Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (112)
Raspunsuri - Pagina 22
maraki spune:
Deea, lampa cu gaz ![]()
![]()
![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki
andiaroro spune:
silvi
intr-adevar esti la -2, dar tu ai castigat decat un -1, pe cand eu am luat -1.5 dintr-un foc, ca inainte aveam ochelarii doar de fason pt calculator.
eu sunt: ana cu accent pe
n.......mama-ffff rar si numai in situarii extreme cand ana parca nu aude si nu intervine la solicitarea baiatului
eu am incercat si lampa si lumanarea.....si acum imi amintesc cum am luat un 10 la fizica invatand la lumanare asteptand-o pe mama de la serviciu, dar in general aveam ocupatia lui
maraki
ana si alexandre (17.02.2006)
LunaNoua spune:
Lampa cu gaz si de la nasa mare!!! 

...bleach .. ce urat miroseau alea !!! ...
Ali, misterul bananelor a fost elucidat de doamna contabila sefa a sectei ... care a numarat si trecut in registre nu's ce substante ... si a tras concluzia din bilantul bananelor ca POTI sa ii dai pana la 5 banane pe zi. Daca depasesti 5 ... vine fiscul si da amenda ... ca asa evaziune nu e de tolerat!!!... si da bube si 

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
dana_ene spune:
Deea, uite ca-ti spuse si Maraki. Era vorba de lampa cu gaz. De unde curent, ma ?
Silvi, si eu am incercat cu lentilele de contact dar nu le-am tolerat. Am facut o conjuctivita de toata frumusetea. Le am si acum pe undeva printr-un sertar.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
LunaNoua spune:
Ahaaaaa... acu pricepusi ca era de la inceput vorba de gaz ....hehe... Dana, m-ai luminat mai tare decat o lampa cu gaz
.. ca ramaneam in intunericul nestiintei mele...
.. si daca va intebati ... sa stiti ca nu am baut ... dar am o pofta grozava de varsare de sange
... ca vecinii mei ... au terzi-to din nou pe Daria cu bormasinile. Si se sperie draga de ea... ca asa dintr-o data durduie peretii... si se trezeste cu lacrimi de crocodil ... mi-e asa mila de ea ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
silvi_2005 spune:
Mai fetelor, noi pe vremea lui Ceausescu eram tare smecheri, avea tat o baterie de masina pe care o tot incarca si era legat la ea un bec cred ca de 15WW dar aveam lumina....chiar ne-a batut o data un vecin sa ne intrebe de unde avem noi"curent". Si sa va mai zic o faza super tare, acre mi-a ramas in minte, tot de pe vremea aceea.Mergea un domn pe strada cu vreo 3 role de hartie igienica in mana, era criza mare si de asa ceva....
si cred ca o multime de lume l-a intrbat de unde o are incat l-a scos din sarite.Chiar in fata mea il intreaba cineva :-De unde aveti hartia,domnu`? la care acesta izbucneste:-De la curatatorie doamna, ca eu o duc saptamanal
am ras in hohote, femeia care intrebase s-a dus tot bodoganind.
Ana de France, cred ca te topesti cand il auzi zicand Anna, eu as fi terminata, pupici dragului Alexandre.
andiaroro spune:
bananele sunt f bogate in amidon si se digera greu, de aceea nu sunt recomandate crude inainte de 5-6 luni. pt bebeii care incep div la 4 luni sunt rec in compot. acum depinde de stomacul fiecaruia.......si exista si bebei care fac alergie la banana.chestia cu un an e aiurea, dar unii medici baga banana in ac categ cu fructele si pestii exotici, care intradevar sunt interd. pana la un an, de aici confuzia
partea cu digeratu greu e utila apoi la diarei![]()
silvi-
iti dai seama!!!problema e ca tot zice mai rar decat tata
ana si alexandre (17.02.2006)
dana_ene spune:
Deea
. Vezi, daca esti tinerica ? Trebuie una mai batrana sa te invete
.
Silvi, parca si tata folosea bateria la un moment dat.
Faza cu hartia igienica e de milioane
. Merita retinuta si transmisa mai departe.
Roxanica mea papa un mouse. Ce gustos o fi, ca se aude cum plescaie de placere.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
toanca spune:
dana_ene
BABELOR!!!
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
LunaNoua spune:
I-am facut Dariei mamaliga cu mozarela. A iesit ca o mamaliga de cauciuc. Se intinde de juma de metru
.. si nu stiu cum sa i-o administrez
O invart pe lingurita .... ii bag in gurita ... Daria apuca de un capat ... si cand scot lingurita ... ramane agatat ... si hop .. iese si restul de papa din gurita