Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI BEBELUSILOR CLARA, MARK, IARINA, ANDREEA SI MARIA!
lA MULTI ANI IRINATUNZA, SANATATE, FERICIRE SI NOROC SA AI! (scuze, dar ieri nu a mers DC-ul) .
Ce am pierdut: un Mario sprancenat si ochios care merge singurel, Alain ce si-a dat drumul mama pe el, cred ca ai fost tare emotionata Silvi, am vazut si porcusorul cantaretz si am ras cu lacrimi.
Am vazut ca ati vb de spionaj , eu una m-as bucura sa intre Cata inapoi si sa ne vb de micutza Bia, n-am avut nicodata nimik cu fata aia, mi s-a parut simpatica si la obiect. Poate daca citesti Cata, te vei hotari sa intri, eu una o doresc.
Dana, faina pozitie are papusica, a mea nu adoarme singurica..
Ali si eu stiam ca mierea e prelucrata pt cei mici, avand in vedere pericolul de botulism, asa ca linistita poti sa-i dai. Apropo, de ce nu se da albus de ou pana la un an? Stiam de interdictie, dar nu stiu de ce. Poate ma lamuriti si pe mine.
Maraki, n-a scapat Angelos de mucutzi?
Moni, vad ca tot cu lucrul, mai odihneste-te fata...cand vad ca altele lucreaza atata am o senzatie de inutilitate .
Diana a luat-o razna, papa doar cateva linguritze din orice ii dau si atat...fiecare masa e un cosmar pt mine. Dar am facut ceva bun, am invatat-o cateva animale sa le recunoasca, porcusorul, sarpele, cocosul, ursul, ratza, vaca, iepurele si broasca. Daca sunt de plus si le are in mana, mult mai rpd le memoreaza, cu cartoanele n-a prea mers. Stie sa dea din maini ca si corbul si zice: ka-ka (adik, kra-kra). Arata cum o doare capul pe mami si cat e ea de mare. Atat zic eu ca ajunge. Nu bate din palme si nu zice mama. INCA. Si eu am ramas surprinsa de cat de rpd memoreaza, dar ....repetitio mater studiorum .
Va las, ma duc sa-i fac papica, ieri am ars-o si i-am dat lapte, sper sa nu se repete faza.
pe toate fetele!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Silvi, bravooo.. uite ca incepe sa pape si Alain. EU zic sa ii dai laptic in completare daca ii mai e foame, un pic mai tarziu, si sa il lasi sa inteleaga ca mancarea este de baza. Eu zic ca a mancat foarte bine si ca e pe drumul cel bun

Daria de la un timp mananca fooooooarte putin. S-a smecherit si gusta doar, sau mananca doar ce poate prinde singura in mana. Ii fac sandvisuri... i le dau sa si le ia singura, si asa mananca... dar ce face pe ea si pe jos ... nu cred ca e cazut sa mai povestesc

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Ingrid, eu stiam ca nu se da albus pentru ca are albumina .. si nu merge bine la bb, mai mult ... nu stiu..

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Deea pai cu usturoiul sti cum am facut? mai bine zis cum mi-a "spus" Iarina ca vrea...s-a tot intins cu boticul spre lungurita cand a simtit miros de usturoi...iar cu ceapa mi-a furat-o de pe masa si pana am dat eu ca ce face ea a supt bine de pe ea.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Ingrid... ce fain cu animalutele !!!! Bravooo Dia !!! La fel face si Daria cu mancarea. Cateva lingurite .. si restul ... mami..

Mergi la inceput

Ali, stie Iarina ce e bun .. si Daria manca pe la 6 luni parca...paine cu mujdei .. asa ca... ar trebui inventat un borcanas "mujdei pe paine" .. "dupa 6 luni"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Mai fetelor am citit ce ati mai scris si am ajuns la concluzia ca pana la urma mai nimic nu e voie banana? dar cum sa nu-i dau daca ei ii place si eu inca i-am dat de la 4 luni ca numai asa s-a oprit burtica, cu nimic altceva din cate am incercat...si am incercat.
Eu i-am dat ieri omleta si a papat ca o sparta si a avut si albus de ou si nu a patit nimic .
Se spune ca pana la un an tre sa pape bebeii de toate dar cum sa pape daca aia e interzisa,ailalta e interzisa...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Mai mamicile lu generatia lu Ceasca... poi ... voi ati fost fericite ... voi aveati lampa !!!!! si aveati si curent de lumina lampa !!!! Eu faceam lectii la lumanare ... Ma mai mir acum ca nu mai vad nici cat sa imi recunosc barbatul?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Deea, asa am si facut, i-am dat in completare 270 de lapte pe care l-a topit( cred ca ar fi baut el si mai mult dar am zis ca i-l reduc)A papat si o jumatate de triunghi de branza topita, restul l-a aruncat pe jos...Eu ma bucur ca zilnic papa cate ceva si acte 150 de iaurt simplu, din acela la galetusa de 1 kg, de la Milli sau Monor. Daria ta totuis papa mult mai bine, noi tare greu am acceptat mancarea si eu zilnic ii fac cate ceva sa guste....
Ingrid, pupici si multumim de aprecieri.Felicitari Dianei pentru progrese, eu ma lupt cu catelul si cu pisica de o luna mi le arat dar nu vrea sa zica cum face catelul doar cand vrea el...dar de noi suntem baieti si suntem mai strengari. Foarte cumintica si atenta Diana daca retine deja asa multe animale. Si eu stiam ca datorita concentratiei mari de albumina e interzis albusul de la ou....
Moni, vreau poze cu cubul tau ca ii dau in judecata pe cei din Cluj
Ali, am ras de tine cu usturoiul dar si lui Alain ii place, de ex azi in spanac am pus usturoi....
In vocabular avem deocamdata ma-ma( cu adresa si cu manutele intinse sper mine) pa-pa cand e flamand si plange ca vrea lapte, daaa daca vrea ceva si cam atat(coerent) apa si tata n-a mai spus de ceva vreme......
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Mai Ali .. cand te declar si eu "mama mamelor care nu pot" ... iaca acum ii dai Iarinei omleta ??? Vai, vai, vai Ce te asteptai sa se intample?

Mergi la inceput