Bucurii de sept - oct 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Eloise, Katia, Monique, MamiLili, va multumesc pentru sprijinul moral. Cateva cuvinte inseamna atat de mult in momente dificile...

MamiLili, dozarea hormonilor tiroidieni i-a facut-o in maternitate in ziua externarii. Se face obligatoriu. Eu asa stiu. I-a luat sange din talpita si ne-a spus pediatra ca daca sunt ceva probleme ne anunta telefonic, insa nu a fost cazul. Se fac pt depistarea hipotiroidismului.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

MamiLili, multa sanatate sotului tau. Sper ca evolutia sa fie spre bine. Va pupicim.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Sibylle eu stiu ca se transmite diareea de la mama la copil...dar doar stiu... nu ma intreba de unde, ca habar n-am. Incearca sa te repari si tu repede..menta la greu si pilaf

MamiLili... ce sa-ti mai spun !...sa se faca mai repede bine sotul tau ca imi dau seama ca nici nu se poate bucura asa cum ar trebui de Mathias..pt. ca trece prin ce trece.
Dozarea hormonilor tiroidieni si noua ne-a facut-o tot in ziua externarii.

Hazul eu am baut muuuuult lapte si Amalia nu prea a avut colici. Ea a avut alte bazgadanii

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Lexi vad ca multe fete sunt in tema despre vaccinuri...ai primit raspunsuri bune .
Mi-ai placut cu faza "la usa la Inni". Bravo...Intr-adevar intai tr sa stea la usa la mine..si daca primesc OK-ul..atunci trec la fi-mea

Apropo de "vaccinurile de la noi sunt cele mai bune ca sunt testate de ani si ani " ..nu sunt contra lor si pro cele straine..dar va asigur ca si cele straine sunt testate si paratestate...sa stati linistite ca nu le trimit ei ca vor sa faca din Romania un cobai. Asta in primul rand. In al 2-lea rand tarile importate sunt tot din Europa..daca erau din Africa sau Asia (am dat niste ex) atunci se mai punea la indoiala eficacitatea lor..pentru ca stiti si voi ca exista diferente de rasa si raspunsurile la aceleasi medicamente sunt diferite intre indivizii aceleiasi rase.

Mergi la inceput

La ce tot ziceti voi "pasta de apa" ? La mixtura mentolata ?

Mergi la inceput

Pufy..ti-am citit povestea. Frumos. Sa dainuiasca dragostea dintre voi pentru totdeauna.

Mergi la inceput

SEPTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! Luca la implinirea primei tale lunisoare, sa fii sanatos, voios, cuminte si sa le aduci numai bucurii la mami si tati.
Scumpik am fost si nu a fost cu intentie, nu stiu cum l-am omis dar tu stii ca nu am vrut. Pupici multi la Luca si sa creasca mare si frumos si sanatos.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by Hazul

Fetelor, vreau sa va intreb daca voua vi s-a spus ca nu beti lapte ca s-ar putea ca din cauza aceasta sa aiba colici bebele...? Si o intrebare pentru fetele care nu au avut lapte si hranesc bebelusii exclusiv cu lapte praf. E adevarat ca nu au colici?

Eu beau 1.5-2 l lapte pe zi si David n-are colici, sau are f. putin, nu plange, uneori maraie cand tre sa faca kk. Si lapte am, slava domnului, cum spunea gety, cand scot sanul din gura lui David sare pe pereti.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by Hazul

Neatza si de la noi
Azi noapte am batut recordul la dormit= de la 1 pana la 6 dimineatza. dupa aceea papica,dormit pana la 9, papica iar, si de la 10 dormim iar. Nu o fii mult pentru unii, dar pentru noi este
Fetelor, vreau sa va intreb daca voua vi s-a spus ca nu beti lapte ca s-ar putea ca din cauza aceasta sa aiba colici bebele...? Si o intrebare pentru fetele care nu au avut lapte si hranesc bebelusii exclusiv cu lapte praf. E adevarat ca nu au colici?
Pupici si LA MULTI ANI pentru cei care au mai crescut o luna. NE cerem scuze, dar nu am avut timp sa studiem listutza si sa nominalizam specific.
Pupici

Mathea, a tiny litle bundle/ How adorable and sweet/ What better way to thrill our hearts / And make our lifes complete. Hazul
de Mathea Roana 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000

POZE

Mathea Roana 1 month

Buna dimineata. Ca este buna, pentru mine este. Ieri fetita mi-a dormit in pat de la 7 seara si ma tot invarteam pe langa ea ca se trezeste, n-am mai avut colici, am alaptat-o pe la 4 si pe la 7 si acum sta singura in camera pe pat(!) si se uita spre televizor, fara sa planga. Uraaa! Cred ca pana la urma eu sunt tacanel si o tin tot timpul in brate si pe burta Trebuie sa incerc sa o mai las si pe pat, fara sa-mi fie teama ca o sa planga.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput