PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 30
adelapop spune:
oona ghideaza-ne si pe noi, de unde putem lua cutiutele muzicale
mie imi place fff mult sa cant dar nu stiu cantecele pana la final
quote:
Originally posted by oona
fetelor,
legat de joc...am luat toate cutiutele muzicale si cantecelele de gradinita de pe net si ii cant murmuricii la greu..unde pui ca si inveti multe cantecele..si are mare succes!e innebunita,rade si e in mare verva cand le aude!incercati si voi..chiar si alea cantate de corul de copii Bimbam sau de Claudia stratan ca o amuza vocile de copii..
o sa incerc si eu chestia cu pusul la san des sa stimuleze ca iar mi-a scazut productia(v-am mai spus ca ii dau seara supliment)dar pot spune ca am mai incercat si e foarte nervoasa si plange de foame mititica..nu se satura..maine promit ca nu ii mai dau supliment sa vad cum merge...
www.dropshots.com/oona" target="_blank">poze
Ancutex spune:
Mi-am amintit ca tot vroiam sa va intreb ceva legat de baita - toata lumea mi-a spus sa fiu fff atenta sa nu-i intre apa in urechi ca poate face otita. Asa e, sau e doar un mit? Cred ca daca le stergem bine urechiusele nu e nici o problema, dar nu imi vine sa risc. Stiu ca se fac cursuri de inot pt bebelusi si as vrea s-o dau si pe Maria.
dariana spune:
Ancutex, eu am citit undeva ca poate sa-i intre apa, dar vorba ta, pe urma sa-l stergi; si eu as vrea sa-l dau pe darius la inot, de altfel noi am inceput pregatirea in cada![]()
Eu acumtocmai aplic metoda cu adormitul, sper sa mearga cu toate ca pana acum a inceput sa caraie de 2 ori si m-am dus la el, acum e a treia oara!!!!!!!!!!!fug!
Dariana si Darius (30.07.2006)
MissJJ spune:
Dariana bafta tinem pumnii! Nervi de otel si multa rabdare, va dura ceva timp dar incet incet poate se va obisnui. Uite niste pupici de incurajare de la noi: 

Mai si aici sunt cursuri de inot de la 5 luni, mie aici nu m-ia zis nimeni sa am grija sa nu intre apa in urechi, numai din ro am primit sfatul asta deci nu stiu ce sa zic. Cred ca atata timp cat stergem urechiusele e ok.
Dariana am uitat vroiam sa zic ca si noi am inceput pregatirile de inot
acu facem baie in cada mare si incercam sa ne invatam si cu mai multa apa in jurul nostru si cu senzatia de a pluti. Da oricum din manutze ca de obicei si s-a cam speriat cand a sarit apa pe ea dar am vb cu ea si i-a trecut.
Oana sa speram ca e ceva trecator adik sper sa isi revina am sa urmaresc sa vad daca e tot asa si dupa cateva zile sau nu.
Mai nou fata mea nu mananca daca o tin in brate numai in scaunelul ei papa, daca o tin in brate si incerc sa ii dau biberonul il scuipa si isi face greata. Cum o pun in scaunelul ei papa. Ciudat.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
oanaalex spune:
Dariana va tin pumnii sa reusiti sa adormiti.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/f594re2
lucians spune:
Ce fac gagicile?
Io ma uit la meci si nu-mi vine a crede cat de prosti suntem.Pierdem si calificarea-n UEFA

Fata mea doarme de la 20.00, in jur de 4.30 se trezeste si cu ochii-nchisi papa tzatzi.Asta se-ntampla de vreo cateva zile.Azi ne-a venit gym-ul pe care l-am vazut la Larisa.A fost incantata de el pt 15' dupa care,cu el un fata,s-a pus pe plans fiindca vroia sa doarma.Si-asa a tb s-o culc odata cu gainile.De o jumatate de ora intrasem in casa,de afara,unde dormise de la 13 la 17.Ce-o fi cu atata somn pe ea?Acum asteptam sa ne vina si leaganul.Ce ma bucur!...ce nebuna sunt!
Hai ca si-au revenit stelistii:au egalat.Ma simt mai bine.
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmulete
dariana spune:
Mada si Oanaalex, multumim de galerie!
Ca prin minune, a treia oara a adormit bebe, i-am dat suzetica de cateva ori ca ii tot scapa si l-am mangaiat pe capusor, chiar n-a fost greu dar sa vedem la noapte cum facem ca eu cand sunt adormita nu rezist si-l iau la mine in pat si adorm cu el in brate.
Multumim fetelor, de acum o sa-l culc in fiecare seara asa, uite chiar a avut efect!
Dariana si Darius (30.07.2006)
emiliapop spune:
Si noi avem jucaria aia BabyRithm&Gym de vreo saptamana tot de pe net am luat-o, vezi ca are doua nivele unul de invatare si unul de antrenare cu cantecele si sonorul se poate da mai incet daca vrei, poate e prea tare. Alexandru nu se joaca la ea mai mult de o jumatate de ora pe urma ii iau nervii si trebuie sa o iau din fata lui la fel ca si la leagan unde ii place sa stea fara sa se legene cand e treaz si leganat doar cand vrea sa adoarma si cu suzy in gurita obligatoriu dar nu mereu ca are toane.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze cu noi
www.choosing2lose.com/tickers/456363b39f679/weightloss.png" target="_blank">greutate
she_wolf spune:
Buna!
Noi suntem bine, bb creste vazand cu ochii si este tare "vorbaret". ![]()
N-am inceput inca diversificarea, are 3 luni si jumatate si cam la varsta asta am inceput sa-i dau lui Cristi suc de mar, dar mai mult de gust, cred ca am ajuns la 30 ml in mai mult de o luna si asta a fost doar o completare la una din mese. Cred totusi ca acum voi astepta pana la 4 luni. Apropos, depinde mult si de copil, Cristi a acceptat atunci sucul de mar si de pe la 4 luni si ceva i-am dat si supa de legume strecurata, insa n-a vrut in ruptul capului nimic cat de cat solid pana dupa 5 luni. Tin minte ca am incercat cu piure de mar si supa-crema de legume pe la 4 luni si jumatate si nici n-a vrut sa auda, asa ca am lasat-o balta pe moment.
Legat de supa/piureul cu carnita, eu stiu ca asta trebuie fiarta separat si apoi se adauga in supa/piureul de legume. Apa in care a fiert se arunca, nu se da la bb.
Ancutex, eu zic ca poate sa-i intre lui bb apa in urechi, insa trebuie sters bine dupa baita.
Sa ma laud si eu in legatura cu kg, am ajuns deja la greutatea dinaintea sarcinii, ceea ce ma bucura tare mult.
Acum trebuie sa scap de cele puse inainte, in special in prima sarcina.
Mama pleaca peste o luna, apoi vin socrii mei pentru Sarbatori si stau vreo trei saptamani...in fine, pe la jumatatea lui ianuarie raman singura cu piticii (sotul meu ajunge acasa pe la 19, uneori chiar mai tarziu) si ma tare intreb cum o sa fie...
Noapte buna!
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
avmaria spune:
Victorie ! A reusit Vlad sa adoarma singur, dar asta dupa vreo ora jumate de stat la capatai si mangaiat. L-am culcat la 10, cand adormise la san, s-a trezit la scurt timp, ca de multe ori de altfel, si de atunci s-a tot cerut in brate, la inceput doar cu mieunat, la sfarsit cu plans, si nu am cedat dar is cu nervii la pamant ! Hai ca ma duc si eu sa ma culc. Noapte buna la piersicute si mamici.
Diana si Vlad Gael