nevoie de vitamina C. Sucul de struguri e un succes: nu-i dam noi cat vrea. In schimb, alaltaieri i-am copt mar, para si gutuie (la cuptor), i le-am pasat si hai sa incerc. Aici

http://new.photos.yahoo.com/iulicutu/album/576460762340443962/photo/294928803629057079/27

sunt trei poze in care se vede ce s-a intamplat.

Adevarul e ca mirosea acru si era acru amestecul, mai acru decat fiecare fruct in parte, nefacut la cuptor. Eu l-as fi mancat pentru ca imi spuneam ca e sanatos... si pentru ca m-am obisnuit.
Deocamdata, cred ca ramanem pe suc de fructe. Ar trebui sa ne cumparam un storcator, si am vazut ca sunt cam scumpe. Voi cum faceti sucurile? Ce storcatoare de fructe aveti? Si inca ceva: daca faceti piureurile cu blenderul, nu ies cam spumoase? Ca la noi asa ies (ne faceam noua) si eu, una, ma cam balonez dupa ele.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Camelia.t,foarte frumos montajul,si noi avem ceva de genul asta,de cand ne-am cunoscut pana sa nascut bebe.
Ama,e un scump baietelul tau
Oana.iat bgun venit printre noi,ma bucur ca ma e o ieseanca
Puiudana2004 si pe mine m,a doare f.tare spatele,dupa niste investigati,am aflat ca am coloana prea curbata si un inel deplasat,am facut tratament,dar cand ridic copilul tot ma doare f. tare.
A trebuit sa facem o interventie la ochisor,era infundat canalul lacrimar,nu am reusit sal desfundam prim masaj,am avut mari emoti,dar acum e bine.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Diana merci de raspuns...intre timp vorbisem si cu ella pe ymess si mi-a spus.....

bun venit pe la noi prin livada OAna cu ciresica Alexandra

ama am uitat sa-ti spun ca seby e super dragut si ce bulanase are si el...cred ca se trag de la suptul de noaptea....ca asa are si alex..btw, el transpira cand se joaca sau face ceva efort, cum ar fi si suptul??? ca al meu e tot apa si doc mi-a spus ca e din cauza ca e cam grasunel

shoricutza felicitari Anei pt aparitia dintisorului, mai ales ca suporta f bine fenomenul.da' io ma tot intreb, cum nu se trezeste la asa manevre???al meu imediat face ochi cand ii deranjez somul....

mikiion ce tare e piticul cum papa...adica mai mult nu....si faza cu bevetita si la noi e...atata trage de ea ca si-o da jos daca o leg bine.

carmina cred caluarea deciziei a fost un prin pas de curaj...restul vine pe urma....bafta sa ramai sa faci si o "frumuseasca"

magghy cu cine seamana nic cel mic???micutul cu mutrisoara de asiatic...e fff dragut

CamiM
1.orarul nostru e ceva de genul:dupa ce se trezeste de amiz(intre 5-7) papam, apoi joaca, la 9-9:30 baita, masaj, un pic de joaca si apoi papa si adoarme cand papa.
2. el doarme cu noi in camera dar in patutul lui, am observat ca nu-i place cu noi inpat..se tot chitaie si se foieste pana il pun in patutl lui.

io as avea un alt chestionar: cat si cand dormi copilasi vostri in 24 ore!?!?

ella sucul il fac la storcator(adica faceam ca nu-i mi fac ca tot degeaba)si piureul am un mixer vertical care f bun pt cantitati mici.

no hai ca m-am intins cu mesajul asta... ca tre sa-l fac cumva pe alex sa adorma mai iute ca asa nu-i treaba(pe la 2 a adormit ieri

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Ella de ce ai incercat cu trei fructe deodata ? Eu am incercat cu un singur fruct, si i-am dat cate putin ( de exemplu saptamana aceasta am introdus marul : i-am pus luni un sfert de mar in piureul de para, marti jumatate de mar ..... azi am mancat doar piure de mar ). Eu ii pasez si fructele si legumele printr-o strecuratoare mica si le diluez cu zeama in care au fiert legumele la supa-crema sau apa plata la fructe. La inceput i le-am facut destul de subtiri - acum mancam ceva consistent ca o smantana.
Arleena noi dormim asa : seara de la 23.00 la 09-30 (cu aproximatie ), ziua mai avem doua somnuri de 1h-1.30 (un somn pe la 12.30-13.00 iar unul pe la 16.30-17.00), uneori mai dormim si afara cam jumatate de ora, in total cam 14h de somn pe zi, uneori 15h (maxim).

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam ciresele rumene!!

La multi ani ciresele sarbatorite azi: Timeea si Raluca Alexandra!!

Multumim fetelor care au raspuns la micul nostru sondaj . M-am mai linstit nu suntem total in afara "normei". De dormit Sofia doarme cu noi, asa am inceput de mici ca mi-era mie mai usor si inca nu am trecut-o in patul ei dat fiind ca inca se mai trezeste noaptea sa pape. De fapt noi avem patul ei pus in continuarea patului nostru (i-am dat jos o parte)si noaptea o mai pun si la ea dar de obicei ajunge tot intre mamica si taticu!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ella si noi avem aceeasi problema cu somnul ziua: daca stau langa ea doarme bine si 2 ore cateodata, daca o las sa faca nani singurica se trezeste dupa maxim 30 de minute.Daca gasesti un leac la asta sa ni-l spui si noua!!

Dana multa sanatate sa iti revii repede ca Andrei are nevoie de tine la capacitate maxima. Uite de la noi o pentru mamica bolnavioara.

Arleena ca sa raspundem la intrebarea ta:Sofia doarme cam asa: ziua doarme cam de trei ori intre 30min si 2 ore: dimineata pe la 11 cam 30 de minute, la pranz de pe la 2:00 cam 1 ora rar mai mult si pe dupa amiaza de pe la 5:30 iar cam 30 de minute. Seara adoarme cam intre 8-9 si doarme pana a doua zi de dimineata pe la 8(noaptea se mai trezeste asa pe jumatate si scanceste sa-i dau tzitzi si apoi adoarme la loc); in total cam 14-15 ore pe zi.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Avem si noi progrese: de ieri Catalin se rostogoleste!!!!!
Insa am si probleme: deoarece nu am mai avut laptic sa-i dau timp de mai mult de 24 ore, a trebuit sa incetez cu alaptatul, care oricum de la o vreme era f rar. Un san este super k, nici n-ai zice c-a avut vreodata lapte, insa celalalt ma doare rau , e greoi si sunt disperata. M-am muls un pic si a iesit ceva lapte. Nu stiu ce sa fac sa nu ma mai doare, sunt disperata!! Sa incerc cu pompa sa scot restul de laptic sau ce ar trebui sa fac? A mai trecut cineva prin probleme asemanatoare??

Arleena - cum adica o noapte intreaga? Pai Catalin al meu nu stiu daca a dormit de 2 ori toata noaptea asa legat... Uau ce bine o fi de mamicutele cu bebelusi care dorm toata noaptea!!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Buna dimineata, fetelor!
Doroti, pupici ca ne-ai trecut in lista
Roxana, incearca sa scoti tot lapticul din sanul care te doare. Daca nu ai mai alaptat de 24 de ore s-a adunat acolo lapte si nu e bine. Pune-l pe bebe sa suga sau scoate cu o pompita si scapi de durere, dar vezi ca o sa se mai faca alt laptic.....
Arleena- Alexandra mea doarme cam asa: noaptea de la 10-11 pana dimineata pe la 7-7.30 si ziua mai doarme de pe la 10.30 pana pe la 12.30 si inca vreo ora dupa amiaza.
Pupam toti sarbatoritii de azi si le dorim sa fie sanatosi si sa-i bucure pe parintii lor in fiecare clipa !
Am plecat la smotru , ca parca nu se mai termina cu treaba prin casa...

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)
Fetitza lui mami http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Pai Roxana, cum spui ca nu mai ai lapte daca un san ti-e beton de plin? Probabil ca ti s-a blocat si vreun canal! Pune-l pe Catalin sa suga cat mai des de la ambii sani dar incepe ce cel bomba, pune comprese calde pe el in timpul suptului si inainte de supt, fa dus caaaaald cat poti si maseaza sanul sub jetul de apa iar apoi ofera sanul copilului sau te mulge, si intre supturi pune comprese reci. Eu zic ca mai poti alapta, e pacat sa renunti! Felicitari ptr. rostogolit!

Arleena, noi dormim de la 23 la 8 cu o trezire ptr papa, apoi de la 10.30 la 12, o jumate de ora intre somnurile de peste zi (de obicei afara), de la 16.30 pana la 19 chiar 19,30 sau mai trage un pui de somn pe la 21 de 30 min mai ales daca suntem afara in marsupiu sau la cumparaturi.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Avem si noi progrese: de ieri Catalin se rostogoleste!!!!!
Insa am si probleme: deoarece nu am mai avut laptic sa-i dau timp de mai mult de 24 ore, a trebuit sa incetez cu alaptatul, care oricum de la o vreme era f rar. Un san este super k, nici n-ai zice c-a avut vreodata lapte, insa celalalt ma doare rau , e greoi si sunt disperata. M-am muls un pic si a iesit ceva lapte. Nu stiu ce sa fac sa nu ma mai doare, sunt disperata!! Sa incerc cu pompa sa scot restul de laptic sau ce ar trebui sa fac? A mai trecut cineva prin probleme asemanatoare??

Arleena - cum adica o noapte intreaga? Pai Catalin al meu nu stiu daca a dormit de 2 ori toata noaptea asa legat... Uau ce bine o fi de mamicutele cu bebelusi care dorm toata noaptea!!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Eu zic ca ar fi posibil sa se fi infundat vreun canal daca ai alaptat mai rar in ultima vreme. Fa un masaj sub dusul cald si mulge-te.Cam asta era solutia la cele care au mai patit asa. Succes!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput