Bucurii de sept - oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 28
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by GETY
Ah, si mi-am adus aminte de ce mi-a povestit mama mea, ca atunci cand scapam sanul din gura, ma improsca cu lapte pe fata, asa de plini ii erau sanii. Vreau si eu!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Gety, asa se intampla si la mine in prima luna, toata o stropeam pe fata daca scotea sanul din gura, nu stiam cum sa-l bag repede.

MamiLili, multa sanatate sotului tau.

Parca ziceai ca a avut o boala infectioasa si de acolo s-au ivit problemele? (asa imi amintesc ca ai scris mai demult)
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
matahut spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
Buna ziua mamici de bucurii!
Intrebare:
Ce sa iau pt durere de gat? Astazi este a 3-a zi de cand ma doare si am luat pana acum faringosept, dar nu mi-a trecut de loc.la toti bebei si mamicute
Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
TANTUM VERDE
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
alinamoro spune:
Pentru gat eu am luat Propolis cu Vitamina C, sunt comprimate care se sug.
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
MamiLili, multa sanatate sotului tau.
Parca ziceai ca a avut o boala infectioasa si de acolo s-au ivit problemele? (asa imi amintesc ca ai scris mai demult)
Da, a facut in august oreion la 28 de ani si de acolo i se trage suferinta de acum.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
Chuny spune:
Buna seara la toata lumea.
Zic si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, si la al meu in special![]()
Am o intrebare rusinoasa si urgenta : ma doare burta si am diar.., il pot alapta pe bebe ? Pot sa-i transmit si lui asta ? precizez ca nu stiu de ce ma doare, poate de la ce am mancat ...
Multumesc mult de raspuns.
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
alinamoro spune:
Sybille, poti alapta linistita. ![]()
Hazul spune:
Neatza si de la noi
Azi noapte am batut recordul la dormit= de la 1 pana la 6 dimineatza. dupa aceea papica,dormit pana la 9, papica iar, si de la 10 dormim iar. Nu o fii mult pentru unii, dar pentru noi este![]()
Fetelor, vreau sa va intreb daca voua vi s-a spus ca nu beti lapte ca s-ar putea ca din cauza aceasta sa aiba colici bebele...? Si o intrebare pentru fetele care nu au avut lapte si hranesc bebelusii exclusiv cu lapte praf. E adevarat ca nu au colici?
Pupici si LA MULTI ANI pentru cei care au mai crescut o luna. NE cerem scuze, dar nu am avut timp sa studiem listutza si sa nominalizam specific. 
Pupici
Mathea, a tiny litle bundle/ How adorable and sweet/ What better way to thrill our hearts / And make our lifes complete. Hazul
de Mathea Roana 10/10/06
si
Lucas 04-05-2000
POZE
Mathea Roana 1 month
Vauva spune:
E adevarat Hazul, de la lapte praf nu prea face colici bebe. Cel putin Bianca mea nu are acum, dar un pic o mai durea si pe ea burtica cand era mai micuta, (ca tare mare e acum
).
Alina&Bianca(25 August 2006)
"Making the decision to have a child-it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."
~ Elizabeth Stone
POZE
matahut spune:
Hazu, a mea papa numai titi si nu a avut colici, cel putin eu nu am depistat! Cred ca nici dr nu stiu de la ce apar. Ana mea in schimb a avut o luna jumate colici foarte nasol si tot lapte de la mine papa si eu tot cam aceleasi chestii mancam ca si acum. Dumnezeu stie!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
mexxa spune:
quote:
Originally posted by Hazul
Neatza si de la noi
Azi noapte am batut recordul la dormit= de la 1 pana la 6 dimineatza. dupa aceea papica,dormit pana la 9, papica iar, si de la 10 dormim iar. Nu o fii mult pentru unii, dar pentru noi este
Fetelor, vreau sa va intreb daca voua vi s-a spus ca nu beti lapte ca s-ar putea ca din cauza aceasta sa aiba colici bebele...? Si o intrebare pentru fetele care nu au avut lapte si hranesc bebelusii exclusiv cu lapte praf. E adevarat ca nu au colici?
Pupici si LA MULTI ANI pentru cei care au mai crescut o luna. NE cerem scuze, dar nu am avut timp sa studiem listutza si sa nominalizam specific.
Pupici
Mathea, a tiny litle bundle/ How adorable and sweet/ What better way to thrill our hearts / And make our lifes complete. Hazulde Mathea Roana 10/10/06
si
Lucas 04-05-2000
POZE
Mathea Roana 1 month
depinde de fiecare bebe...a meu are si acum dureri de burtica.
pupici si somn usor la toate mamicile si toti bebicii
aa..Pufy am citit povestea...superba.Cred ca este minunat sa ai doi ingerashi atat de scumpi.
_
mamica de ingeras luptator

Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

la toti bebei si mamicute