Bucurii de sept - oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 25
danidani74 spune:
Eloise, da-mi voie, in primul rand sa-ti spun ca...am dat pe spate de admiratie cand am vazut(indeaproape) ce perishor are Vladut!!!
Ai dreptate, nu sunt de la caldura.Pb. ca el are o piele f. sensibila. De aceea totushi, nu fol. nici un fel de creme emoliente, doar betadina, baneocin(orice usuca).Sincer, imi pare rau.
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
danidani74 spune:
Fetelor, va multumesc tare mult ca ati admirat-o si laudat-o pe Emma(greierashul lu` mama).

Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
Cecilia C spune:
La Multi Ani!@!!! sarbatoritilor de azi care implinesc 2 lunisoare, ADA, ERIK SI NICHOLAS MIHAI si celor care azi implinesc o lunisoara MATHIAS, VLADIMIR ALEXIS, DAVID STEFAN SI VLAD sa fiti sanatosi, cuminti si sa aveti parte numai de bucurii.

suntem si noi fetite fff cuminti, Cris sa-l anunti pe Victor
am dormit de aseara de l 10, ne-am trezit la papa la ora 4.20, apoi somn pana la 7.40 si tot mai dormim
Va pupam 
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
anangel_lexi spune:
Eloise, si Maria a avut bubite din alea dar eu la recomandarea medicului nu i-am dat decat cu crema de galbenele si atat. In 2 zile n-a mai avut nici o bubita!
Fetelor, eu nu inteleg un lucru: de ce cumparati vaccinul pt. 2 luni? Eu cand am intrebat-o pe doctorita Mariei daca trebuie cumparat, mi-a zis ca nu, ca se da gratuit! Inni, poate ma lamuresti tu ca banuiesc ca esti mai in tema! 

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
katia spune:
Asa cum bine a observat Vauva eu fac sinteza saptamanii...daca intru numai in we....lasa ca saptamana viitoare e tati in concediu si poate mai intru si eu mai des!
Deci sa incepem
:
Nicolstoy – super bancurile iar pozele de la mare cu Vladut sunt bestiale...abia astept sa i le arat lui tati....Vreau si eu sa alaptez pana la un an!
Lexi, sa-ti traiasca minunea mica si frumusica si sa fie sanatoasa
Mephala, Iustin in poza aia cu casti zici ca-i fetita cat e de finut si frumusel. Iar de ochisori nici nu mai zic....n-am mai vazut pana la el ochi asa de albastri! Sanatate picilor si parintilor
Dia, ce mishto ar fi sa fie de la mancare frumusetea!
Eloise, am vazut poza zilei.....ce sampon ziceai ca folositi?
Osna, super pozele cu piticii!
Mamilili, da voi calatoriti nu gluma! Lui tati al nostru ii e frica sa mearga cu bb si prin Buc ce sa mai zic de distante asa de mari! Bine ca a fost bine! Bb a stat cuminte?
Alessia a fost bun tortu’ ? Mi-ai facut o poftaaaaaa! Abia astept sa ies la plimbare sa-mi cumpar!
Pufy ce scumpel e Alesio adormit cu bibe pe nasuc. Nicolas seamana cu frati-su bine....nu ma insel nu?
Laliq, e superba poza de la botez! Sati traiasca crestinul!
Vazut poze cu Deea (care se intreaba ce zi o fi) si cu Dudu (care rade lu’ popa) si cu Ada (care vrea la nene popa in brate) si cu Mathea (care are cel mai frumos album – parerea mea, sper sa nu supar pe nimeni) si cu Cosmina (care rade intr-un colt – si Katia rade asa uneori) si cu Andrei bb de Ro-ana (care face baita cumintel) cu Luca bb de Scumpik (care doarme cu mainile sub capsor) cu Emma (cea micuta si draguta)......ce copii frumosi!
Oanacn, da de ce sta socrella 6 luni??????? Sau te intorci la munca? Stiu cum e cu infofolitul. Sincer, a mea daca mai statea 3 zile (cam pentru atat mai aveam rabdare) ajungeam sa ma cert ca la vorbe mai apasate ajunsesem deja. Problema era aceeasi – infofolitul si copilul meu transpira si se trezea din somn urland.
Scumpik, eu am luat Oropivalone (pastile de supt) si gargara cu tantum verde solutie(pe care ai grija sa nu-l inghiti) care e fenomenal – iti ia durerea imediat.
Ralu, imi pare rau ca ai fost bolnavioara, bine ca nu a luat si pitica de la tine, cum a facut a mea acu o luna!
Spunea cineva ca are un bb serios, hai sa va dau cateva ponturi ca sa-l faceti pe bb sa rada, cel putin la fii-mea functioneaza de fiecare data: pupatul pe talputele goale, cand ii ating manutele sa bata din palme, cand ii ating nasucul cu nasul meu, cand ii zambesc eu (da sa zambiti larg cu gura deschisa si cam la 40-50cm distanta de bb) si bineinteles cand o pup la putica
.
Cu biserica nu comentez, ca nici eu nu mi-am facut molifta inca. Eu obisnuiesc sa zic ca Dumnezeu ‘nu se impiedica’ de....... un pupat dupa mir de exemplu.
Na ca am scris un roman!
Fii-mea este vesela cuminte sanatoasa. Intru mai tarziu cu detalii ca acum ma dor ochii de la atata citit si scris.
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by inni
MamiLili..sotul tau cum mai e cu sanatatea ?
Inni, trebuia sa se opereze ieri sau azi sa-i scoata splina pentru ca n-a raspuns la tratamentul medicamentos. Pana la urma s-a amanat pe saptamana viitoare deoarece s-a constatat o usoara ameliorare. Adica saptamana viitoare o sa-i evalueze iar starea bolii si vor decide medicii daca-l mai opereaza sau nu. Multumesc mult ca te-ai gandit la noi si-ai intrebat!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
katia spune:
Fata mea a dormit toata ziua azi cu pauzele de masa la 3 ore...cred ca la noapte voi fi bufnita!
Eu am inceput sa-i dau ultima masa de seara formula si copilu doarme pana la 5 ore legate (nu ma pun cu Ilinca ..... oricum ne-a intrecut pe toti la somn - bravo ei, fericita mamica)
Gripo, vad ca nimeni n-a sarit la apelul cu cantarul electronic deci, daca esti draguta mi-l dai pe we pw cwl 'manual'? daca poti trimite-mi un pm cu nr tau de tel pls!
pupici!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by katia
Mamilili, da voi calatoriti nu gluma! Lui tati al nostru ii e frica sa mearga cu bb si prin Buc ce sa mai zic de distante asa de mari! Bine ca a fost bine! Bb a stat cuminte?
Katia, am calatorit super bine, fara probleme, l-am pus pe Mathias in scaunul auto (am din ala potrivit ptr nou-nascuti) si a facut nani tot drumul, s-a trezit numai o data atat la dus cat si la intors, l-am schimbat si alaptat din mers, a fost un drum super usor, tinand cont ca aveam inima un pic stransa gandindu-ma cum o sa faca fata calatoriei. Iar vinerea trecuta am fost cu prietenii nostri la Golden Blitz si-am luat cina, l-am luat pe Mathias cu noi la restaurant desi as fi avut cu cine sa-l las dar nu m-a lasat inima sa plec de langa el...in fine i-au cantat si lautarii si el a dormit tun.
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
MamiLili spune:
Multumim celor care ne-au facut azi urari!
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
putzuruca spune:

Fetelor, sunt tare tare suparata. Deea a dormit de azi dimineata de la 5 doar o ora jumate. Adica o ora dimineata si o juma de ora cand am iesit afara. Am plecat in parc si nici bine n-am ajuns ca a inceput sa planga in carut. M-am intors acasa cu ea in brate si impingand la carut. Simt ca o sa cad in depresie. Crizele astea de agitatie le are de ceva timp si nu stiu ce sa-i mai fac. Si nu e vorba de colici sigur. De abia astept sa plecam la vaccin si sa vorbesc cu pediara. Simt ca o iau razna.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA