Bucurii de sept - oct 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ah, si mi-am adus aminte de ce mi-a povestit mama mea, ca atunci cand scapam sanul din gura, ma improsca cu lapte pe fata, asa de plini ii erau sanii. Vreau si eu!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by katia
Eu am inceput sa-i dau ultima masa de seara formula si copilu doarme pana la 5 ore legate (nu ma pun cu Ilinca ..... oricum ne-a intrecut pe toti la somn - bravo ei, fericita mamica)

pupici!

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Silvia si eu tot asa ii dau ultima masa, ca de altfel tre sa ma trezesc din ora in ora sa-i dau sa manance.

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

atat_suntem_de_mari

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

In dupa-amiaza asta cand a venit al meu sot, m-a bufnit plansul. Simteam ca o iau razna. Si m-am gasit la cine sa ma plang caci el nu a dormit deloc azi-noapte pt ca a avut de lucru.Va dati seama cum ne consolam unul pe altul. Noroc de mama care si ea saraca a lucrat de noapte si a dormit vreo 3-4 ore. Ce sa va zic, a fost o zi luuuuunga si grea, dar acum sunt ceva mai optimista si putin mai vesela.
Am facut vaccinul, Deea a plans cand a injectat-o dar apoi s-a calmat repede si a adormit. Doarme si acum. Mi-a spus pediatra sa-i bag un supozitor de novocalmin si sa-i pun compresa rece.
A consultat-o si mi-a pus diagnosticul: Deea este sanatoasa si frumoasa, asa a spus pediatra. Despre agitatia ei, nu exista o cauza medicala. Este mai agitata din fire. N-am decat sa-mi cumpar un incarcator ca sa pot sa fac fata agitatiei ei...asta e.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Gripo, trimis PM
Putzuruca, imi pare rau ca bebita ta e agitata. Si Katia a avut asa o zi si o noapte de am crezut ca o iau razna. Li se mai intampla si lor. Fii barbata!
Eloise, si eu am sampon din ala dar astept sa mi se termine Mustela. Sau poate incerc diseara sa vad daca si la Katia are acelasi efect! Pupam samuraiul

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Roxy nu te mai agita atit. Si eu am avut citeva zile cu soricica in care am luat caruciorul degeaba afara, vroia doar in brate mot sa vada ea ce se intampla. Daca ma vedeai cum vb singura pe strada ca ii dau carutul la alti copii etcziceai ca sint nebuna. Dar i-a trecut de citeva zile sta in carut cu suzeta in gura.Or avea si ei moemente.Bine ca ati scapat de vaccin.

Pupici

POZE CU PRINTESA

POZE BOTEZ

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

vreau si eu inca o steluta!

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

KATIA, PM.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Putzuruca, inainte de nastere, cand faceam cursuri Lamaze, doctorita ne-a spus ca, in cazul in care avem un copil mai agitat, sa-i facem o dozare a hormonilor tiroidieni. Cica in strainatate se face obligatoriu, dar la noi inca nu s-a adoptat practica asta.

Gripo, Eloise, multumesc pentru gandurile bune! Initial am spus si noi ca nu-i de scos splina, mai ales ca doctorul a zis ca nu-i o garantie ca odata scoasa, boala va disparea. Problema e ca sotul meu e obosit psihic, in fiecare dimineata merge la spital sa-i faca perfuzie, nu poate de fiecare data sa-i puna branula asa ca tot trebuie sa-l intepe, venele nu se vad si-l inteapa de multe ori pana se gaseste o vena potrivita, apoi locul se invineteste si tot asa... De vreo doua zile i-au crescut bine trombocitele, a ajuns la 96000 (saptamana trecuta a avut 1000, iar normal e sa fie intre 150 000 si 400 000). Daca o sa continue sa creasca numarul lor scapa de operatie. Sper sa se rezolve situatia asta ca-i tare greu, de 7 saptamani incoace tine regim fara sare si tanjeste dupa KFC sau McD sau macar dupa o felie de sunca sau pizza sau alte alea.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

si cred ca o primesc acum

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

katiavreau si eu inca unadar mai am de asteptat un pic

POZE CU PRINTESA

POZE BOTEZ

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput