Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (112)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Multumesc pentru urari, fetelor. Sunteti niste dragute.
N-am facut mare lucru, au venit doar cumatrii si cumnatii mei. Dar a fost dragut. Am facut pizza si a iesit super si o placinta cu mere. Creca am mai pus un kil.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Deea, "mama mamelor care nu pot" o sa-i ramina lui Ali.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Un banc offtopic ... dar fain

suna telefonu';răspunde John:
- John!
- Yes, Sir!
- Uită-te pe geam!
- Yes, Sir!
- Ce vezi?
- Doamna se săruta cu un domn, Sir!
- John!
- Yes, Sir!
- Ia pusca! (John se duce si aduce pusca lângă telefon)
- Yes, Sir!
- Ocheste-l pe domn!
- Yes, Sir!
- Trage! (bum)
- Yes, Sir!
- Ce s-a-ntâmplat?
- Doamna a cazut în piscina.
- Ce piscină, idiotule?!
- Sir?!
- Yes, John!
- Ce număr ati format?

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Irina... La multi ani mami !!!!!!!! Sa fi sanatoasa si fericita !!!! si sa traiesti 100 de ani fara reparatii capitale !!!!

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Ali isi face probleme daca sa-i dea cereale cu miere prelucrata termic , in schimb ii da omleta. Nu are nik, mai Ali.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ce habauca sunt si eu Irinutza!!
Cat despre ochelari, cred ca eu bat recordul, dupa sarcina si nastere am ajuns la -1, si -2 deci sunt chioara de-a binelea...dar am auzit mai demult o remarca venita din partea unui batranel care tare m-a distrat: In viata cu cat vezi mai putine si daca reusesti sa auzi numai ce vrei esti mult mai fericit! asa ca, asta e....Acum serios vorbind eu am o mare problema cu ochelarii de cand il am pe Alain, nu pot sa stau cu el si sa am ochelarii ca ii trage jos automat, din cauza asata i-am stricat de vreo 3 ori ca ii las te miri pe unde si cum sunt din aceia fara rama, mioapa cum sunt nu-i vad si calc sau ma asez pe ei Am inceract lentile de contact dar nu le tolerez, nu stiu ce o sa ma fac....
Alain e aproape adormit, asa ca am si eu liber vreo 2 ore

Mergi la inceput

Multumesc, Deea! Parca chiar 100.... ce zici , nu-i cam mult ? Eu si cu Giga Petresu, Dumnezeu sa-l ierte.

poze Sabina

Mergi la inceput

Eu tot incerc sa citesc intr-o carte de ce nu se da albus la bebei inainte de 1 an. Si Sabi vrea si ea sa citeasca.
Ali, sa nu te superi ca am ris. Si eu patesc la fel citeodata. O fi bun nu stiu ce ? da ma apuc si-i dau sa guste fasole sau crenvusti.

poze Sabina

Mergi la inceput

Cica albusul de ou poate provoca alergii (eruptii ale pielii, scaune moi si urit mirositoare, agitaie etc.) Insa s epoate introduce treptat albusul inglobat in "zdrente de oua" in supa inca de la virsta de 8 luni.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Fetelor, eu am scris mesajul anterior acum 2 ore, dar n-am avut net . Intre timp vad ca si cuscra a intrat din Italia sa ne povesteasca ce face dragalasul de Marco . Abia asteptam sa ne povestesti cum a fost acolo.
Mersi Deea , dar stii ca bebelusii sunt ca o carte alba...repede se imprima orice pe ea. Foarte important cand il inveti ceva este sa o faca auditiv, tactil si vizual. Asa m-am chinuit cu pozele alea de carton cum are si Moni...nu stia decat vreo 2-3 animale. Acum a luat-o rapid cu invatatul.
Silvi, numai la corb spune cum face, restul animalelor le scoate din gramada si mi le arata cand ii cer. La masa am invatat-o acuma, albinutza si vaca. Si surpriza, apropo de nemancat, mi-a halit tot, plus desert, iart cu banana, plus 100 ml de lapte. Trebuie sa ma plang mai des... A mancat Alain? A mancat. Putin, dar conteaza. Las ca se da el pe brazda si cred ca nu mai dureaza o luna, hai 2, pana cand va renunta la atata laptic .
Ali, cum sa nu-i dai banana? De la 5 luni am inceput. Si chiar e unul dintre singurele fructe care ii plac. Marul nu prea, perele...mai bine nu, strugurii da, prunele da, ma rog, astea de toamna, nu vb de piersici si caise care plac la orice bebe. Totusi albus...poate in taiteii din supa, ca acolo nu poate intra mult. Altfel, eu n-as da.
Am plecat la nani cu fetitza (de fapt ea doarme), mi se lipesc ochii, e un soare si o calduraaa, zici ca vine primavara.
dragelor!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput