Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (112)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

dana_ene esti super haioasa....curat in casa, i?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Toanca, eu in general sunt cam obsedata cu ordinea si curatenia.
Cand n-aveam copii imi placea sa tin totul luna.
Dupa aceea m-am mai linistit. Mi-am dat seama ca e imposibil sa mai am casa ca inainte.
Dar daca nu fac ordine si ceva curatenie macar la 2 zile, atunci cred ca nu s-ar mai putea intra in casa.

Silvi, cum adica ? Tu n-ai primit banii inca ????
Pai face baiatul 1 anisor maine-poimaine. Intereseaza-te sa nu fi fost vreo problema cu dosarul. Prietena mea care a nascut la sfarsitul lunii august tocmai a primit banii pe septembrie si octombrie.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neata fetelor

Irina, stateam si ma gandeam oare ce ai vrut sa zici cu "cazutul" ... hehehe [:-*] Pupici. Imi pare tare bine ca mai scrii

Ali, te declar mama mamelor care "nu pot" Poi mai mami drag, daca scrie pe cutie de la 8 luni de ce sa nu poti? Botulism se face de la mierea invectata cu chitzibusul ce face botulism...Dar o miere tratata termic cum e cea din cereale...nu mai are nik (nici macar vitamine ) Relax mami, ca lucrurile nu sunt asa negre (PS: Cand i-ai dat usturoi Iarinei ai intebat daca poti? )

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Silvi, nici la mine nu au venit luna asta banii.. si chiar ma intrebam ce o fi ...

Ursoaica, nasol Si eu de jumate de an ma chinui sa imi fac ochelari. Nu mai vad nici scrisul "Metro" de pe cladire

Despre Milumil3... si mai nasol ...
I-am dat si eu o punga de milumil3 ... dar ne-am "mutat" de la el Am trecut la Nestle Junior. Scrie ca e de la un an ... dar dupa cum Daria arata cat 2 ... la ce sa mai tin cont??? Chiar au venit niste prieteni aseara la noi ... cu un baietel de 3 ani...mai micut decat Daria

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Apropo de CIC, am vazut un subiect la Discutii generale in care cineva spune ca au fost blocati banii si ca abia ieri s-au deblocat.
La mine oricum postasul nu venea decat dupa data de 20 din luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Dana si eu fac parte din generatia lui Ceasca cu diferenta ca tu invatai la lumina lampii si eu citeam romane politiste
Toanca pai bebeul meu nu mananca mult, are din ce gatesc eu o masa pe zi si dupa amiaza borcanas,nu strica sa ai provizii

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Maraki, ce crezi tu ca eu nu citeam romane politiste . Dar suna bine cand spun ca invatam, nu ? Eii, oricum si de invatat tot la lumina lampii o faceam.
Chiar ma gandeam ca intre mamicile de aici suntem tare putine peste 35 de ani : eu, tu, Monica si parca March (proaspata intrata in club).
Restul sunt numai tinerele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai e si Florinini
Am plecat acasa

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Dana, scuze, m-am exprimat eu gresit, luna asta nu au intrat.Mie imi intrau cam prin 8-10 ale lunii.
Lui Alain i-a placut spanacul, in sensul ca a mancat vreo 10 lingurite, il el pusesem si firmituri de painita neagra si un galbenus.Dar nu mai vrea si clar ca inca ii e foame ca isi mananca manuta.ce sa inteleg oare, ca doar atat e pregatit el sa pape deocamdata si sa ii dau lapte in completare?habar nu mai am....Asta faze zilnic, papa la pranz, daca ii place dar f putin, gen 50 gr.
Ali, au dreptate fetele cu mierea, or fi scapat si aia o lingurita intr-un cazan de 100 de kg de cereale....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ok fetelor am incercat sa ii dau cerealele si nu i-au placut asa deci si prin urmare nu v-a papa de astea...mai incerc o data peste cateva zile si mai vedem.
Silvi nici mie nu mi-au venit banii dar cica pe card au intrat deja.

Am incercat sa ii dau pe la 13 pilaf de orez sa pape si a luat doua inghitituri si si-a facut o greata de a si iaurtelul de la ora 10...si s-a culcat flamanda ca nu a vrut nimic altceva

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput