Bucurii de sept - oct 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Cici- raportat! si .

O veste si de la noi de vreo cateva zile si-a vazut manutele, e asa dulce ca le vede si nu stie ce sa faca cu ele si si le baga in ochi

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

gata KATIA, trimis pm

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Of, MAMILILI, pey sotul tau chiar e bolnav, oricum, daca se poate, amanati cat puteti de mult scoaterea splinei, pentru ca nu e deloc bine sa renunte la ea, eu stiu ce inseamna, si mama si-a scos-o, ca o avea marita cat un bebe, si nu a fost bine, se pare ca era indicat sa o mai tina chiar si-asa. Multa sanatate sotului!

CRIS, ce frumos! de-abia astept sa faca asta si al meu.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

anangel_lexi eu ii fac vaccinul din programul de la stat, dar mi-e mi-a zis pediatra sa-i mai cumpar si hiberix sau act hib (anti meningita - pt.ca nu e obligatoriu, deci nici statul nu ti-l ofera gratis).
Am inteles ca va combina vaccinul de la ei cu cel cumparat de mine, si in plus ii da impotriva poliomielitei niste picaturi. Tot ea mi-a recomandat sa nu cumpar vaccinul din import pt.ca sunt mai bune astea din programul de la stat deoarece sunt testate de zeci de ani si nu au fost probleme pana acum

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lexi, vaccinul se face gratuit de la stat. doar ca poti sa alegi sa faci altul pe care-l cumperi. cica asta ar avea efecte adverse f rar. plus ca se face o singura intepatura. din cate stiu la cel gratuit sunt doua intepaturi plus cel antipolio pe gurita. asta le include pe toate!
alexia, de ex n-a avut nicio reactie, si de aceea ma felicit ca l-am luat! poate la fel ar fi reactionat si la cel de la stat, dar nu se stie! faza nasoala e ca e f scump (260 RON) si se gaseste greu! noi l-am gasit chiar in rahova, nu ma asteptam!

daca intri pe mess da-mi un buzz ca vreau sa vb de maine!

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LILI imi pare rau sa aud de problemele de sanatate ale sotului tau, sper insa ca nu va fi nevoie sa ii scoata splina! Multa multa sanatate ii doresc!
Ce dragut Mathias ca a fost asa cuminte in excursie! Vad ca-l invatati de mic cu deplasarile

DANI, SVETLANA, LEXI multumesc de sfaturi, sper sa treaca si la noi mai repede...dar chestia-i ca are bubulitzele de vreo 3 saptamani si nu mai trec Asa am inteles si eu, ca sunt fie de la hormoni, fie de la grasimea din lapte. LEXI ai dat fetita cu crema de galbenele sau cu unguent? Ce fel de crema? Ca unguentul e cam gras, si cum bubitzele par niste cosuletze, ma gandesc ca nu mai trebe unguent gras pe ele....

DANI multumesc de complimente, si bebelina ta e o dulcica !

KATIA folosim samponel de la Klorane si pentru perisor si pt trupusor, cu extract de galbenele. Poate de la samponul asta are asa podoaba capilara pufoasa.

PUTZURUCA incearcasa alungi depresia...stiu cum am patit eu in spital, cand eram disperata, ma simteam rau, eram febrila si nedormita iar bebe plangea si iar plangea si eu o data cu el, plamgeam in hohote la fel de tare, si ii intretineam si lui agitatia. Mai las-o si cu sotul cand se poate, mergi la doc si incearca sa afli cauza plansului...

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by inni

quote:
Originally posted by Mirabelac
La noi pediatra l-a masurat cu o ata din crestet pana-n talpi apoi a pus ata pe ruleta ca cm nu aveam...

Daca n-aveai nici ruleta cu ce masura pediatra ta ? Sau ruleta era a ei ?

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

[b]Ruleta aveam, cm nu.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Macar o postare pe capitol sa reusesc.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

La Multi Ani!@!!! sarbatoritilor de azi care implinesc 2 lunisoare, ADA, ERIK SI NICHOLAS MIHAI si celor care azi implinesc o lunisoara MATHIAS, VLADIMIR ALEXIS, DAVID STEFAN SI VLAD sa fiti sanatosi, cuminti si sa aveti parte numai de bucurii.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Cecilia ai uitat de puiutul meu Luca care si el azi face o luna

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

atat_suntem_de_mari

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sa scriem si noi pe scurt despre noi: duminica trecuta am botezat fetita. Nu stiu ce la face, dar mi-a dormit de la 12,30 duminica, pana luni dimineata pana pe la 3,30, cand i-a sarit somnul. Cu pauze de alaptat.
Cu colicii mai avem din cand in cand probleme de la 20 la 22, dar nu in fiecare seara.
Eloise, imi pare rau ca ai probleme cu lapticul. Si eu am avut, imi plangea fetita de foame spre seara, cand se goleau sanii, dar acum beau ceai din floare de tei, Babycalm si stimularea lactatiei. Si am mai rezolvat, vad ca nu mai plange. Si eu as vrea sa o hranesc macar pana la 4 luni exclusiv cu lapte. I-am dat si eu supliment lapte praf si a trebuit sa-i bag supozitor, ca nu mai facea caca. Cu laptele meu nu se constipa.
Problema e ca am invatat-o in brate. Nu stiu cum sunt ai vostri, dar a mea numai noaptea doarme in patut. In rest, mai sta pe pat, da din maini si picioruse, dar nu pot sa o las singura in camera. De dormit in timpul zilei doarme pe burta, pe spate sau pe o parte, dar PE cineva. Cred ca-i place caldurica. Cum o lasi, cum face ochii mari cat cepele.
Mai am de recuperat din urma, macar capitolul asta sa-l citesc intreg.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput